Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 98
Raspunsuri - Pagina 19
lalitica2000 spune:
elly, tinem pumnii sa iasa inseminarea asta si sa nu mai fie nevoie de eco testiculara. oricum, barbatii sunt mai sensibili decat noi asa ca va trebui sa-l iei cu frumuselul si pana la urma o sa vezi ca o sa reusesti sa-l convingi sa mearga la Iosup
ana, bafta maine la cerclaj.
aerlilian spune:
Felixuc,eu in fiecare luna ma nidez,dar daca luna asta ne nidam impreuna,deja nidarea e mult mai placuta...Sa dea Dumnezeu sa fie precum spui!
Ai dat telefonul acela de care vorbeam?Gasit una bucata blonda disparuta?
Magdita,te prinde tare bine rolul de guru al gascotecii,asa ca tine-o tot asa ca ne faci tare bine!
Lali,presteaza cu spor ca sa te nidezi si tu curand si sa facem trupa de carucioare in parcuri!
Mada,salutari tie si pupicei pe burtic!
Sarrah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pup fetele si sa auzim numai vesti bune!
rocsy2007 spune:
Buna dragele mele!!!!
Iata-ma din nou pe forum dar cu nici o veste. Am renuntat sa mai scriu asa des in speranta ca daca nu ma voi mai gandi mi se va implini visul. nu a fost asa. si iata-ma din nou aici intr-un moment in care am nevoie de cineva sa ma inteleaga si cine ma poate intelege mai bine decat voi. in toate aceste luni am strans in sufletul meu atatea suferinte. probleme cu mama mea care se pare ca merge spre bine si bineinteles vesnica mea problema pe care credeam ca am dat-o la o parte dar iata ca nu s-a intamplat asa. am ajuns intr-un moment in care am simtit nevoia sa ma descarc pt ca imi simteam sufletul greu chiar daca spuneam ca gata am renuntat la idee. subconstientul meu nu imi spunea asa. si am plans. am plans pentru toate aceste luni in care mi-am impus sa nu mai sufar pentru copil. ma minteam singura . ma gandesc la adoptie va spun sincer. dar cine v-a umple acel gol din sufletul meu. bucuria de a-ti simti in pantece copilul, bucuria de afla ca vei avea o minune. cine? nimic pe lumea asta nu se poate compara cu aceasta bucurie. am intrat aici sa va scriu ce simt pt ca stiu ca ma intelegeti. stiu ca simtiti la fel ca si mine. in aceste momente am nevoie de voi prietenele mele . cele alaturi de care am suferit , cele care simt la fel ca si mine.sper ca nu v-am plictisit . va pup pe toate fara exceptie.
alina06st spune:
AAAA, Rocsy, sa zicem ca ai voie sa plangi si sa fii suparata si dezamagita azi. Dar ziua e aproape pe sfarsite. Sper ca de maine sa iti revii si sa te apuci din nou de treaba, sa te optimizezi cu forta. Sa te rogi si sa crezi in Dumnezeu si ai sa vezi ca se schimba starea de spirit. Pai da. E obligatoriu.
Mie nu mi-a raspuns dr T la tel, am dat sms azi pe la pranz, dar inca nu am primit niciun raspuns. Asa ca o sa mai sun maine de vreo 2 ori (desi nu imi place sa insist), eventual mai dau un sms de dimineata si daca nu merge, vineri ma prezint peste dumnealui la cabinet. Trebuie sa fac si eu laparo cat mai repede.
Magdit, multam frumos pt nr de tel. 
Ely, eu zic ca faci bine ca-ti vezi de viata in mod normal. Da' chiar sa mergi pe role? ![]()
Ana, o sa fie bine cu cerclajul. Bafta!
Jasmine, mie mi-a spus daca Z 10 pica sambata sa ma duc la cabinet vineri, iar daca Z 10 pica duminica sa ma duc la cabinet luni. Eu zic ca asa scapi de orice grija.
Va pup fetelor pe toaaaate! Sa-mi tineti si mie pumnii sa ma programez la operatia aia, ca mi s-a pus pata, o vreau acu!![]()
adrianaady spune:
Rocsy cine te intelege mai bine decit noi scumpa mea...off citesc ce scrii si parca imi aud sufletul meu cum plinge..... stiu cit este de greu, dar la fel de bine stiu ca niciodata, dar absolut niciodata nu voi renunta la acest vis de a avea copilasul meu, atita vreme cit este posibil de la mama natura. Cum bine am mai discutat pe aici nu exista infertilitate inexplicabila, deci un motiv , o cauza undeva exista, eu sunt absolut convinsa ca si tu si eu, si noi toate o vom gasi si cumva ii vom da de cap .... Hai sa recapitulam ce ai facut tu in tot acesti ani ca analize si investigatii ma refer, si sigur vom gasi un drum pe care sa il urmezi de acum incolo....tre sa existe o solutie.
Sper ca mama ta este mai bine, banuiesc cit de greu ti-a fost, dar hopul cel mare a trecut.....
Sunt mom cind simtim nevoia sa plingem, sa ne revoltam , o facem ...dar a doua zi o luam de la capat, pt ca repet nu avem de ales, e ceva mult prea important ,ceva ce merita o viata sa lupti..... asa ca te rog maine sa fii aici cu noi pe baricade si sa luptam impreuna sa reusim, ok? te pupic mult de tot si sper sa fii mai bine maine
Felix e greu iubita sa iesi din butoi, mai ales ca eu am intrat adinc, dar cum spuneam nu am de ales si trebuie sa merg mai departe. Sunt momente cind nu inteleg de ce trebuie sa fie asa viata asta, dar imi aduc aminte ca stie cel de sus de cum aseaza lucrurile in viata fiecaruia .... iti multumesc frumos pt ca mereu ai avut un cuvint frumos sa imi spui cind am avut nevoie.
Felix 

Magdita trec eu si peste asta
Ai trecut si tu si sotul tau prin atitea, de aia sunt sigura ca d=zeu va trimite repede rasplata si la voi, o meritati pe deplin
Alina bafta sa te programezi repede si sa iasa totul bine
Elly oofff e mai greu cu barbatii nostri nu-i asa? eu sper sa nu mai fie nevoie de nici o eco....
Jasmine te poti duce in z11 la monitorizare la cabinet, e ok. Si eu ma voi duce marti in z11.
Lilisor sa fie cu ochisori luna asta
Ana tinem pumnii pt maine sa fiti bine amindoi pt inca citeva luni bune
Noapte buna tuturor
rala spune:
Buna seara dragi tutunici. Trec si eu scurt sa va dau raportul. Sunt ziua 74 dupa ultima injectie cu diphe. Nu pot spune ca m-am relaxat extraordinar. Am urat fiecare bufeu, fiecare uscaciune si aproape fiecare moment. Am urat ca am tinut regim si nu a dat rezultate. Dar iata-ma la final, cu cateva kg bune in plus, dar mai optimista ca oricand. Cred ca am ovulat pe 4 sau 5, in weekendul cu 1 mai am fost cu cortul in vama unde a fost tare inghesuiala si frig daca ma intelegeti...
, am facut vreo cateva teste, prietenii imi spun ca destule, si acum astept. cm sau bebe oricare ar fi e ok...
Good things happen to good people!
magdita spune:
Neata iubitele mele,
Lume noua, lume noua ...
Rocsy
, ma bucur ca ti-ai descarcat sufletul aici, eu asteptam sa revii cand te simteai tu pregatita pentru asta
. Mie mi se pare aproape imposibil sa stau departe de voi, de-aia nu-mi venea sa cred ca poti sa stai de parte de forum. Noi suntem aici sa ne sustinem una pe alta, nimeni nu ne intelege mai bine decat fetele care trec exact prin aceleasi stari si neputinte sufletesti. Asa ca aici, cu noi, sigur iti vei reveni psihic. 

Rala
, bine ai revenit printre noi, cred ca stii ca eu in z74 de la ultima injectie de diphe aveam un test de sarcina slab pozitiv, iar in z75 un beta de 129, 7 parca. Deci iti urez sa ai parte de marea fericire
. Iar daca nu se intampla acum, cu siguranta in curand se va intampla.
Alina
, insista pana rezolvi
.
Lilisor
, guru hm, sper ca nu gen Bivolaru
.
Aditu, Feli, Madutz, Georgi, Tamy si restul gascotecii 
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla
din nou, iar atunci va fi perfect!
lalitica2000 spune:
neata fete dragi,
rocsy, chiar ma gandeam deseori la tine, cum mai esti. Stii ca aici gasesti sustinere pentru ca toate am trecut macar odata prin toate aceste stari. Cel mai important este sa fim sanatosi, eu la concluzia asta am ajuns. Restul vor veni pe parcurs. Intr-un fel sau altul lucrurile se vor aseza in timp.
lilishor, de acum ma bag si eu la nidare in fiecare luna. imi doresc sa venim cu vesti bune toate ca sa umplem parcurile de carucioare colorate.
aditzule, mi-a placut tare mult de tine cum ai avut tu puterea sa-i alini suferinta lui rocsy cand esti si tu bagat in butoiul cu tristete, dar precum ai spus tu cu gurita ta, nu ai de ales decat sa iesi din butoi si sa mergi mai departe. Fiecare am trecut prin aceste stari cel putin o data, dar trebuie sa gasim puterea sa privim cu optimism si speranta inainte.
ralaaaa, ,a bucur ca ai mai trecut pe aici. iti doresc ceea ce imi doresc si mie, sa ai parte de un test pozitiv cat mai curand. Tine-ne la curent.
adrianaady spune:
Buna fete dragi 
lalatica ai dreptate , cea mai importanta este sanatatea... dar sunt momente cind pur si simplu simti ca nu mai poti.... si am avut si eu vreo citeva zile de mi-au pus capac....
Rala pai sa speram ca vii tu cu o veste de doua liniute luna asta, mai stii mare,1mai....![]()
Felix, Magdita ies eu din butoiul asta .... ma uit la voi toate si imi dau seama ca merita sa luptam pina la capat
E buna vorba aia, cind vine una rea , vin toate....pai de ce? sa va povestesc... Dupa ce ca ma simteam darimata, obosita zilele astea si cu tot felul de ginduri in capusorul meu mic, ce analize sa mai fac, la ce dr sa ma mai duc, ce boala oi avea eu pina la urma..... aseara mi-am dat seama ca am un ganglion inghinal inflamat si ma doare... de la ce,de cind, cum habar nu am...stiu ca ei se inflameaza si dor cind exista o infectie in organism si lupta cu ea. Sau se pot inflama pur si simplu de la o raceala ( sunt putin asa racita, mai mult ma supara sinuzita mea in unele zile).... dar a fost suficient cit sa mai am o grija in plus... Am vb cu dr de familie si mi=a recomandat sa iau un antiinflamator pina marti dimineatza cind oricum ne duceam si eu si sotul sa facem analizele toate la ea, inclusiv urina... abia atunci oi vedea daca am sau nu vreo infectie... O sa imi fac marti si analiza la secretie si papanicolau, si vedem ce o mai fi... Abia astept sapt viitoare cind voi face eco la Albu si monitorizare la dr T, sper din suflet sa primeesc vesti bune, sa se mai odihneasca si neuronii mei...
O zi excelenta si va multumesc pt ca "ma ascultati " mereu 
elly_me spune:
Salutare fetele
magditzu- saru'mana pt detalii- o sa mai am nevoie de unele info dar peste 2 sapt.
Sa vedem ce se intampla acum.
Alina- ma relaxeaza plimbarea cu rolele- chiar ma simt ff bine si vreau sa profit .
Asa ca sambata dimineata - la ora 9.00 sunt in herastrau cu rolele ![]()
Rala- bine ai revenit 
Rocsy- cu toate te intelegem- fii tare si o sa fie totul ok- o sa vina si bb
Ana- succes cand iti pune "sigiuliul"
Lali/ Ady/ Ileana/ Tami/ Mada/ Georgi/ .... 

sarrah - ce mai faci??
Ne-ai parasit??

Elly
Astept, astept si iar astept .....