Sigur ca le iau in serios, nu pun la indoiala nici un cuvint din ceea ce imi spune si ii multumesc mult de tot pentru timpul dedicat explicatiilor. Regret faptul ca mi-am exprimat aici frustrarea in mod cu totul superfluu. Subiectul poate fi inchis, inca o data va multumesc tuturor pentru sfaturi.
In situatia in care ajungeti la concluzia ca aveti totusi un contract, care va este opozabil, fac urmatoarele precizari: conform 1441 C civ. daca locatorul vinde lucrul inchiriat, cumparatorul - chiar daca nu s-a obligat in acest sens - este dator sa respecte locatiunea facuta inainte de vanzare, cu conditia sa fi fost incheiat prin inscris autentic sau prin inscris sub semnatura privata dar CU DATA CERTA(1182 C civ), afara de cazul cand desfacerea ei din cauza vanzarii s-ar fi prevazut in insasi contractul de locatiune. . Rezulta ca vanzarea este o cauza de incetare a locatiunii daca, contractul a fost incheiat prin inscris sub semnatura privata fara data certa. Incetarea lui insa nu se produce de drept ci se va produce in conditiile denuntarii unilaterale (adica trebuie sa ii dai preaviz).
Si ar mai fi o chestiune, sa il dai in judecata pe vanzator pt garantii..
Poate ne spui si noua pana la urma cum ai scapat de ei..Ca la cat de vizualizat a fost subiectul, pp ca sunt si altii interesati.
Baietzii mei