Ati simtit cutremurul?

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Eu am primit mail de la un prieten sa o sun pe mama sa vad cum e, ca in tara a fost cutremur. M-am cam speriat, am sunat-o si....era speriata. A simtit bine cutremurul, desi sta la 100 km de Bucuresti, in directia Craiova.

Apoi am citit aici........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Realitatea TV este inconstienta!Insista iresponsabil pe tema cutremurelor.
Oamenii astia insistand pe tema cutremurelor pot sa aduca oamenii la disperare,ma refer la persoane in varsta care au prins cutremurul din '77 si referirile care se fac acum mi se par criminale.De dragul ratingului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Cronicuta mea:

La mama...doi caini, batrani ce-i drept...dormeau dusi..nici nu s-au clintit.

La noi...prieteni in vizita, fi-mea pe jos se juca...eu pe canapea...m-am trezit si eu dupa cateva secunde ca este cutremur, m-am ridicat, mi-am luat copilul si m-am bagat sub tocul usii ca in alta parte nu aveam unde sa ma duc. Ceilalti nici nu s-au clintit! Fara panica!

Am incercat sa sun imediat la mama care sta cu bunica mea intr-o vila veche...vodafone...cazut, mort! Am sunat de pe RCS pe romtelecom...a mers! Toate bune....

Stau la parter in bloc nou s-a simtit o zgaltiaila zdavana pe vertical...de vreo cateva secunde...

Marmureanu a spus la Realitatea Tv asta-seara ca activitatea este in limite normale ca nu se asteapta replici, dar ca alte cutremure de magnitudine mica vor mai fi...asta este...curaj.

Pentru voi cei care nu sunteti in tara...nu va panicati...chiar este ok...nu a fost cine stie ce pentru ca varful intensitatii a fost scurt...vreo 10 secunde, desi cutremurul pare sa fi fost de vreo 8 minute per total.

O seara buna!

Tzuni...sorry...banuiesc ca este naspa rau la etajul 9...tatal meu sta la 8, dar cred ca dormea deja bustean pentru ca nu mi-a raspuns la telefon!

Oana siCati mica (1 an si 8 luni)

CATI POZE NOI

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Mi-a trecut durerea de cap , s-au calmat si pestii in acvariu, culcati-va linistiti ca nu va mai fi niciun cutremur in noaptea asta!

Natasa, mersi de link!
Edit ca am citit. Nu cred teoria asta cu "triunghiul vietii", mai bine cititi aici http://www.cutremur.net/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Cutremur.net nu mai merge, a fost asaltat de prea multi vizitatori :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

berceni,4\4, singura cu copilu acasa. m=am speriat ca naiba. n-am auzit niciun zgomot, doar o batzaiala puternica si scurta am simtit. ceva greu, profund, dur...........jumate de ora am avut picioarele ca macaroanele...............fierte!!! sa ne pazeasca DD pe totzi.....

* za rabbit rules *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana21

Mi-a trecut durerea de cap

Si mie
Cu vreo 10 minute inainte de cutremur eram intr-o stare de iritabilitate maxima fara nici un motiv aparent. Am deschis un joc pe PC sa ma calmez dar fara sanse de reusita, asa ca am mers la bucatarie sa imi fac un ceai... acolo m-a prins cutremurul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Eu nu am simtit nimic, eram pe la bucatarie, copilu in dormitor, sotul in sufragerie, stam la etajul IV..il aud pe sot foarte calm:"e cutremur se loveste calculatorul de perete"...bineinteles ca nu l-am crezut fiindca el pana acu nu a simtit niciun cutremur...si la prins si pe ala din 77!! Oricum a fost singurul moment al zilei in care copilul a stat linistit la el in camera! Dupa ce am vazut la TV ca a fost cutremur, l-am apostrofat pe al meu sot ca statea asa calm pe canapea in loc sa fuga la copil...replica lui:"bine ca nu l-ai simtit tu, ca in cateva secunde erai cu copilu in fata blocului strigand la mine sa cobor ca e cutremur!"
Bine ca a trecut si asta, eu de cand m-am mutat la etajul IV ma gandeam cu groaza la primul cutremur care o sa-l prind aici...

mama din 16 nov 2006
Draga mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Fabulatiile Fibrilatiile Vibratiile lui Istrate au incetat si ele dupa cutremur. Pentru o vreme.

Mergi la inceput