IN BANAT LA NOI ACASA REVENIM
Raspunsuri - Pagina 11
L5845 spune:
Am intrat rapige sa va salut si sa va dzac noapce buna la toace, scitzi voi, treaba cu purishii
, vorbim manie, ca am mosafiri si adz am fost tarie ocupata.
www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea licuriciului EMMA !
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
si 
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!...G. Funakoshi"
Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
ela03 spune:
Aoleu, nu-ti fa probleme Gabi, ca or fi ele, urechile, de lemn, da mai bun e papricasu'. , noi am testat deja parcul din Dacia.
Azi am facut cu nervii, i s-a administrat lui Robi al 2-lea Moldamin. Am crezut ca abia o sa-l tinem pe Robi da a trebuit sa-l calmam si pe tac-su, care a sarit in apararea copilului
. Sper sa reusesc sa adorm.
claudia74 spune:
Buna gimineata, haidati la cafa :

pacat da ai noscrii la eurovision, noi am votat tatzii ai casei, io cried ca masluie careva voacili ca nu sa poace sa nu primeasca romania nimic de aici, cand sciu ca atatia au votat.
Ce faceti azi? cum e vremea la Cimisoara? da la Bucuresti? aici e fain soare de gimineata.
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
L5845 spune:
Bun amiadz s-aveti toace !
Buna fost cafa, aishi ai soarie, asa ca ma pregacesc sa dau o raita pran parc, cu soatza dan dotarie
. Poace daca nu-s pre obosata, mai intru dasara.
Duminica faina s-avetz, sa nu mancatz pre' mult
si sa va samtatz extraordinar, binie? ![]()

![]()

www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea licuriciului EMMA !
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
si 
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!...G. Funakoshi"
Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
monica-elizabet spune:
si Duminica placuta, va citesc din umbra ![]()
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
gabirus spune:
Monica-Elizabet, te pupam si noi
Vorba sheea, umbra face bine la ten. Dar sa stii ca si soarele, in portii moderate.
Ela, cred ca o fo foarte amuzanta faza cu berbatii tai urland ambii doi
Cate mai aveti de bagat? Inca 2 bucati?
Claudia, ma bucur ca ai compilat ca de tine zicae,
Clar ca ne vedem, abia astept! Sa facem trupa cu piticii prin parcuri.
Azi nu raportez retete, ca nu am facut nimic interesant.
Ce ziceti de Eurovision? Eu de cand am vazut ca de la noi merge piesa aia, imi era clar ca va fi un fiasco si a fost. Norvegianul de pe locul 1 era preferatul meu, asa ca ma declar foarte multumita.
Din pacate, noi romanii, nu recunoastem talentul nici daca sare in ochi si lumineaza ca reflectorul. Nuuu, ba din contra, facem tot posibilul ca talentele noastre sa nu promoveze. Fetele alea de au iesit la preselectia nationala pe locul 1 chiar aveau o piesa buna, aveau mesaj, transmiteau ceva .... aveau sansa sa iasa pe un loc bun la Euro. Dar s-a dus Elena cu piesa aia care nu zice nimic, cu un show sters. 
Fac si eu pe desteapta, dar o fac frumos ;)
claudia74 spune:
acu am vinit si io de la lucru tabarata asa ca merg la dus si citesc la copil povesci si caut ceva la tv.
Gabelu cum iti ziceam ne cunoastem deja si ma bucur mult about,abia astept sa te cunosc si live.
Monica si noi pe tine
.
Clau ce ai facut azi, ai fost pe undeva cu Robi sa isi revina de pe urma torturii cu injectii.
Laureluuuuuuuuu unde umblii madama, numai scim nimic da cinie, ce face Maya? se mai tine de prostii?
Lauro resitanca pra undge v-ati spatzarit azi, ati fost in parcul Herastrau otzara?
Gabi da asa e cu eurovisionul, nici pe mine nu prea m-a dat gata nici o melodie, asta country a norvegienilor parca a fost intr-adevar o exceptie, ceva deosebit.
Va tzuc pra tache, ne audzim de gimineata la cafa-
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
L5845 spune:
Buna gimineataaaa, haidatz la o cafa, iuce-iuce, ca-i fierbince ![]()

.
si 
Spre tzel!
Doi zapaciti!
claudia74 spune:
na ca am scapat-o Laurico, acu ii rieshe daja, las ca fac alta, io-s cu treburi da gimineata intr-una,parca nu sa mai gata'n fras de lucru, acusi vin copii si io borandaiesc prin casa si pe scatula asta cu bumbi
.
Fiecelor unge umblati adzi?
Corino treci la cafa cu noi, Claudia, Laura,Gabi,Angy idem si la voi ![]()
pra tace.
INGERASUL EMMA AIDA
Timisoara Impreuna
gabirus spune:
Vin la o cafa dupe masa. Merge?
Incep caldurile. Pe unde umblati, doamnelor? Va pregatiti tenul si silueta pentru strand?
Eu de azi am inceput cu sotzul sa alergam dimineata in botanic. Interesanta experienta. Superb si frustrant in acelasi timp. ![]()
Fac si eu pe desteapta, dar o fac frumos ;)