U2 in concert in vara aceasta
Raspunsuri - Pagina 3
OanaRusu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mariaa ... eu visez cu ochii deschisi ca o sa reediteze 'schema' asta si o sa fiu in locul don'soarei...mmmmmmmm... ROCK LIVE LONG la Barcelona am inteles ca a fost exceptional. de fapt cineva care a fost la concertele lor spunea ca atunci cand te afli acolo, trebuie sa uiti de tot ce ai vazut/auzit despre concertele U2, caci nimic nu se compara cu live-ul trait acolo...abia astept! _ “Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.” Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor |
waw... mi-ai inseninat ziua cu melodia asta
Oana, mami de
Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008)
si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
Mariaa spune:
..pfff...exceptional...
si daca ne uitam pe youtube si apoi vedem concertul...nu cred ca se pot compara...feeling-ul de a fi acolo nu poate fi inlocuit cu nimic.
moni, numaratoarea inversa a inceput si pentru tine
dupa desfasurator, cred ca eu ii vad ultima de pe aici...uh...countdown!!
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor
Rayuela spune:
si eu!
Pe 31 iulie pe Ullevi in Göteborg!
Stiti ceva de scena?Cica ar fi ceva in mijlocul stadionului,o sa se vada perfect de oriunde!
Impartim impresii dupa
soriceel spune:
mai am doar 3 zile si incep deja sa am emotii - daca ora concertului la dublin e 18,30 la ce ora sa fiu la intrare?
Mariaa spune:
moniboni se destrabaleaza azi cu ei la Amsterdam
o seara de neuitat, drago
scena are 360gr. si asa se numeste si turneul: 360Tour!
nici eu nu m-am decis inca unde sa ne asezam pe gazon, mai aproape de scena, mai departe...'om mai vedea pana atunci.
buna dimineata :)
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
ralcat spune:
pot si eu sa confirm ca si Parisul fu super. am fost pe 11 la primul concert din Paris si ... oaaa.
cel mai tare concert ever. si-mi place de mor de ei ca au si mesaj social-politic, nu doar canta si isi traiesc viata lor frumoasa (cum zicea Bono), ci si incearca sa schimbe ceva in bine.
Super trupa
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> In sufletul meu
madadum spune:
am venit si noi aseara de la amsteram.
senzational!!!
mi se pare uimitor sa poti sa faci 60,000+ oameni si cante intr-un glas!
Mariaa spune:
madadum, unde ati avut biletele? cum s-a vazut scena si ecranul rotund? ati stat aproape de scena, adica?
_
madadum spune:
noi am avut locuri la tribuna 2, primul rand din zona superioara. Am vazut excelent. Scena este rotunda si era pusa oarecum pe locul portii (nu era chiar in mijlocul stadionului). adevaratii fani erau in inner-circle - zona dintre scena si inelul din jurul scenei pe care mai cantau Bono&comp.
Ecranul e rotund se vede perfect de pe tot stadionul.
Noi am ajuns pe stadion la aproape 9pm. Orele nu le mai stiu. Odata intrati am pierdut notiunea timpului. cred ca U2 a inceput sa cate pe la 9.30/10.