Fiv la cluj 20
Raspunsuri - Pagina 19
maddutz spune:
'mneata fetelor! 
ati disparut? haideti la canuta cu laptic cu cacao

ps: medut ai un PM 
brunadria spune:
neata!!
enni,
,ma bucur pt puiutii tai,cuminti, papaciosi, nuumai motive de bucurie!! pozici de la botez ,ne arati si noua?
nadia , miresica noastra, te asteptam cu povestea nuntii tale
maddutz,da le incolo de kg
, cred ca nu prea avem ce face sa le dam jos, si eu cand cred ca am scapat de 2kg, cum in 3 zile sunt la loc
!ai grija de tine, e cel mai important in momentul de fata!!
exact in perioada asta am facut si eu anul trecut fiv ul...abia astept sa incep iar...
fetelor nu va grabiti sa faceti testele din ziua 9_10, mai asteptati cateva zile, pana in z14..
si mult noroc tuturor!!!
anamy spune:
buna dimi fetele!!!
maddutz
mersic de cafeluta
,tare buna si gustoasa e!!!spor la intepat albinuto!!!
lilicic
ce mai faci iubita?cum esti?ceva simptome au aparut la tine?tin pumnii!!
enni
sa-ti traiasca puiutii,ca tare scumpi mai sant,mai intra pe la noi sa ne mai descretesti fruntile !!!
brunadria
sper ca te apuci de treaba cat mai curand,tu unde faci fiv,in franta?
iaura21
proaspata noastra inseminata,ce mai face?tu stai cumintica 14 zile,caci esti tare pretioasa!!!
uratica
ai disparut?absent nemotivat atunci!!!pe unde umblii?ti-au venit uratii?
restul fetelor multi

anamy spune:
eu z 11,astept dar astept degeaba caci deja am simptome de CM,sanii mici si moi,durerosi lateral,dureri vagi de burtic,asa ca zilele astea astept sa ma invadeze uratii!!!
mara72 spune:

ma prezint si eu la cafeluta ca am lipsit cam multisor. Da promit sa nu mai dispar 
maddutz sa ai spor la injectat si sa fie cu folos, sa iasa gemeni de data asta 
Fetelor in asteptare de rezultate va astept numai cu teste pozitive. Si daca se lasa cu gemeni cu atit mai bine, promit sa vin la voi din cind in cind sa va dau o mina de ajutor.
Eu deocamdata stau linistita, inca nu am luat nici o hotarire in privinta urmatorului fiv. Ma gindesc sa ma programez la niste consultatii si apoi sa iau o hotarire in privinta clinicii unde voi face fivul. Va tin la curent
Va pup pe toate
si sunt aici in asteptare de rezultate pozitive 
brunadria spune:
anamy, eu zic sa stai cuminte in continuare ca nu se stie niciodata...
mara ma bucur ca ai venit la noi
, mi a fost dor de tine...
fetelor va doresc o zi frumoasa cu multe bucurii!!!!
turqoise spune:
ciao fetele!
mara, ma bucur ca ai aparut ca mai aveai utin si te cautam cu interpolu
. oriunde ai alege sa faci FIV, cu sigutanta va fii si cel norocos. trebuie sa fie asa
anamy, pana nu vezi rosu-n fata ochilor nu te mai chinui cu ganduri negre, e valabil si pt. celelalte fete
la mine rushii s-au instalat de 9 zile si nu vor sa mai plece, nush ce sa le mai fac, acu am sunt dr.gine si m-a cam speriat, cica sa nu fie cumva o extrauterina
.maine ma duc la eco si apoi cred ca la BHCG.
BRUNI, care sunt simptomele la extrauterina??ca la mine ciclu e normal, fara cheaguri, fara dureri abdominale, fara sani durerosi, doar ca nush de ce am impresia ca e sangele bun, nu ala rau care ar trebui eliminat, in plus , de aseara am simtit usoare intepaturi in partea dreapta, pe care le mai simt si acum din cand in cand, plus ca a venit la 15 zile de la cm precedent.sper din suflet sa nu fie extrauterina ca ma impusc
.
fetele si abia astept vesti bune!
uratica spune:
buna fetele!![]()
imi cer scuze ca am lipsit..dar am fost sa ma petrec!ca de..asa mai uit si eu de ale mele!
uff..anamy,nu mi-au venit inca uratii..mai am pana la sfarsitul lunii..insa,atatea vesti bune pe aici-ma mai fac sa uit!mai..dar poate la tine se lasa cu bebe!uite-vara-mea a ramas insarcinata dupa 4 ani de asteptari..si nu a simtit nimic!ea credea ca ii vine cm-nicidecum ca are un samburel in burtica!si..deja bagase si actele ptr adoptie..deci-minunea a venit exact la timp!
asa ca..tu avand perioaada luteala mica..e de bine faptul ca inca nu au venit uratii-si poate simptomele sunt de la fotomodeala!
sa dea Domnul!
mara-iubita-multumim ca ai mai venit pe aici-sincer imi era ff dor de tine!!insa..e de inteles si faptul ca mai sunt perioade in care vrei sa te rupi de tot..uneori ne face bine sa ne exteriorizam,sa punem pe tava problemele,alteori nu!tu fa ceea ce ti se potriveste!insa nu ne uita!ca noi te asteptam cu mare drag pe aici!
lili-hai da-ne vestea cea buna-ca ai 2 gemelasi in burtica!tinem pumnii in continuare!si apropo-parca azi trebuia sa faci testul- sau ma insel?
iaurtica-bafta si tie draguta!si nu uita-nu cedam,nu capitulam!orice s-ar intampla mergem inainte!stii cum e..unde-s doi sau mai multi puterea creste!asa ca intr-un final vom reusi cu toatele!iar randul tau ar fi ideal sa fie acum!
madule-spor la injectat!si lasa kg..gandeste-te ca cu cat aduni mai multe kg,cu atat ii creezi conditii prielnice lui bebe!uff iubita sa dea Domnul sa reusesti de data asta!abia astept sa te vad cu gagalicele carliontate in brate!
mai ales ca vor avea si ochii verzi!
enni-te indoiai cumva de ginerele meu??era cazul sa recupereze!ca doar e de-al meu!![]()
da-i mama draga mancarica-sa se dolofaneasca!
georgie-te cam manca degetutele..hmm..o sa iei bataita de nu stai cumintica!nu te mai stresa iubita..desi e aproape imposibil..incearca sa te linistesti..sa aiba bebita toate conditiile!
bruni-nu te mai necaji..las ca trece repede repejor timpul si ai sa vezi cum te gravidesti tu!
petrule-unde ai disparut?dupa ce ne dai vestile bune,acum o dai cotita?
turqoise-
si te mai asteptam pe la noi!
kry,medut,julia,criadema,denisu,apalina,dedus,duia,moni-fete dragi va mai asteptam pe la noi!
o zi buna dragutelor!
aa...si apropo de melodii-anamy-cand a aparut melodia asta cry,cry,cry-oceania,am ascultat-o non stop!!am tocit cd-ul!
asa ca eu va recomand "on a good day"-oceanlab

uratica spune:
off off mai mai..turqoise-tinem pumnii sa nu fie probleme!sa fii bine!
trebuie sa fii bine!
anamy spune:
mara72,turqoise,uratica,brunadria
ma bucur ca ati aparut!!!
am uitat sa intreb de GEORGICA a noastra,iubita,mai asteapta cu testul pt ca se poate pozitiva mai greu,daca apare o cat de mica liniuta ,roz,pala ,firava,cum a fi ea,inseamna ca esti graviduta,cat timp a trecut de la pregnyl?

si tin pumnii mei stransi stransi stransi pt tine , lilicica si iaura21!!!