IN BANAT LA NOI ACASA REVENIM

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

io vin la cafa da dup-amiaza asta inainte de a pleca la lucru, la noi nu-s calduri de fel, e rece si ploua , Gabi apai sanatos sigur e,dar frustant si mai si, pacat ca altii stau gura casca, nu sunt obisnuiti cu asa ceva, ar trebuie practicat joggingul si prin parcuri mai des, atunci nu s-ar mai holba altii aiurea,poate dati voi startul pra la Cimisoara .

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

claudia, gabi buna cafa , numa binie am beut adz vro 3 , sper sa durmim la noapce, c-alfiel, bantuim ca fantomile.

Io am fost pra afara, caald-cald, vinit si dat drumu' la conditioneru' prantru racoreala .
Da strand...mai asciept sa sa mai duca shuncile si sa mai scada banatu', ca alfiel, sa fashe tzunami cand oi intra la scalda .

www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea licuriciului EMMA !

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
si
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!...G. Funakoshi"

Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste

Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Laurico m-ai distrat mey fato io acu am vinit de la lucru si merg mai daparce la lucru prin casa, va doresc o sara placuta.
Am uitat Laura vezi ca numai aia cu bugilarele a intrat adresa ma refer altceva nimic , nu scriu di sche.

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

claudia am vadzut si io ca num'a portofelile or intrat, am mai bagat retzepta da chec, i-am zis "chec marmorat" si am vadzut ca mai e unu', tat marmorat, pus de cine, da' nu prea samana la compozitie....nu sciu she so fii intamplat. Numa ashcea doaua le-am pus, ca m-am luat cu alcile si am amanat pra alta data sa pun si restu'.
Ma bucur ca ce-am facut sa radz otzara, lasa ca asa ai spor la lucru dan casa.
monica sa scii ca tare am admirat si ratzaptele tale si am facut inundatie de s-o iniecat bumbii cu licere da la tastatura, da , faina treaba, nu?

Va tzuc pra tace si va doriesc o sara buna s-avetz, poate apucam sa bem cafa gimineata, da' ferbince, nu rashe.

www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea licuriciului EMMA !

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
si
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!...G. Funakoshi"

Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste

Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Sara bunä fiecilor, adz nu mis in formä asha cä ma duc sä mä culc, mînie spier cä o fi o dzî mäi buna.

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela03 spune:

Buna seara.
Copilul meu e la bunici. Legat de tortura cu injectii, ma doare si pe mine. Ca e disperat saracul, sa vezi cum striga dupa ajutor, s-a ascuns dupa mine si ma ruga "Mami, n-o lasa, te rog, ca ma doare." Eu sunt innebunita, mai are de facut una si nu stiu daca eu mai sunt in stare...
In rest planuri de facut plaja, de mers la Praid cu copilu dupa operatia de polipi (pe care o tot amanam din diverse cauze, ba raceli, ba scarlatina).
Si m-o apucat asa o melancolie, ma duc si io sa ma culc.

Mergi la inceput

Buna gimineata, la fetele fara chef Corina si Claudia, las ca o fi bine, Claudia Praid suna super bine si eu mi-asi dori sa merg ptr sinusita mea, dar nu avem cum ca nu stam in Ro asa mult,cica max 1 sapt sa mergi in salina, sa-si faca efectul,
Corino hai ca numai maine nu-i poimaine si ne vidgem cu copiii in parculet la joaca.
Gabi ce mai faceti, ati ajuns de la jogging la servici?
Laurico sche-i mai da nou pra la capitala? tu lucrezi sau esti casnica?
Iuuuuuuui ca m-am zuitat da cafa :

si pita cu ou ca deja m-i foame sau vreo caigana .

INGERASUL EMMA AIDA

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudia74

Buna gimineata, la fetele fara chef Corina si Claudia, las ca o fi bine, Claudia Praid suna super bine si eu mi-asi dori sa merg ptr sinusita mea, dar nu avem cum ca nu stam in Ro asa mult,cica max 1 sapt sa mergi in salina, sa-si faca efectul,
Corino hai ca numai maine nu-i poimaine si ne vidgem cu copiii in parculet la joaca.
Gabi ce mai faceti, ati ajuns de la jogging la servici?
Laurico sche-i mai da nou pra la capitala? tu lucrezi sau esti casnica?
Iuuuuuuui ca m-am zuitat da cafa :

si pita cu ou ca deja m-i foame sau vreo caigana .

INGERASUL EMMA AIDA

Timisoara Impreuna

Bunä gimineata! Abia ashcept sa ne vigem.
Va tzuc.

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Yasmine, vii si tu la vara pe acasa?

Azi am sarit peste jogging, ca aseara am avut crampe la burta. Maine mergem din nou.

In rest, nemik nou la mine. Nu prea am nici eu tonus. Nici nu stiu ce am chef sa fac. As vrea sa fiu in alta parte. Undeva, departe, undeva frumos.

Fac si eu pe desteapta, dar o fac frumos ;)

Mergi la inceput

claudia multzamim da cafa, buna-buna ca da obishei . She sa fie nou? Mai nimik, toace is asa ca da obishei, ca prasta tot, toata lumea samce criza, mai tarie sau mai putin.
Io mi-s acas' da vro 5 ani, da cand s-o dasfiintat unge am lucrat si da cand am gatat scoalile. Momentan, al meiu sot, dzashe ca nu-i musai sa marg la munca, asha ca profit da ofierta . Am lucratzi vro 13 ani, acu' ieu o pauza, poace da DD si vinie si .
ela sper sa sa faca repige bine al tau feshior, sa scapi da griji d-ashcea.
Yasmine cum ce mai samtz adz? E mai binie?

Am insheput sa scriu mesaju mai davremie, da' am profitat ca o pliecat soacra d'acasa si m-am pus sa fac mancarie, nisce fasolie verge cu o tzara da carne.

si

Spre tzel!

Doi zapaciti!

Mergi la inceput