Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 98
Raspunsuri - Pagina 17
alina06st spune:
Sandy, exact ca si Coca voiam sa-ti spun si eu. Du-te pana la T sa vezi ce zice. Maine o sa ajung si eu la el, sa vedem daca imi face o eco si ma programeaza la operatie.
Mi-am luat rezultatele de la TSH, T3, T4. Nu le facusem niciodata si ma intrebam cum sunt. Bune si astea. Se incadreaza f frumos intre limite. Deci iar ajung la cauze necunoscute. Frustrant diagnostic. Mai bine stii ceva clar, ca stii dup-aia ce ai de facut. Dar ii dam inainte si asa.
Eu trebuie sa recunosc ca nu ma gandesc f mult la infertilitate. Petrec destul de mult timp la serviciu si doar seara, cand ajung acasa (mai ales acum ca-s singura) mai citesc pe net una alta. Mai tare ma streseaza boala mamei mele, dar incerc sa-mi pastrez optimismul pe toate planurile. Adica incerc din rasputeri sa alung toate gandurile rele cat se poate de repede.
Si acum mi-am dat seama fara sa vreau cand e cel mai bine sa fac analize, mai ales din astea sensibile la stres: luni dimineata. Adica dupa un week-end relaxant si inainte de a ajunge la serviciu
Sper sa nu uit la urmatoarea tura. Puuuuuup pe toata lumea!
magdita spune:
Neata gagici,
Tinuta
, ma faci sa rosesc ![]()
.
Sandy
, cum iti mai e? Ai vb cu dr.T?
Bb_wanted
, imi pare rau de diagnosticul sotului tau. Vorbiti cu un medic si vedeti ce e de facut. O solutie trebuie sa existe, cu siguranta.
Alina
, sanatate mamei tale si multa bafta la dr.T.
Ana
, ce vesti ai?
Lorelix
, felicitari pentru
. Vad ca e anul baieteilor, deci fetelor, cele care inca nu suntem
, trebuie sa echilibram balanta
.
Feli, Georgi, Madutz, Tamy, Lali, Lilisor si toate fetele nementionate

Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla
din nou, iar atunci va fi perfect!
mada23 spune:
Multi pupici de la noi 

Sa nu uitati ca aveti doi sustinatori de nadejde, eu si ghiocelul meu
, ne rugam pentru voi sa veniti cat mai curand cu vesti bune
"Nu conteaza atat de mult daca ai cazut, atata timp cat te ridici si incerci din nou"
Sa nu va pierdeti nicicand speranta, numai bine tuturor!
madutz 
miracolul a venit pe stradutza mea 
grasunu'
Sf Nectarie si Maicutza Sfanta mi-au binecuvantat pantecul cu un mic ghiocel
asa de optimista am fost
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
anaconda2 spune:
Neata fetele ! Am fost ieri la Iosup ptr morfologica , bb e ok , dar am colul deschis 1 cm si trebe sa-mi faca T cerclaj ! Poze iar nu am sa va pun cu bb . Mi-a pus ecografia pe CD .
19 + 
tamaryllis spune:
BB-wanted imi pare tare rau pt diagnostic! Ati refacut analizele? Poate totusi e o greseala!
Azi merg cu mama la spital si mi-e teama, mai ales ca am certat-o putin, sa nu mai fie asa deprimata! Parca ma simt vinovata! Trebuia sa o las sa se descarce....Cu ajutorul lui DD scap eu si de asta!
Madut, te rogi pt noi? Ca vad ca tu te rogi cu spor!
Fetelor, daca n-ai sanatate, nu mai conteaza nimic!
2009 este anul in care voi reusi
!
mada23 spune:
Tamy..
ma rog 
sanatate multa mamei tale, DD sa-i fie alaturi
Ana...
ma bucur ca bebe e bine, trebuie sa stai linistita de acum, la patut, odihna multa 
BB_Wanted...
cu un doctor bun o sa vina o minune mica si la voi
Magditzu, Felix...

madutz 
miracolul a venit pe stradutza mea 
grasunu'
Sf Nectarie si Maicutza Sfanta mi-au binecuvantat pantecul cu un mic www.pregnancy-layouts.com/countdown/images/index-Month-10-Year-2009-Day-24-ImageID-3-String-My%20ghiocel%20is%20come.jpg" target="_blank">ghiocel
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
felix76 spune:
Neata fetele,
Lali, ma bucur ca te vad din nou la forum! Daca a venit rusu inseamna ca vine si bebe curand! 
bb, imi pare rau de ceea ce ti se intampla! Dr ce zice?
Sandy, cum esti? Ai fost la T?
Mada, Anaconda deci asaaaaa... Tre sa ne punem pe facut fetite! Barza ai auzit?
Aditu, tu ce mai zici?
Lilisor, noi ne nidam acum asa-i!
Tamy 
Jorjilic 
Pup gasca de Tutunici,
Felix
Pot ... pentru ca eu cred ca pot
alina06st spune:
Buna fetelor, e o vreme atat de urata, incat am renuntat sa ma duc la Bucuresti. Si asa sunt putin racita. O sa incerc sa rezolv prin telefon si daca nu reusesc ma duc vineri. Voiam sa va rog sa imi dati si mie nr de tel al dl doctor, ca eu il am numai pe acela pt programari, cu 299 la final. Stiu ca raspunde Ramona. Bine ca asu putea vorbi si cu ea, dar ziceam sa incerc totusi direct la T.
Anaconda, cumnata mea a avut cerclaj, pt ca a pierdut prima sarcina si dr a considerat ca e mai bine asa, si n-a avut nicio problema. A fost totul foarte bine.
In alta ordine de idei, va pup pe toate si s-aveti o zi usoara!
adrianaady spune:
Buna fete dragi
Sandy sper ca esti bine si ca ai reusit sa ajungi la dr T, iti tin pumni si o sa ma rog din suflet sa fie totul bine
Doamne mi-am adus aminte ce am trait eu in ianuarie si nu doresc nimanui
BB imi pare rau, stiu cit doare sa pierzi o sarcina.... offf dr tau ce spune, ar fi o posibila cauza? si vestea despre sot e f trista, dar eu cred ca exista o solutie pt hepatita asta si sigur in curind va puneti iar pe facut bebei
Ana ma bucur ca flacaul este bine, asta e o veste extraodrinara. In ceea ce priveste serclajul, asta e o solutie buna si va sta bebe la mama in burtica pina la termen.
Si poze cu bebe o sa ne dai cind se va naste
Tamy o sa fie bine cu mama ta, si uneori poate e bine sa o "scuturi" putin si sa iasa din starile respective, asa ca nu ai de ce sa iti para rau.
Alina sper sa te programeze repede la laparo..poate rezolvi vineri
Lali odata ce a venit cm gata incepe numaratoarea inversa si la tine, poate ne vedem sapt viitoare la cabinet. Si eu ma duc pt monitorizare luna asta.
Mihaela imi pare rau de povestea cu maseluta ta, stiu cit sunt de dureroase ...off si eu am tras odata cu una vreo luna de zile.
Sper ca azi te simti mai bine.
Lilisor
Elly tu ce mai faci? ati ajuns sa vb si cu dr Matei despre spermograma sotului?
Felix sper ca te nidezi iubita asa cum iti doresti tu.
Eu ce sa fac , sunt cam in butoi zilele astea, nu stiu ce am , de ce nu imi mai revin, astept cu nerabdare sapt viitoare...luni seara ma voi duce la eco la dr Albu, si marti la monitorizare la dr T , sper sa primesc vesti bune....abia astept. Si ca si cum starea mea nu era de ajuns ieri m-a sunat si o prietena sa ma anunte ca este iar insarcinata in 5 luni, ea are deja o fetita de doi anisori, si acum are un baietel in burtica..... ea stia de mine ca incerc de anul trecut si ma intreba eu ce vesti am..... La ea pur si simplu s-a intimplat, nu au incercat in mod deosebit, la fel si la prima fetita..... Va dati seama ca m-am bucurat pt ea, ma bucur pt orice femeie care ramine insarcinata, dar am suferit si am plins pt mine, si iar am inceput sa imi pun vechile intrebari "eu de ce nu".... va spun voua pt ca stiu ca ma intelegeti si stiti cit este de dureros.
Va pup pe toate
lalitica2000 spune:
...ma inscriu si eu pentru fetita, eu si sotul meu ne dorim sa avem fetita, dar pana la urma ce mai conteaza sexul,sanatos sa fie.
Tamy, are mare dreptate, daca n-avem sanatate, n-am rezolvat nimic, asa ca sanatoase sa fim ca pana la urma toate se rezolva intr-un fel sau altul.
Ovarele mele deja au inceput sa munceasca serios, le simt activitatea de ieri. Sper sa nu am surpriza ca luni in Z10 cand ma duc la Tutu sa aflu ca am ovulat deja.