Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 98
Raspunsuri - Pagina 20
rocsy2007 spune:
of dragele mele stiam ca aici voi gasi sprijinul de care am nevoie. de ce am starea asta. pentru ca in ultimul timp in jurul meu am o gramada de persoane care au devenit bunici si mamici. colege care au nepotei si care se mandresc cu pozele cu puiutii lor. nu e invidie. nu asta simt ci simt ca as vrea si eu bucuria asta. cand ii vad asa mici si delikati ma gandesc daca si eu voi avea vreodata o minune. una din colege a facut o afirmatie poate fara sa isi dea seama ca pe mine ma va durea....a zis ca asta e averea unui om in rest nu conteaza.....am simtit o durere in suflet. ii dau dreptate ....un copil e toata averea unui om. e totul.
atatia copilasi atatea fotografii am vazut in ultimul timp incat m-a rascolit. mi-a rascolit durerea. nu e vorba de invidie ci de faptul ca imi aduce aminte de neputinta mea. si ma intreb dece? cu ce am gresit? ce trebuie sa fac sa reusesc? cat sa mai astept? am plans si mi-am descarcat greutatea din suflet. stiu ca lacrimile nu ma vor ajuta sa imi implinesc visul. am visat la o familie la doi copii frumosi, la cum sa ii educ, sa ii cresc. la dragostea pe care sa le-o ofer. la momentul in care il voi tine in brate pentru prima data. si ma gandesc...oare voi trai acea clipa? mi-e teama. ma tem ca nu voi reusi. s pare ca sunt undeva in fundul butoiului
adrianaady spune:
rocsy draga mea cred ca toate am trecut prin moment cind priveam o mama cum isi tine copilasul in brate sau o gravida mangaindu-si burtica, si toate am suferit la gindul ca noi luptam pt acea minune si totusi inca nu am trait-o.... dar o vom trai...tre sa credem asta. 
cind am intrat pt prima oara pe acest forum, tu erai fata care ne dansa mereu si ne incuraja, mai tii minte? stiu ca este greu, dar hai capul sus...si uite o sa bag niste dansatoare pt tine...

georgia_c spune:
roscicule , tu stii ca noi suntem aici , mai in umbra , mai pitite , dar aici ..de incurajat , io draguta mea te incurajez , sa incerci , sa speri , sa te rogi sa vina bb .. insa mai presus de toate , te rog io investigheaza ... ceva trebuie sa nu mearga cum trebuie .. iti mai amintesti cand spuneam de chlamidya ..doamne cat mi-am mai batut gura, o innebunisem pe felicut
cu ideile mele putine si fixe .. ei uite ca magditu
, a trecut din pacate/fericire , prin experienta asta , si s-a vazut ca era una din cauza(io tind sa cred ca era a principala)..deci fa-ti curaj si fa-ti un set de analize cat mai complete ... io nu cred nici macar 1 minut in infertilitate inexplicabile..te pupa fata dulce , dulce , si pe tine si pe catei .. stii de unde sa ma iei , macar pt o vorba , daca nu pt mai mult ...sa auzim de bine .. numai de bine 
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
felix76 spune:
Fete dragute,
Asa este, toate avem al un moment dat caderi! Plangem, punem intrebari, incercam sa vedem unde am gresit sau ce analize sa mai facem. E normal sa se intample asa ceva insa, cel mai important este sa stam cat mai putin in starea asta, sa ne revenim rapid. Cu cat dureaza mai mult depresia cu atat revenirea va fi mai grea si mai indepartata.
De aceea, eu una,incerc sa nu ma mai cantonez pe problema asta - infertilitatea, tot timpul. Da, ma gandesc si ma intreb ce am de facut dar nu mereu. Intre timp citesc, imi mangai florile cu o vorba buna, ma bucur de o zi insorita, ma bucur de sotul meu si de faptul ca sunt sanatoasa eu si ai mei.
Pana la urma noi am facut din scopul de a avea un copil, problema noastra existentiala. Am uitat ca exista si altceva pe lumea asta in afara de a avea un bebe... Nu e bine, ne termina psihic si, curand, fizic! Daca atunci cand vom avea copilul mult dorit, nu ne vom putea bucura de el pt ca noi vom fi uitat cum este sa ne bucuram de ceva???? Daca dupa ce vom avea copilul, vom constata ca nu suntem multumite???? Ca vrem de fapt altceva????
Magdi, imi place foarte mult citatul de la semnatura ta! Spune foarte bine ce ar trebui sa facem noi...
Va rog eu sa va ridicati sufletelele indurerate de la pamant si sa va bucurati de ceea ce aveti! Sunteti fete frumoase, destepte, fericite, cu pofta de viata! Si mai ales aveti incredere in voi si in ceea ce va fi maine!
Va pupacesc pe toate si sper din suflet sa citesc ca sunteti bine!
Felix
Pot ... pentru ca eu cred ca pot
adrianaady spune:
Felix
si mie imi place citatul lui magdita, d-zeu e mereu acolo, dar sa ma ierte dzeu, uneori pur si simplu nu mai pot, nu inteleg, ma revolt...apoi ma linistesc si incerc sa imi gasesc consolarea in credinta ca stie El ce face si ca totul va fi bine.
casamihaela spune:
neata fete dragi vad ca sunteti cazute rau in butoi.datil naiba de butoi fiti optimiste ca vine soarele si pe strada noastra.
eu tot unflata am ramas mai exact am ramas cu un ganglion in obraz si maine ma duc iar peste dr sa faca la un fel sa ma desunfle ca nici gura nu pot sa o deschid normal.
am visat azi noapte ca o prietena a ramas gravi si de suparare ca eu nu raman plangeam. cand mam trezit din vis plangeam si in realitate.am sunato nu e gravi si mia zis ca poate e un semn pentru mine cine stie.
va 

pe toate si fiti vesele.
tamaryllis spune:
Fetelor, sunt asa de suparata! Nu stiu ce sa mai fac sa imi treaca! E vorba despre mama mea. Marti mergem sa mai facem niste analize.
Of...asa sper..si negociez cu DD cu toate ca dupa aia imi dau seama ca DD nu negociaza...si ma gandesc mai bine sa nu imi iasa FIV-ul decat sa i se intample mamei ceva. 

Mama, care e sufletul meu!
Nu stiu ce sa mai fac!
2009 este anul in care voi reusi
!
adrianaady spune:
Tamy...iubita tu roaga-te la d-zeu ca el ne asculta si sigur va avea grija de mama ta... te rog eu fii tare, nu pot decit ca banuiesc ce inseamna sa ai mama bolnava, cred ca ingrozitor, dar la fel de bine imi dau seama ca tre sa fii puternica acum, si pt ea si pt tine.
Si eu mai negociez cu d=zeu...nu stiu cit ne iese ...
si uite o sa vezi ca si mama ta va fi bine, si tie iti va reusi fiv-ul
oricum eu iti tin pumni
casamihaela spune:
Tami ii doresc mamei tale multa sanatate,putere tie si ei sa treceti cu bine prin incercarea asta.sa dea Domnu sa fie bine.o
pentru tine si mama ta.
magdita spune:
Fetelor, nu-mi place deloc atmosfera de la subiectul nostru. Trebuie sa aveti mereu in minte ca orice problema are cel putin o solutie.
Tamy
, te inteleg perfect, si pentru mine mama este cea mai buna prietena si sufletul meu. Si eu am trecut printr-o perioada destul de urata cu mama, a avut probleme de sanatate, pe care cu ajutorul Celui de Sus le-am depasit. Ea a intrat la menopauza pe sistem nervos, la moartea tatalui meu, cand avea 39 ani, de mama vorbesc, ca tata, D-zeu sa-l ierte, a murit la 45 ani. Si s-a chinuit cu aceasta menopauza precoce destul de mult timp, stiti, buferuri, nervozitate si toate cele. Acum exact doi ani, s-a trezit cu contractii uterine puternice si cu hemoragii care nu s-au orpit decat cu tratament. Medicii au sfatuit-o sa faca histerectomie si asta a si facut. Numai ca avut complicatii dupa operatie, anestezia i-a dat peste cap fierea si i-a fost fff rau. A fost cea mai buna decizie sa faca acesta operatie, pentru ca la rezultatul biopsiei deja celulele erau modificate. In fine, concluzia este ca acum se simte f bine, chiar daca atunci a trecut printr-o situatie f dificila. Deci ce vi se poate parea acum foarte grav, mai tarziu vi se va parea un obstacol depasit. Important este sa va pastrati cumpatul, sa nu disperati si sa faceti tot posibilul sa depasiti momentele astea de disperare, depresie sau mare tristete. V-o spune Stan Patitul.
Tamy
, sanatate multa mamei tale, iar tie putere sa o sustii moral si sufleteste 

.
Rocsy
, incearca sa iesi in starile astea si sa-ti canalizezei energia spre lucruri care te fac sa te simti bine si sa uiti de aceasta neimplinire. Stiu ca e usor de vorbit si mai greu de pus in practica, dar cu siguranta nu e imposibil. Chiar nu e indicat sa ne complacem in aceste stari. Sanatate mamei tale 

.
Aditu
, legat de ganglionii umflati, nu te speria, intr-adevar indica o infectie in organism, si eu ii am umflati de vreo saptamana, asta pentru ca am capatat o viroza destul de urata care mi-a dat febra in fiecare zi de sambata trecuta, am facut tratament cu antibiotic care nu si-a facut efectul, iar de aseara am schimbat antibioticul si sper ca azi sa nu mai fac febra. N-as vrea sa ajung pe la Infectioase, ca tare mi-e teama ca, acum cu febra asta porcina, ma interneaza astia sigur sa-mi faca investigatii.![]()
Aditu
, Mihaela
, Feli
, Georgi
, Elly
, cate o floare pentru fiecare pentru sustinerea fetelor cazute 

.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla
din nou, iar atunci va fi perfect!