Bunele maniere... in parc

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lara spune:

De ce nu lasati copii sa se murdareasca? E oricum greu pentru ei sa stea curatei, asa ca.. lasati-i sa se joace fara griji. Dati-le cizmulite de cauciuc cand e noroi afara si nu-i certati cand sar in prima balta. Nimic nu-i face mai fericiti.
Iar la tobogan.. oricat de mult ati vrea sa nu se murdareasca, garantat o vor face. Si-apoi.. de ce sa fie mereu curati ca scosi din cutie? Chiar nu are sens.
Tot ce va trebuie la voi este un gel antibacterian si servetele. Umede si uscate. Atat. Si lasati-i sa aiba fun!
Cat despre toaleta.. faceti presiuni sa se aduca toalete mobile in parcuri daca nu sunt. Sau mergeti la o cofetarie/terasa din zona si duceti copilul, si eu am trait in Romania cu copil mic si faceam asta. Iar cu gelul antibacterian puteti aseza copilul fara griji pe capacul toaletei. Eu doar imi intrebam copilul din timp daca are nevoie la toaleta, mai ales daca beea prea multe lichide si nu aveam niciodata probleme de genul asta.
A, si mai puteti sa tineti copilul in brate, deasupra toaletei daca nu aveti timp sa mai desinfectati capacul. E si asta o solutie. Cea mai sigura as putea spune.
Si repet: lasati-i sa copilareasca si sa se murdareasca si sa fie fericiti! Sunt mult mai minunati plini de praf, cu hainutele alandala si cu un zambet larg pe fetisoare, decat cu hainele aranjate si impecabile, dar seriosi si cu comportament de 'oameni mari'.

Lara, mami de Ioana

www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Sorana, :) e ok pt noi sa caram colacul, e atat de mic, incape intr-o plasuta http://www.amazon.com/First-Years-Cars-Soft-Potty/dp/B0010P5Q7Q/ref=pd_sbs_ba_6

Si e si moale la popou :) .Nici eu nu l-as pune pe toaleta publica, daca nu am colacul la mine il tin deasupra toaletei LOL, imi rupe spatele dar nu il pun pe colacul ala.

Adriana si Aidan - 3 ani
A ticket to hell has never been funnier

"Friendship is like peeing in your pants, everyone can see it but only you can feel its true warmth."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara_c spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk_psk

Citat:
Edit:Raluk...mie nu prea mi se pare ok...Acum ca si caz de maxima urgenta ...il inteleg totusi.La fel cum nu mise pare DELOC normal sa vad copilasi dezbracati pe plaja sau la piscina.Din mai multe motive..

nu inteleg care e problema copilasilor dezbracati pe plaja? n-ai auzit expresia: "te joci cu p...a-n nisip?" poti sa-i dai ce-i drept un slip dar cu toate astea nu ma deranjeaza daca sunt goi..nu cred ca am vazut vreun copilas imbracat la mare.. ce fel de motive? morale sau igienice?

http://tanaramamica.wordpress.com/

Pai dupa parerea mea, sunt mai multe motive.Este si problema igienica, pt ca nu mi se pare normal sa 'scape' pipi sau kk pe plaja/apa mica de la malul marii sau piscina.Pt. asta exista scutecele pt innot.Aici nici nu poti intra cu bebe la piscina fara.Si cred ca si in RO e la fel.
Al doilea motiv sunt razele UV , eu prefer ca fiica mea sa stea in costum UV(acopera zona umerilor,trunchiul si piciorusele pana mai sus de genunchi), pt ca soarele este mult mai periculos decat era alatadata.
Si al treilea motiv este , din pacate, pericolul ca orice 'derglat' sa isi faca 'ganduri ' cu copilul tau, eventual sa faca poze.Sunt din ce in ce mai dese cazurile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro

Si e si moale la popou :) .Nici eu nu l-as pune pe toaleta publica, daca nu am colacul la mine il tin deasupra toaletei LOL, imi rupe spatele dar nu il pun pe colacul ala.

si il tii asa in brate 5 min cit face el treaba mare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro

si il tii asa in brate 5 min cit face el treaba mare?

Absolut! Nu vad alta solutie, daca nu am colacul sau servetele antibacteriale la mine.
Spre norocul meu nu se intampla des sa nu am nimic la mine ca punguta cu colacul e cel mai fabulos accesoriu deocamdata :))

Adriana si Aidan - 3 ani
A ticket to hell has never been funnier

"Friendship is like peeing in your pants, everyone can see it but only you can feel its true warmth."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Da, Guestus il / o tii in brate. Mi s-a intamplat si mie. Chiar si la 20 kg. Nu e usor ... de-asta ma asigur ca am capace de unica folosinta.
Alternativa este sa stea pe un scaun de wc public, alternativa care mie nu imi surade.
Daca ai o idee mai buna - eu sunt dornica s-o aflu, ca acum are 25 kg!!

Formalhauti la cat ti-am citit mesajele (si bantui de ceva vreme pe forumul asta) tu esti una dintre persoanele cele mai cu bun-simt din cate exista De copii tai nu stiu, dar din gene si exemplul tau eu sunt sigura ca se prinde bunul simt de ei

Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Hai ca am auzit multe la viata mea ...dar sa tii pe cineva de 25 de kg in brate cit face treaba mare imi pare deja prea mult.
si e si incomod pe deasupra...si pt unul si pt altul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Guestus ... in mod normal n-o tin. Evident . Era vorba de "accidente", o data pe an sau mai rar cand n-ai capace, esti departe de casa sau camera de hotel si ai la dispozitie doar boschetii si wc-urile publice (de pe strada sau din prima carciuma).
Uneori boschetii nu pot fi folositi ca altfel ii prefer

Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Citat:
Plus ca vb de pipi am inteles,e vb de un copil mai mare care cere la pipi. nu de kk de bebe pe care il scoti tu de sub unghii cu dezinfectant

Lara, presupunand ca nu ai acces la niciun robinet in urmatoarele doua ore si copilul totusi a facut, cum procedezi? Il lasi murdar doar pentru ca esti tu mult prea sensibila sa il schimbi?

Citat:

Care e treaba Anca, vrei sa mai provoci un scandal aici si nu stii cum sa faci?Esti libera draguto.Parerea mea despre tine ramane aceeasi

Nici vorba, ma mirase doar faptul ca propunerea cu olita venise de la aceeasi persoana care afirmase in urma cu doar cateva zile asta:

Citat:
Asa or sa fie schimbati si nepotii tai tot pe coclauri, ca daca incearca cineva sa iti explice ca se poate si altfel ti se pare fitza.
Nu se va schimba nimic.
Da, uite eu nu permit asa ceva, ca am fitze.Ok? Bine ca tu nu ai si iti schimbi copilul pe unde poti si cum poti si dupa aceea manci la iarba verde.

Somnul ratiunii naste monstri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Mai cu pipi la boscheti (facut de copii) am vazut si aici si nu o consider o nesimtire. Adica in parcurile mari gen Herastrau langa locurile de joaca sunt si toalete insa in cele mici unde este doar zona verde si un loc de joaca nu sunt. Chiar sapt trecuta am fost la un astfel de loc si o fetita de vreo 3 ani jumate ii zicea mamei ca face pipi. Mama intial incurcata i-a zis fetitei ca vor merge acasa insa binenteles ca fetita avea nevoie ATUNCI. Asa ca s-au dus dupa un copac si au rezolvat. Nu mi s-a parut anormal doar nu era sa faca pe ea.

Totusi exista olite de "voiaj" am vazut la mothercare, sunt mai micute, si au pungulite de unica folosinta care se ataseaja pe ele, si se si strang facandu-se mai mici. Le puteti vedea www.mothercare.com/Pottete-PLUS-Travel-Potty-Trainer/dp/B001CFQWHW/sr=1-3/qid=1241013212/ref=sr_1_3/280-1629026-1009530?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42764041&mcb=core" target="_blank">aici.

Despre murdarit, ai mei oricum ar fi imbracati ii las sa se porceasca, mi se pare ok, asa experimenteaza ei. Daca e umed si noroios punem cizmulitele de cauciuc si pelerina de ploaie si trecem la mozoleala.

Despre copii dezbracati la plaja nu ma deranjeaza insa eu pe cea mica in special o pun in costum cu filtru UV 50+ pentru a o proteja si am doua (ca sa o pot schimba cand se uda dupa ce se joaca in apa) iar cel mare in slip.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput