Ati simtit cutremurul?

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AB spune:

va rog eu scrieti la alt subiect daca nu mai e ceva... ca-mi sare inima din piept cand il vad pe prima pagina!
Please

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Pai tocmai a fost un cutremur, la 6:12, dar mic, de 4 grade.

Ma mir ca l-am simtit si mai ales ca m-a trezit din somn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TweetyGeo spune:

Eu n-am simtit nimic. Dormeam. Tocmai mi-au spus colegele la servici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicic76

eu. am fox terrier sarmos, are doi ani jumate si nu am mai "petrecut" vreun cutremur impreuna. Nu bag mana in foc ca a presimtit, dar il scosesem pe la 18 si de pe la 19,30 a inceput sa faca ca trenul
...

Saru'mana . Sotul meu adora fox terrierii sarmosi. Dar cum avem un maidanica de 13 ani, se multumeste si el cu ce avem .

Cutremurul de azi dimineata nu l-am simtit nici eu. Dormeam dusa! Sotul era treaz, dar nu l-a simtit. In schimb cainele s-a comportat ciudat. A stat numai in picioarele noastre si s-a tinut toata dimineata intai dupa sot, apoi dupa mine, de ne-a zapacit. Nu va zic ce figura avea cand a vazut ca ies pe usa!!! Acum, nu bag mana-n foc ca e de la cutremur, ca nu s-a agitat niciodata din cauza vreunuia...

Mergi la inceput

Iar a mai fost un cutremur, eu l-am simtit destul de bine dar INFP il da ML=4,6, adancime 136 km. Ma asteptam la un ~ 5.3

_
I was born to never die | To live in bliss, to never cry | To speak the truth and never lie | To share my love without a sigh | To stretch my arms without a tie | This is my dance, this is my high (Michael Jackson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomecica spune:

cand a fost? la ce ora? si ce zona?

ADRIANA STEFANIA-05-11-1998
ALEXIA-MARIA-24-10-2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Conform datelor INFP, cutremurul din seara zilei de 24 iulie, produs la ora 20:27 min timp universal (23:27 ora locala in Romania) a avut loc la o adancime de 136 km. Magnitudinea seismului a fost de 4,6 grade (respectiv 4,7 grade conform datelor IRSA). Intensitatea cutremurului in zona epicentrala a fost de IV-V grade pe scara Mercalli. Cutremurul a fost resimtit si la Bucuresti, cu o intensitate estimata de III pana la IV grade pe scara Mercalli. De asemenea, seismul a mai fost resimtit si in alte localitati din sudul si estul tarii.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

in general sunt mai rau ca un terrier, insa de data asta am fost nesimtita. parca mi-e mai bine asa

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput

ariel_7000, foarte putina lume l-a simtit si nu inteleg de ce, eu l-am simtit bine de tot (adica nu puternic, dar am simtit clar vibratiile si ca e cutremur)...

tomecica, dupa ce ti-ai batut joc de mine si de alti oameni care plangeau moartea unui om, ma mir sa te mai vad aici. In special cerand ajutorul

_
I was born to never die | To live in bliss, to never cry | To speak the truth and never lie | To share my love without a sigh | To stretch my arms without a tie | This is my dance, this is my high (Michael Jackson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomecica spune:

Citat:
citat din mesajul lui rall
[)...

tomecica, dupa ce ti-ai batut joc de mine si de alti oameni care plangeau moartea unui om, ma mir sa te mai vad aici. In special cerand ajutorul

_

Sti ce? Nu mi-am batut joc de nimeni , am spus doar ca nu cred ca toate lacrimile varsate pt moartea lui M.J. sunt adevarate. Poate ca am sris unde nu trebuia, era doar parerea mea. Mi-a parut rau , am citit toate paginile si mi-am dat seama ca picasem ca nuca-n perete si ca m-am grabit sa scriu si sa trag concluzii. Nu citisem nimic din urma pana sa ma apuc sa spun eu ce cred. Imi pare rau dar nu am ce sa mai fac. Am fost la locul nepotrivit in momentul nepotrivit. Si repet , nu am intentionat sa-mi bat joc de nimeni . Era efectul a tot ceea ce vazusem la tele si a multor comentarii ipocrite difuzate la radio si tele. Scuze inca o data.

ADRIANA STEFANIA-05-11-1998
ALEXIA-MARIA-24-10-2004

Mergi la inceput