IN BANAT LA NOI ACASA REVENIM

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Saluti la tat boboru.
Bey io n-am disparut da p'rashilea dar am avut la treaba de nu am vazut cu ochii....sambata mancare ciorba de perisoare,ardei umpluti si salata de vinece duminica am fost chemata la ajutor(la var'mea sa-i scriu la comp lucrarea de diploma) si cand am ajuns acasa eram rupta'n gura abia de mai vedeam ceva...am stat cu moaca cateva ore bune in comp si nici vorba de intrat pe DC...ieri iarasi treaba,azi a dus Clau fata la bunica la sat binenteles impreuna cu mama ca sa fie pachet complet ....asa ca io azi mis sangura pana manie si ma apuc de curatzanie vai de steaua me da n-am ce fashie.Maine iar nu apuc a intra ca merg la sorelina la salonel sa ma fac mumoasa cosmetizata,manichiurata si la 13 intru la trabaho din nou.Ooooffff abia astept concediul ala odata
Aaaaa era sa uit sa va zac azi face fata me 2 anisori si 8 lunitze si ca sa va racoresc va dau oleaca limonadasi unpicutz de inghetata si pentru cine vrea si ceva de pileala iaca un gin tonic

Io acu' va tzuc pra tace si ma retrag la

Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici

www.onetruemedia.com/shared?p=71585c4d21b636217c488f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete cu noi

"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Gabi vino la mine .
Laurico sa de Dumnezeu sa vina bebele mult asteptat, io am facut nische chiftele azi si niste macaroane cu vanece prajice in oloi da masline si cu cascaval ras , ieri le-am facut la copii nische muffins.
In rest pr-acasa cu treaba, prin gradgina otzara, pasta tot ii da lucru.

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Beeeyyy Claudiooo si io facui asara muffins... ...nici daca ne vorbeam nu faceam odata
Ale mele le facui cu ciocolata si banane taiate cubulete si iesira o bunaciune

Acum chiar ca fug ca nu vrea sa se prinda lucru de mine deloc de la zapushala asta....tot trage sa ploo si nika domne.

Pusiiii.....

Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici

www.onetruemedia.com/shared?p=71585c4d21b636217c488f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete cu noi

"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"

Mergi la inceput

Laureluuuuleeeeee bey ce buna e fost zitronada si inghetata multam fain da ospat sa-ti traisca bubulina, sa creasca mare sa asculte pe mama.

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Fetilii absentilii....asta e pentru voi asa de noapte buna si ca sa visati frumos

Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!

Mergi la inceput

Buna gimineata, haidati la cafa :

Laurelu multumim de dedicatie .
Astept fiecili la povesci.

INGERASUL EMMA AIDA

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Bunä gimineatza fiecilor.
Cricä o sä vinim la Cimishoara la sfârshâtu lu august, vä spuniem dîn cimp. Adz mis umpicutz mäi binie, numa ca mis acas ca nam dä lucru dä gimineatzä, lucru numa dä la duauä. Numa cä dä ieri mam rägicat, shî am zîs cä trä sa o ieu asha cu îi shî sä ashcept vriemuri mäi bunie.
Va tzuc pä täce.

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Laura: Inghetata o fo buna. LMA pentru Maya, la multe aniversari vesele va dorim

Nemtoaicele noastre: cum se mai manifesta criza pe la voi? Din Germa in presa nu se aude mare lucru, pare sa nu fie lovita rau. Asa e sau chiar pe dos?

Clau-Ela: voi ce mai faceti? In weekendul asta, cred ca vineri, este iarasi ceva eveniment ptr copii in Unirii cu observatorul astronomic. Ce ziceti, veniti si voi sa ne benoclam in luneta?

Fac si eu pe desteapta, dar o fac frumos ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela03 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabirus

Clau-Ela: voi ce mai faceti? In weekendul asta, cred ca vineri, este iarasi ceva eveniment ptr copii in Unirii cu observatorul astronomic. Ce ziceti, veniti si voi sa ne benoclam in luneta?

Fac si eu pe desteapta, dar o fac frumos ;)

Wow, as veni, sa vad cum imi recuperez copilul ca primesc semne ca vor sa mi-l pastreze acolo Daca stii ceva detalii legate de ora tine-ma si pe mine la curent.
Va salut pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

salutare si de la mine!
N-am apucat sa va citesc....ma uit asa de vreo 5 minute, mai mult pe diagonala, dar cum nu am deschis compul de mult, de intrat pe forum nici atat, nu m-am putut abtine sa nu va scriu.
Ma bucur tare mult ca au mai venit fete, ma bucur sa le "revad" pe Gaby si Ela, ma bucur ca au ales sa scrie la subiectul asta, ii urez bun venit si la Gonghy.
Claudia, Yasmine, Laura, Monica, pupici.
Eu din pacate nu am timp si mai ales in perioada asta a anului, ca sunt foarte prinsa la scoala, apoi seara, zilnic, e cate un concert in Timisoara muzicala - Filarmonica si merg la cate pot mai ales pentru copii.
Azi in schimb, m-am enervat de atata caldura si oboseala si-am taiat-o acasa si am de gand sa zac, sa nu fac nimic.
Claudia, am o rugamointe daca refaci lista lasa-le pe fetele care au scris cans s-a inceput subiectul, ca poate apar din nou, adauga fetele noi. E ok?
Va pup pe toate!

Mergi la inceput