Ati simtit cutremurul?
Raspunsuri - Pagina 8
anyshkamaya spune:
ganditi-va ca eu stau in vrancea...la noi s-a simtit de 5, 3 grade...va rog sa ma credeti ca eu nu-mi revin...
Tala spune:
dupa ultimul cutremur simtit la etajul 10 am trait cu fobia asta zilnica pana ne-am mutat la curte acum 8 luni. L-am simtit si noi, destul de bine pt ca eram asezati la masa (mai era cineva in casa care era in picioare si nu l-a simtit). Din aceleasi considerente ne-am construit casa cu o structura de rezistenta exagerata, sper sa ne ajute Dumnezeu si sa nu mai urmeze nimic.
Bucurie!
luny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anyshkamaya ganditi-va ca eu stau in vrancea...la noi s-a simtit de 5, 3 grade...va rog sa ma credeti ca eu nu-mi revin... |
eu am tremurat ca varga minute in sir, imi imaginez cum s-a simtit la tine...
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
danat spune:
Eu stau ca pe ace, am fobia asta de ani de zile, trecand prin atitea cutremure de-a lungul vietii , ala mare din '77, apoi toate cele care au urmat simtite din plin
Sper sa nu se mai repete si poate e mai bine sa se mai descarce din cand in cand energia acumulata ca sa nu fie unul mai mare.
Sunt speriata pt parintii mei, si toate rudele din Bucuresti mai ales, ca toti stau la blocuri.
Doamne Ajuta!
Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Hobby
Deus spune:
Bine ca suntei bine :)
La noi la Cluj liniste si pace!
Nu vin la Bucuresti ca sunteti periculosi:)
www.de-azi.ro
poze familia mea
inspiratie, dragoste, putere ... pentru oricine crede ca nu mai poate...
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg
miflore spune:
Si eu l-am simtit zdravan, stau la et.3 in Militari. Am fugit sub grinda, am vazut mobilele pe birou, m-am repezit si le-am luat si-am revenit sub grinda. Noroc c-a fost scurt. Intr-adevar, nu e bine sa sunam ca blocam toate retelele si poate sunt oameni care au cu-adevarat nevoie de ajutor. Pe de alta parte vrei sa stii ce se intampla cu familia, cu rudele...F. util e net-ul in cazul asta.
Am inteles c-au sunat destui la 112 sa intrebe daca s-a daramat ceva sau nu. Asta e apel de urgenta, trebuie folosit doar in situatii de urgenta. Un pic de "instruire seismica" n-ar strica po****tiei.
Sper sa nu mai fie replici...
julax spune:
Eu n-am simtit,ma ocupam dee printesa,probabil eram comcentrata,dar mai sigur se datoareaza faptului ca stau la casa si nu se compara...oricum s-a simtit foarte putin la noi,a zis mama ca i s-a parut ca a dat Alex cu piciorul peste pat si la miscat putin,apoi si-a dat seama ca n-avea cumIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
Cinezee spune:
danat te inteleg perfect si eu tot dupa 77 am ramas cu fobiee urata de la cutremur ,nu imi e frica dar nustiu cum instinctiv corpu /capu una din ele , sau amandoua , efectiv o iau razna
pana la mai sunt cam 4 luni si cam o sapt
_Ralu_ spune:
noi tocmai intrasem in carrefour militari.
ne plimbam un pic...primeste sotu' un sms. de la sor-sa. din italia. ca a vazut la tv ca a fost cutremur mare in ro. noi...ne uitam unu' la altu'......ne uitam in jur...liniste si pace. toata lumea calma, linistita. incercam sa sunam acasa...nu mergea reteaua (cosmote). ne-am dat seama ca e ceva. intr-un final prindem...mama era isterica. ca incerca sa ne sune de ceva minute. de pe romtelecom, cosmote, vodafone. nu mergea nimic.
ne-a zis ca s-a simtit nasol (bragadiru, et 3), ca a iesit lumea pe strada...ca s-a zgaltait bine si cainele latraaaa...
am intrebat apoi oamenii prin jurul nostru, nimeni nu simtise. am intrebat si cateva casiere...se uitau ciudat la noi. una ne-a zis ca ea e diabetica si ca i se facuse f rau, si nu intelegea de ce....apoi am mai intrebat pe galerie...nimeni n-a simtit nimic in carrefour militari.
asa ca io nu sunt prea speriata....ca n-am simtit nimic-nimic...acum mi-e frica pt la noapte, de replici.
ultimul pe care l-am simtit a fost in noiembrie 2004, era seara tarziu...si io eram "just married"
raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)
Tala spune:
apropo's de reactia animalelor...am 2 perusi: zero, dar si o bucata catelusa care hapaia la momentul respectiv si n-a zis nici pas (pe cand maidanezii de pe langa curte urlau ca nebunii....)
Bucurie!