Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 98

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalitica2000

Ovarele mele deja au inceput sa munceasca serios, le simt activitatea de ieri. Sper sa nu am surpriza ca luni in Z10 cand ma duc la Tutu sa aflu ca am ovulat deja.

Pai puneti-va pe treaba de-acum Lali, ce mai asteptati ?

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandyprs spune:

Buna fetele va multumesc f mult pt sfaturi.Ieri pe la 12,30 l-am sunat pe T mi-a raspuns si mi-a zis sa merg la el .Nu am stat pe ganduri si am fugit in graba la Bucuresti.Am ajuns la cabinet unde au fost cateva doamne f dragute si m-au lasata sa intru in fata , am intrat , am auzit inimioara copilului batand si m-a linistit T in felu-i caracteristic.Si dimineata am gasit cateva pete nu sunt de un maron inchis (e un maron f deschis aduce mai mult a galben)(astea sunt poate pe fondul accidentului pe care l-am avut chiar inainte de a ajunge la cabinet).Eu fac tratament de la 5 saptamani pt ca m-am dus la el imediat ce am detectat sarcina.Va pup si am sa va tin la curent cu ceea ce mai fac.

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Aditu, iesi din botoaiele pline! Ce, vrei sa te imbeti si sa devii mahmura? Copii nostri vor veni dar pt ca lucram mai mult la ei, vor fi cei mai frumosi, cei mai destepti si cei mai iubiti copii din lume!

Laliii, baga tare la prestare! Sper ca acum sunteti singurei ca doi porumbei! Daca a benzinit ovaru si voi ati prestat corespunzator, nu-i bai daca nu mai vede T nimica la monito! Poate vede un pata-bum peste cateva saptamani!

Sandy, bine ca esti bine si tu si bebe!

Pup

Pot ... pentru ca eu cred ca pot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Hello,

Eu as vrea sa merg la monitorizare la Tutu dar zilele 9-10 pica sambata si duminica. Oare unde treb sa ma duc? La cabinet sau la spital, sau la clinica?

Presupun ca daca te duci la spital nu te monitorizeaza daca nu i-ai dat dreptul la cabinet, nu-i asa?

Tutu face test postcoital? Sau dr Matei? Daca da, cum sa fac oare?

Pup !

Sarah, tu pe unde umbli de nu mai scrii deloc pe aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

Jasmine, referitor la prima intrebare asi fi si eu curioasa sa stiu daca tutunaru ne primeste din prima zi de monitorizare direct la spital si cum se procedeaza cu banii?

Test postcoital eu am facut cu dr Matei. Ginecoloaga la care mergeam inainte, mi-a recomandat sa fac teste de ovulatie, cand se pozitiveaza sa prestez pe la 2 noaptea, iar dimineata la 8-10 sa fiu la dr Matei. Bineinteles trebuie sa-i dai un telefon dr M cand s-a pozitivat testul sa vezi unde o gasesti urmatoarea zi dimineata( trebuie sa fie cel putin 6 ore de la contact si nu mai stiu exact cat maxim 8 sau 10ore).
bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

magdita, felix, apoi daca-i musai...cu placere prestamcum altfel?

felix, am ramas in sfarsit singurei ca doi porumbei. am ajuns sa ne bucuram de tot felul de momente de parca n-ar fi normal asa.

jasmine, poti sa mergi la monitorizare si din Z11. oricum eu am fost odata la spital la prima monitorizare si nu a vrut sa-mi ia bani, a spus sa-i dau banii cand ma duc la cabinet, deci m-a monitorizat nu m-a lasat cu ochii in soare doar pentru ca nu am fost intai la cabinet. De regula e bine ca prima vizita de monitorizare din luna respectiva sa o faci la cabinet si pe urma sa mergi la spital.

Mergi la inceput

Sandy, ma bucur ca e totul bine.
Jasmine, prima eco la monitorizare se face la cabinet, de la a doua poti merge unde vrei, la spital sau la cabinet.
Lali
Aditu, sa nu te aud de butoi ! Sunt sigura ca va fi cu reusita la tine, anul asta chiar .

Doamne ajuta tuturor
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Salutare fetele

Eu sunt bine- nu am niciun simptom- sunt 4 zile de la inseminare.
Sunt ok- nu prea ma menajez: ma plimb cu rolele, ma duc la piata, fac de papare, fac curat ....

Asa ca nu-mi pun sperante prea mari.

Luna viitoare o sa iau o pauza.

Sambata - cand am facut monit. am vb si cu dr.Matei
Si ne-a spus sa faca sotu' o ecografie la Iosup- pt ca nu ne poate da trat. pe baza spermogramei.

A spus sa ne ducem cu analizele hormonale + o spermograma mai veche si ecografia sotului la outze si apoi se pronunta pt un tratament.

Acum nici nu stiu ce sa fac- sotul parca nu ar vrea sa faca eco la outze si nici nu vreau sa-l presez; daca vrea -bine , daca nu-asta este.
Ii este jena.

Insa cand stau si ma gandesc ca eu de 4 ani ma tot duc la dr- am facut o groaza de analize, ecografii, hsg, histeroscoie operatorie; laparoscopie......(luna de luna), parca nu ar fi asa de mare "efortul" pe care tb sa-l faca el.
Vom vedea luna viitoare ce vom face- eu voi lua pauza, ca sa-l las pe el sa se hotarasca ce va face.

Sper sa nu ne impotmolim aici.
Cand , in sfarsit, eu sunt ok - are el probleme (desi era ok).

Va pupppp.

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Maine dimineata la 8 merg la spital ptr cerclaj ! Ma securizeaza....

19 +

Mergi la inceput

Elly, vezi cum faci sa-ti convingi sotul sa faca eco testiculara, ca e pacat sa nu treceti de hopul asta. Si eu aveam emotii mari pentru sotul meu cand a facut-o, la CMU, dar el a fost foarte relaxat, mai era si o asistenta pe acolo si incepuse sa glumeasca omu', ca daca "se rascoala", ca sa nu o zic pe direct, se face de ras pe-acolo . N-a fost cazul, ca in cabinet nu a fost decat dr.Iosup, care nu a stat decat cu ochii in monitor si a manuit ecograful. De fapt prin asta trecem si noi, destul de des, la ecografiile endovaginale, iar dr.T sta cu ochii numai in monitor, deci pot sa spun ca a devenit rutina, pentru ambele parti. So, concluzia : convinge-l sa faca eco testiculara ca sa aveti un diagnostic si implicit un tratament adecvat, care sa va duca spre implinirea visului.
Ana, tinem pumnii pentru maine. O vei face cu anestezie generala, cred, nu?

Doamne ajuta tuturor
Dumnezeu a raspuns:

Mergi la inceput