IN BANAT LA NOI ACASA REVENIM
Raspunsuri - Pagina 10
L5845 spune:
Vazut da, si placut blogu' tieu, ma bace si pra minie gandu', da' nu mi-s hotarata. 
www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea licuriciului EMMA !
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
si 
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!...G. Funakoshi"
Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
claudia74 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui L5845 Vazut da, si placut blogu' tieu, ma bace si pra minie gandu', da' nu mi-s hotarata. ![]() |
iti fac galerie, hai fa-ti bloq

INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
claudia74 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ela03 Mi-am pus semnatura, sa vedem daca merge. Claudia |
baga si ceva emoticonuri si pe Robi pe acolo asa
sau asa 
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
claudia74 spune:
alooooo banatencele, unde umblati, Laurica am primit reteta cu bugilarele ![]()
![]()
si molaraiu.
uiiiiiiiiiuuuuuuuiuuuuuuuuuuu :
INGERASUL EMMA AIDA
Timisoara Impreuna
L5845 spune:
claudito faina cantarea, m-o uns pra sufliet.
Vedz ca am pus si retzepta cu chec+molaraia da proba
. Care sa mai pun?
Cam slaba miscarea pra-shilea, unge atz fujit fiecilor?
Haidatz, macar sa scim ca vi-s binie. 
Sa ma scuzatz ca poace caceodata, mai amiestac graiu banatzan cu ala argelean, da vina is ai mei parintz, ca mama-i banatanca si tata-i argilean, asa ca io mi-s corshitura, she sa fashi
. 
www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea licuriciului EMMA !
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
si 
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!...G. Funakoshi"
Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
ela03 spune:
Iacata-ma-s, am venit, nu mi-au iesit mancarurile si-am trecut pe la restaurantul chinezesc![]()
claudia74 spune:
Asara m-am uitat la un film, nu am mai intrat, da acu is prezenta cu treburi da gimineata, cu randuiala prin casa si prin cuina, ca s-or adunat mulce si io trag matza da coada
, haidati la un nechezol :

Lauro musai sa pui toarta aia domino si aia triunghi sche o dzis Laura aialalta
si ala de bezea si caramel sau cum o fi ca nu imi dau sama din molarai 
.
Claudia mai incearca,ca ai timp destul, exerseaza la mancaruri ca nu te sfadgesce nimeni acuma, faschi sche vreai tu
.
INGERASUL EMMA AIDA
Timisoara Impreuna
gabirus spune:
Ela, nu am stiut ca nu stii. E bine ca mai avem inca ceva in comun. Oricum, cred ca avem destule ![]()
Clau, fata, vii la Cimisoara? Cand? Abia astept sa te vad si sa te cunosc live! Musai o intalnire.
Si auzi asa: daca tot ne scriem aici si Angy vaz ca nu prea are vreme, nu refaci tu lista si deschizi capitole? Ca tu oricum stai mai mult pe forum ca esti si moderatoare pe la culinar. Ce zici? Sa ne faci lista mandra, da?
Io am gatit azi piept de pui, l-am facut cu morcov, mar, calite in ulei de masline si la final un sos cu mustar Dijon si miere de padure. Ela, destul de fitos ptr tine? Si te asigur ca e si buuuun
si foarte usor de preparat.
Fac si eu pe desteapta, dar o fac frumos ;)
claudia74 spune:
Mai Gabelu, stateam asa si citeam,ma zic ea de care Clau vorbeste???
ca eu o cunosc doar, apoi zic he stai otzara ca de fapt noi nu ne-am intalnit live cum zici si tu
ma Gabi deci eu simt ca ne cunoastem de-o viata dupa cate am povestit
deci in august nu va faceti program ca ne vedem zilnic cu copiii la dacia sau in aradului acolo la locul de joaca unde ma intalnea cu Claudia (ela) in Dacia vine si Laurelu precis
, da Angy mi-a zis deja sa ma ocup de treaba, cand il gatam pe asta, il deschid si fac si listuta cu banatence mandre
in tzoalele lor.
Suna bine puiul
musai sa inscherc si io.
Laura resitana pra undge umblii azi si Corina la fel, Angy numai scrii nimic?
Eu acu am vinit de la lucru, ma instalez la eurovision mintunas numai sa gat de strans de- prasilea.
Va tzuc pra toace
.
INGERASUL EMMA AIDA
Timisoara Impreuna