Ati simtit cutremurul?
Raspunsuri - Pagina 9
andrruzza spune:
nici noi n-am simtit nimic, nimic
stam la parter in dr. taberei
am vazut intamplator OTV, initial am crezut ca abereaza careva
am adormit copiii si m-am gandit ca daca a fost, tre sa fie subiect pe DC
mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
b.nica spune:
bb ralukutza,ce caine ai tu ca este asa de sensibil?
Al meu ca si mine de altfel, care fiind in curte nu am simtit nica, nu s-a sesizat.
Cinezee spune:
eu fusesem in vizita la nasica mea , e insarcinata in 13 sapt , toata ziua pisica ei ne-e inebunit nu stiam ce e cu ea
pe mine m-a prins in megaiamgine la baba novac ( acolo sta nasica mea )
pana la mai sunt cam 4 luni si cam o sapt
danat spune:
Offf! Si am auzit ca acum, dupa ce s-a panicat omu', va tin televiziunile in tensiune cu tot felul de stiri "bomba" cum i s-a clatinat unuia lampa din tavan sau ce asteptari aveau nush ce cercetatori in ale seismologiei...hmmm...cred ca presa abia astepta un alt subiect pt 3-4 zile de-acum incolo. Diabolici mai sunt! In loc sa calmeze popu-latia, iata ce fac ei.
Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Hobby
_Ralu_ spune:
io am caine rasa peckinez. care este cam isteric din fire...
raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)
Marina spune:
io v-am zis sa nu va uitati pe realitatea...prima lor stire dupa ce au aflat la 10 min dupa zgaltaiala ...a zis oprescu ca la cutremur mor 500000 oameni, habar nu aveau de magnitudine, adancime alte tampenii aflabile printr-un telefon dar ii dadeau cu istoria cutremurelor , poate a scapat picior de bucurestean nepanicat
sirod spune:
In Craiova s-a simtit o smucitura scurta de cateva secunde...numi dau seama cate, oricum pana m-am ridicat de p ecnapea s-a oprit.
Natasa spune:
Noi nu dam drumul la televizor si e foarte bine (de citeva luni bune, nu de azi). Ar trebui ca oamenii sa renunte sa mai consume gunoaie, dar se pare ca le place, sint masochisti. Mama nici nu a simtit cutremurul dar se uita panicata pe Antena 3 unde auzeam prin telefon cum urla nu stiu ce dement. Soacra-mea l-a si simtit si statea cu sufletul la gura sa auda ce mai spun "expertii"- murim cu totii sau o mai ducem o vreme...Toate televiziunile se comporta Otv-ist, aberant, baga groaza in cei slabi de inger si noi sintem principalii vinovati ca facem audienta.
Qamar spune:
daca tot suntem "pe val", concret, ce faci cand e cutremur?
eu am incremenit la masa unde eram si incercam sa ii spun ceva Biei care se uita la desene dar nu mi-a iesit
deci ce faci daca stai la bloc?
- te pui sub ..grinda? care grinda? intre usi?
- nu cobori scarile? stai in casa? iesi afara?
daca stai la casa?
-iesi afara?
nu de alta dar m-a socat mai tare reactia mea= zero, incremenita pe scaun
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici- Drum bun, Emma!
www.bebelissimo.com/" target="_blank">Bebelissimo
Cinezee spune:
eu nici nu am tv in casa , de loc , ma uit cu sotu la filmele ce le scoatem de pe torente
pana la mai sunt cam 4 luni si cam o sapt