Ati simtit cutremurul?

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
citat din mesajul lui oanamada
am ditamai usile suspendate la dulapul din dormitor (e din ala in perete) si au si oglinzi de sus pana jos...si mai dorm si langa ele!

Asta e deja lux: triunghi al vietii cu oglinzi!

Mi-au plecat prietenii, fi-mea doarme dusa...sotul s-a dus la nani ....si eu ce fac????
Lux, lux...da' imi dau cu pumnii in cap ...ca a fost ideea mea sa pun oglinzi asa mari pe doua usi din 4!!!
Ma duc sa ma bag in pat...si daca Doamne Fereste e vreun cutremur la noapte....te gasesc eu.......

Oana siCati mica (1 an si 8 luni)

CATI POZE NOI

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Este ora 12 noaptea ora germaniei si deabia acum am auzit de cutremur si de istrate&Co.
Astept 2am sa sun in romania,sper sa nu fie cutremur .

Me duc sa scot rufele din masina si vin si la veghe,eu nu dorm ,astept sa-mi mufez mufa la san cand s-o trezi.

Sophia 2ani 06.09.06
26.03.09 Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Capcaunule nu ai nimerit!Stau in buricul Bucurestiului si la vremea cutremurului imi faceam de lucru in gradina sub un bloc cu bulina.
Adicatelea daca era unul zdravan casa mea,noua,ramanea in picioare si eu sub caramizile ruinei de langa mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Oanamada,eu zic sa te culci sub pat sau pe partea fara oglinzi, jos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Oanamada,eu zic sa te culci sub pat sau pe partea fara oglinzi, jos.

..n-am cum...nu exista "sub pat" decat daca ma bag in lada de la pat si aia e plina... in plus am o criza de spondiloza si dau in altele...prefer "luxul"...gata, am plecat...somn usor la toata lumea....

Oana siCati mica (1 an si 8 luni)

CATI POZE NOI

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Capcaunule nu ai nimerit!Stau in buricul Bucurestiului si la vremea cutremurului imi faceam de lucru in gradina sub un bloc cu bulina.

OK. Atunci ne vedem peste 1h in curtea din fata blocului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Io zic sa sadeti linistiti

Cutremurul e in limitele normale ale activitatii seismice din Vrancea, ba chiar era (de) asteptat. Iar replici mai mari, la adancimi mari, nu se prea produc (nu stiu datele exacte).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Capcaunule, ce faci, mey? M-a pus mama zmeilor sa ma uit sub linku' ala si vazui ca dl. Distrate scrise mesajul la ora cinci dupa-amiaza. Buey, mai e juma' de ora pan' la doua, eu ce fac acum, ha???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Au mai ramas 22 de minute pana la ora 2am

Sophia 2ani 06.09.06
26.03.09 Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Io mi-am facut boccelutza si mi-am luat matza de-o aripa! Unde ne vedem?

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

www.youtube.com/watch?v=VCAx2YciYx8&eurl=http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134738&whichpage=13" target="_blank">MELODIA MEA ZILNICA

si....

www.imdb.com/title/tt0846789/" target="_blank">SECRETUL MEU

Mergi la inceput