Ati simtit cutremurul?
Raspunsuri - Pagina 11
b.nica spune:
Ntz,ntz!Capcaunule ai vizitat blog-ul lui nea Istrate?Pai nu a zis ca el o intinde din Bucuresti daca simte vibratii?De unde sa anunte fanii?
capcaunul spune:
Hopa! Sunt mai multi Distrati Istrati!
Unul dintre Ioan Istrati a scris (cu 4 ore in urma, nu cine stie cand) cu rosu ca in noaptea asta, la 02, asa cum i-a soptit o vrabiuta in direct la otv mai demult, fiind o noapte de sambata spre duminica, dupa o sarbatoare legata de Isus (via Marcu ) ... ne vedem in parcul din fata blocului peste 2 ore
oanamada spune:
V-am scris ca sa stiti ca si pestii vecinei mele s-au potolit...la fel si papagalul care mai avea putin si facea gaura in colivie.....asa ca somn usor la cine mai poate...ca eu una cred ca voi fi prietena cu iepurii si o sa dorm asa cum dorm ei! Apropo, am bagat si un sprit...desi nu-mi sta in caracter...si tot nu ma ia somnul!
Oana siCati mica (1 an si 8 luni)
CATI POZE NOI
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
iileana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Natasa http://www.amosnews.ro/E_bine_de_stiut_masuri_de_salvare_in_caz_de_cutremur-266746 |
De mai multi ani circula aceasta teorie, cu "triunghiul vietii" (care recomanda ca in caz de cutremur sa te intinzi linga un obiect masiv de mobilier pentru ca, in caz ca se darima casa, sa supravietuiesti in spatiul ramas linga), in conditiile in care oficial se recomanda altceva (sa te adapostesti sub un obiect mai sanatos de mobilier, gen masa, birou).
Ma tot intreb cine are dreptate.
oanamada spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui iileana
De mai multi ani circula aceasta teorie, cu "triunghiul vietii" (care recomanda ca in caz de cutremur sa te intinzi linga un obiect masiv de mobilier pentru ca, in caz ca se darima casa, sa supravietuiesti in spatiul ramas linga), in conditiile in care oficial se recomanda altceva (sa te adapostesti sub un obiect mai sanatos de mobilier, gen masa, birou). Ma tot intreb cine are dreptate. www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details |
Eu zic ca si unii si altii ca pana la urma depinde de norocul fiecaruia......sotul zice ca aia cu "triunghiul vietii" ca daca pica ceva peste masa sunt sanse mai mari sa mori strivit decat daca te asezi langa ea sau langa o canapea, pat, etc...tocmai dezbatem problema...
CATI POZE NOI
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
b.nica spune:
citat din mesajul lui capcaunul Hopa! Sunt mai multi Distrati Istrati! Unul dintre Ioan Istrati a scris (cu 4 ore in urma, nu cine stie cand) cu rosu ca in noaptea asta, la 02, asa cum i-a soptit o vrabiuta in direct la otv mai demult, fiind o noapte de sambata spre duminica, dupa o sarbatoare legata de Isus (via Marcu ) ... ne vedem in parcul din fata blocului peste 2 ore |
Mey,Capcaunule eu stau la curte.
oanamada spune:
citat din mesajul lui capcaunul Hopa! Sunt mai multi Distrati Istrati! Unul dintre Ioan Istrati a scris (cu 4 ore in urma, nu cine stie cand) cu rosu ca in noaptea asta, la 02, asa cum i-a soptit o vrabiuta in direct la otv mai demult, fiind o noapte de sambata spre duminica, dupa o sarbatoare legata de Isus (via Marcu ) ... ne vedem in parcul din fata blocului peste 2 ore |
Acu' tu ce faci, bagi boala in noi???? Te distreaza, ai'?...Pai daca mai stau pana la 2...mai bag un sprit...si eu nu tin la beuturica...ca nu prea beau...lasa-ma in Doamne iarta-ma cu nebunii astia cititori in stele...ca mie chiar mi-e frica..am ditamai usile suspendate la dulapul din dormitor (e din ala in perete) si au si oglinzi de sus pana jos...si mai dorm si langa ele!
Ia treci mata si le demonteaza ca sa dorm si eu linistita in noaptea asta! Asta asa ca pedeapsa ca ma stresezi!
CATI POZE NOI
capcaunul spune:
citat din mesajul lui b.nica Mey,Capcaunule eu stau la curte. |
Recunoaste ca nu poluarea, mitocania, mizeria, zgomotul, sufocarea sau cenusiul te-au alungat din Bucuresti, ci Hancu si cu Istrate.
capcaunul spune:
citat din mesajul lui oanamada am ditamai usile suspendate la dulapul din dormitor (e din ala in perete) si au si oglinzi de sus pana jos...si mai dorm si langa ele! |
Asta e deja lux: triunghi al vietii cu oglinzi!
capcaunul spune:
citat din mesajul lui oanamada Acu' tu ce faci, bagi boala in noi???? Te distreaza, ai'?...Pai daca mai stau pana la 2... |
Promit ca la 02.00'01'' ies de pe forum si inchid calculatorul!