Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 98
Raspunsuri - Pagina 16
casamihaela spune:
eu sunt una dintre persoanele care au fost indrumate catre acel tratament pe care la-m refuzat din capul locului.prefer schema cu dife dar momentan nu il fac acum ca poate poate.
fetelor referitor la masea nu cred ca am scapat. am ramas cu o unflatura pe obraz care astazi cand mam trezit sa ma unflat nitel.nu stiu ce sa fac in continoare ca dr zic ca se trage dar mai greu.mi-e frica tare rau sa nu o iau de la capat sau sa nu raman asa.
felix76 spune:
Heloo dragutele,
Uite ca mai ies si eu la vedeala ![]()
Anadomnica, banuiam eu ca mai tragi cu coada ochiului si la subectu nostru! Sarcina usoara iti doresc!
Tamy, ma bucur ca te-ai mai linistit! O sa vezi, cand vei repeta analizele vor iesi ok!
Elly, sa fie intr-un ceas bun inseminarea asta! Asteptam liniutele rozalii!
Lilisor, si eu m-am ouat mai devreme luna asta! Dupa glera si dupa testele de ovulatie cu care m-am jucat ![]()
Tinuta, bafta la lapro! Rezultat beton iti doresc! Daca s-a intamplat incurcatura odata sigur nu se va mai intampla si a doua oara!
Casamihaela, sa te faci repede bine si sa revii pe baricade!
Aditu, succes la monito! se mai intampla sa ne dam peste cap organismul, poate primavara asta calduroasa e de vina!
Jorjilic 

Sarah ce mai zici? Nu mai spui nimic nimic?
Magditu meu dragut, m-am apucat si eu aseara de Lorelei, Doamneee uitasem cat de frumos scrie Teodoreanu. Mi-e drag de personaje de nu mai pot! Abia astept sa ajung acasa sa continui! Ce frumos este sa fii din nou adolescent!
Pup gascoteca de tutunici,
Felix
Pot ... pentru ca eu cred ca pot
tamaryllis spune:
Fetelor, sa zicem ca m-am mai lisnistit. am facut un inventar: oboseala, nesomn, metoclopramid, royal jelly care este estrogenic. Toate cred ca au dus la prolactina mea mare. Nu cred ca e greseala de laborator. Acum sa vedem in cat timp dispare royal jelly din sistem!Stie cineva?
Va spun sincer ca mai stresata ca ieri nu am fost nicodata in viata mea! Pe langa hormonale, am facut si analiza pt hepatita B, C si HIV. Vreau sa va spun ca sotului meu i-au trimis rezultatele prin mail, iar mie nu au vrut sa mi le trimita, cica e confidential!!! Mi-au zis ca ale mele nu sunt gata asa de repede din cauza ca am facut si antic. antifosfolipidici si aia dureaza mai mult. Dar oricum, nici cand au fost gata nu au vrut sa mi le trimita! Va dati seama ca am fost socata cateva ore, de la 11 la 15 cand am aflat pana la urma rezultatul. Era negativ, dar mai mare stres ca asta nu stiu daca am avut.
Am vb cu un supervisor care m-a inteles si mi-a trimis rezultatele pana la urma. 
Greu e fetelor! dar nu ma las!
Acum mai are si mama ceva probleme de sanatate si maine voi merge cu ea la analize! Cred ca si asta ma da peste cap!
2009 este anul in care voi reusi
!
lalitica2000 spune:
...hop si eu...remember me?![]()
dupa o perioada in care am fost mai mult absenta, am reaparut.
dupa 73 de zile de la ultima injectie de diphereline mi-a venit si mie menstruatia asa ca aptamana viitoare o sa-i fac si eu o vizita dr-ului nostru sa vedem cum mai stam cu productia de foliculi. In rest,ca si la Magdita, mi-a priit perioada asta, m-am relaxat....sper doar sa fi fost si cu folos.
va doresc exact ce-mi doresc si mie si anume ca anul acesta sa ne aduca copilasul/copilasii mult dorit/i
magdita spune:
Mihaela
, sanatate multa iubita, ai grija de tine.
Tamitzu
, offf, imi pare rau ca treci prin asemenea stres, stiu cum e cand e bolnav unul din parinti, sanatate multa mamei tale
. Gandeste pozitiv si nu te mai stresa inutil. Ia-le pe toate asa cum vin, nu-ti mai face mii de ganduri aiurea. Te pup dulce 
.
Felicic
, e asa de frumos si relaxant sa citesti si recitesti, am in plan acum si Eliade, proza de Eminescu, dar vreau neaparat sa imi achizitionez "Delirul", de M.Preda. In rest, gradinaresc pe balcon ( am niste petunii
) si ma uit la desene animate
, aseara am vazut "Cenusareasa", si la "Heidi" am adormit
. Va sfatuiesc pe toate sa va axati pe altceva, stresul infertilitatii ne consuma in interior, si e pacat, viata poate fi asa de frumoasa, daca stim cum sa abordam problemele...

Tinuta
Ana
, bafta multa azi
, te asteptam cu poze noi.
Laliticule
, aparusi? Doamne ajuta ca la sfarsitul lunii asteia sa ne anunti II
.
Pup toate tutunicile, mai vechi sau mai noi 
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla
din nou, iar atunci va fi perfect!
sandyprs spune:
Buna fetele eu sunt tare suparata pt ca azi dimieata am gasit pe chilot pete de sange(adica niste pete maronii)Ati mai patit vreuna asa?Am sunat la dr T dar nu raspunde.Sunt f speriata pt ca la prima sarcina am avut la fel si nu a fost de bine,am pierdut-o.Pa-pa!
7+
magdita spune:
Sandy, daca nu iti raspunde la telefon, trimite-i sms si o sa-ti raspunda. Din cate stiu, daca petele sunt maronii, nu ar fi o problema prea mare, sa nu fie sange curat. Parca nu esti din Bucuresti, nu? Era bine sa fi dat o fuga la cabinet sa te vada. Noi iti tinem pumnii sa fie totul bine
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla
din nou, iar atunci va fi perfect!
tinuta78 spune:
magditu, multumesc mult ptr PM-uri
De cand esti mai prezenta aici cu noi, parca s-au trezit toate fetele la acest subiect. Saptamana trecuta trecea cate o zi intreaga si nu zicea nici una nimic. Chiar se vede contributia ta si sfaturile tale chiar sunt incurajatoare ptr noi toate.
si multe
ptr lidera noastra.
bb_wanted spune:
eu sunt suparata...
am pierdut de curand prima mea sarcina si tot de curand am aflat ca sotul are virusul hepatitei C, pt care ar trebui sa ma protejez...numai DD stie ce vrea cu noi...offffffffff
coca1978 spune:
SANDYsper sa fie bine cu sarcina eu am doua oprite din evolutie si asa sau manifestat cu scurgeri maronii pe la 6-7 saptamani ,dute repede la tutu sa iti dea tratament mai mult .Oricum sant multe fete care au avut scurgeri maronii asa si cu o doza mai mare de utrogestan a fost totul bine acum depinde de problema .Eu zic ca daca esti la tutu o sa reusesti sa duci sarcina pana la capat ca el stie ce sa dea tratamenent .