U2 in concert in vara aceasta

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Citat:
citat din mesajul lui moniboni

soriceel, crede-ma, orice nebunie este binevenita.
si eu am luat bilete pt. amsterdam. Le-am luat in presale (m-am si abonat pe u2.com) si am dat 160 de euro pe 1!!!! Nu stiam cu cine o sa las copiii (posed 2), dar am zis sa-i fac cadou soatei ca merita. S-a si potrivit: concertul e pe 20 iulie, iar ziua lui pe 23....

Sincer, recunosc ca e o nebunie, dar e o nebunie de care avem nevoie.

Chiar o sa-l vad pe Bono???

si dedicatie speciala:

http://www.youtube.com/watch?v=PXs5lshRdpU

mamica de rockerash si zgatie

OMG moni...u light my day cu link-ul ala...
ai fost bestiala cu cadoul soatei

eu visez cu ochii deschisi ca o sa reediteze 'schema' asta si o sa fiu in locul don'soarei...mmmmmmmm...

ROCK LIVE LONG

la Barcelona am inteles ca a fost exceptional. de fapt cineva care a fost la concertele lor spunea ca atunci cand te afli acolo, trebuie sa uiti de tot ce ai vazut/auzit despre concertele U2, caci nimic nu se compara cu live-ul trait acolo...abia astept!

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

bumbacel, io tot navalesc cu intrebari...

in ce zona ai avut biletele? pe gazon cumva?
cand ai intrat in stadion? se face devreme deschiderea sa poti intra?
am inteles ca pe gazon accesul se face pe inele, dupa ordinea sosirii, asa-i?
cum se vedea scena din zona in care ai stat?

unii zic ca daca esti mai in spate e mai oke la modul cum e amenajata scena, altii zic ca mai aproape de scena nu vezi mai nimic ca e prea inalta. tie cum ti s-a parut?

n-am priceput de nici unde ce trupa canta in deschidere...

plss, lumineaza-ne!

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

aseara ne-am intors de la milano ....

nu pot sa spun prea multe decit ca simteam cum imi curge muzica prin vene

la intrare nici o restrictie
n-am prea facut poze, nici n-am prea filmat, am preferat sa ma distrez bine

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

ok, buli, poti sa imi raspunzi tu atunci ce intrebam mai sus? pls!

_

Mergi la inceput

in deschidere a cintat snow patrol, poti vedea pe www.u2.com

accesul pe stadion (san siro) a fost exceptional organizat, au fost 77.000 oameni si n-am stat la coada nici un minut.

n-am avut bilete pe gazon, ci in tribune, undeva la jumatatea lor

daca ai loc pe gazon, daca prinzi in primul inel e ok, daca nu, e cam aiurea crde.

nu stiu cu cit timp inainte se deschid portile, am ajuns cu 2 ore inainte pt ca trebuia sa ne ridicam biletele de la casa si ne-am gindit ca va fi aglomerat, dar si asta era organizat impecabil.

Mergi la inceput

s-a fotografiat si s-a filmat la greu

am intrat si cu apa, dar era si pe stadion, la preturi superok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Buli te invidiez!! Cred ca a fost fantastic!Vikinga 13+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

ah, deja ma invidiez si eu
am zis ca daca respecta ciclicitatea si fac concerte tot la 4 ani, la urmatorul il luam si pe Matei, va fi deajuns de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moniboni spune:

Fetele, mai am 10 zile si ii vad!!!!!!!!!!!!!!!! nici nu ma mai uit pe youtube la imagini din concerte...astept sa ma surprinda...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

Pe Camp Nou intrarea a inceput pe la cinci.Noi am ajuns la sapte jumate si am intrat imediat. Am avut loc in tribuna 1, undeva in dreapta scenei(asa ne-a dat calculatorul) superlocuri. Scena e imensa, ocupa jumatate din gazon, se vede din toate partile, se roteste.
Au fost 90.000 de oameni dar n-am stat la nicio coada(intrare, bere, wc ). In deschidere Snow Patrol. Cum zicea si buli, vezi aici http://www.u2.com/tour/index/

Mergi la inceput