Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 98

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

offf mai tamy, te rog eu lasa gandurile negre acum. Repetati analizele, mai faceti si altele suplimentare si vezi pe urma care este rezultatul. iti spun ca si eu am trecut cu mama mea prin peripetii si imi faceam tot felul de ganduri pana a primit toate rezultatele. Nu iti faci nici tie bine si nici mamei tale. Incearca sa nu te lasi doborata si gandeste pozitiv si vei vedea ca daca ai o atitudine pozitiva totul va fi bine. Iti tin pumnii si sper ca toate grijirle legate de mama ta sa dispara si sa revii cu vesti bune legate de ea si de tine, ca doar anul acesta este anul nostru,nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Rocsyca... mea draga...offf... cine sa te inteleaga mai bine decat noi as vrea sa pot face ceva sa va ajut....imi doresc din tot sufletul sa va trag dupa mine...dar din pacate nu pot, DD are planurile lui si El stie mai bine cand e momentul chiar daca noi nu consideram asa.
Am scris si in paginile trecute, NU am uitat nimic, sa nu credeti ca voi uita vreodata "neputinta" noastra, zilele si noptile de lacrimi,disperarea care ma cuprindea cand in jurul meu toti aveau cate un sufletel care le bucura existenta.....simteam ca nu am aer, ca am sufoc....ca ma prapusesc ...ca viata mea nu are sens.........DAR DD lucreaza, ma mai trezea la realitate si printre ploile de lacrimi mai imi arata cate un pic soarele, cu lucruri marunte dar care faceau cate o suta...in momentele in care iesea soarele am cantarit ce vreau in fond o viata plina de lacrimi si regrete, sau vreau sa fiu mama si atunci am luat in calcul un FIV si apoi adoptia, cu toate ca sotul nu prea accepta ideea (dar pana la urma....pentru fericirea familiei cred ca accepta)si asa mi-am fixat o varsta pana la care sa incerc,sa fac tot ce tine de mine, dar nu prea indepartata sa nu pierd ani valorosi de a fi o mamica minunata. E greu de acceptat ideea ca poate doar asa sa fii mama, dar ce credeti ca se deosebeste cu ceva o mamica adoptiva de celelalte? va spun eu ca nu, aproape zi de zi vad una adoptiva cu fetita ei si ce minunat toata lumea e a lor, atata fericire e in jurul lor Credeti ca pentru noua luni cat sta in burtica face cat toata viata ? sunt putine bucurii care vin cand este in burtika, tot astepti sa treaca timpul sa tii puitzul in brate....
M-au ridicat de multe ori si fetele minunate care sunt aici pe forum , si am invatat ca DD nu ne uita nciodata si ca face minuni tot timpul, sa invat Sa-I cer ajutorul si mi-l va da...si iata ca, cu toate ca sunt prea pacatoasa si nu meritam ajutoru lui , atunci cand m-am asteptat mai putin a venit minunea
Nu va pierdeti speranta ,uitati-va la mine, nu sunt cu nimic mai presus decat voi, daca s-a putut la mine se poate si la voi, ivatati sa-L lasati pe DD sa faca ce stie el ca este mai bine pentru voi, bucurati-va de orice raza de soare, de orice floricica, de orice zambet de copil, de orice burtika intalnita atunci ati invins.
Va pe toate ca sa va aduc in sufletel o mica speranta ca va fi bine

Ana... tinem pumnii sa ai grija de tine, cumnata mea are doi copii minunati, ambii tinuti cu cerclaj
Tamy... mari sunt rugaciunile copiilor pentru parintii lor, ai incredre in Maicuta Sfanta ca-ti va fi alaturi, si lasa-L pe DD sa hotarasca ordinea lucrurilor

numai bine tuturor!

madutz

miracolul a venit pe stradutza mea grasunu'

Sf Nectarie si Maicutza Sfanta mi-au binecuvantat pantecul cu un mic www.pregnancy-layouts.com/countdown/images/index-Month-10-Year-2009-Day-24-ImageID-3-String-My%20ghiocel%20is%20come.jpg" target="_blank">ghiocel

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

pe toate.
Sunteti niste dragute si sensibile toate. Mi-ati adus aminte ca am gasit si eu un citat odata, de care incerc sa-mi aduc aminte cand dau de greu. Chiar daca nu l-am retinut exact era ceva de genul
" FERICIREA DUPA CARE TANJIM, NE FACE SA N-O VEDEM PE CEA PE CARE O AVEM DEJA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Rocsy o sa treci peste acest moment- si eu am avut un moment de picaj acum un an-doi ,cand toate cunostintele nostre nasteau.
Isi programau bb-ul si peste 2 luni anuntau ca sunt gravide.

Muream de suparare- eu ma chinuiam de ani si nu-mi iesea si ei ....

Acum am 3 nepoti si alti "nepoti" ai prietenilor si sunt la Runda 2.

Insa acum m-am maturizat si nu mai sunt invidioasa.
Sunt multumita cu ce am- daca o sa am si eu bb o sa fiu cea mai fericita.

Pana atunci ma bucur de viata: mi-am plantat panselute- am geamurile pline de jardiniere cu flori- sa moara vecinii (arata veselia si bucuria mea- sunt cele mai vesele geamuri).
Si sapt viit o sa-mi iau si muscate curgatoare colorate.
De avia astept.

Ma plimb cu rolele ca le 14 ani .

Ma bucur de sotul meu- ca la 20 de ani .

Sunt fericita ca familia si prietenii sunt sanatosi.
Ma plimb- citesc- gatesc- ascult muzica ....

Ma simt fericita.

este adevarat ca as fi si mai fericita daca as avea un bb- dar dupa ce il voi avea voi avea si mai multe griji.

Asa ca nu va stresati DD ne va da tuturor bb-icul- doar ca ne mai lasa sa ne bucuram de viata- mai copilarim.

Tamy - nu mai negocia - o as vezi ca totul o sa fie ok- trebuie doar sa ai incredere in DD

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Iubitele mele,
Avem capitoul nou aici , care sper sa fie un capitol vesel, fara tristeti si depresii .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cpewtress spune:

Salutare dragi aspirante!
sunt si eu o fosta aspiranta careia visul i-a devenit realitate. imi aduc aminte cu tristete cite zile si nopti am petrecut pe acest forum asteptind ca miracolul sa se intimple. Trei ani am incercat absolut tot ce era posibil pentru a avea un copil...mai putin FIV( deoarece fostul sot a afirmat ca mai bine isi i-a motocicleta cu banii de Fiv). Au fost trei ani de calvar! si dupa tot acest timp investit si bani tot ce am cistigat au fot 15 kg in plus din cauza injectiilor cu hormoni.
DAr acum sunt o mamaica mindra a unui baietel de toata frumusetea. Si reteta mea a fost simpla.....am schimbat sotul...lol....nu este o metoda care o recomand la nimeni..doar ca vechea clasica poveste cu "secretara si seful" este inca la moda ..asa ca sotul meu " presta si in alt pat si in afara faptului ca el era cel cu proble asa nu ajuta deloc.
M-am recasatorit si surpriza nici la 3 luni dupa am ramas insarcinata...fara tratamente sau alte interventii. din pacate m avut un accident de masina si am pierdut o fetita la 24 de saptamani dar la scurt timp am ramas insarcinata din nou si visul a devenit realitate.
Concluzia este fetelor nu renuntati la speranta ca Bunul Dumnezeu are un plan pentru fiecare din noi si totul cred ca se intimpla ....sau nu...cu un motiv. Si stresul prin care fiecare din voi trece incercind din greu sa sa faca totul posibil doar doar de ar aparea doua liniute pe acel test de sarcina....nu ajuta deloc.
relaxativa cit puteti, nu va mai ginditi la teste...analize , tratamente....si intr-o bunazi ...cind este sa fie...cea de-a doua liniuta v-a aparea.
Multa bafta la toate si sa auzim de multi bebei

Mergi la inceput