Ati simtit cutremurul?

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

In ciuda numelui pompos pe care, din pacate, legislatia din Romania le permite sa-l inregistreze, acest pseudoinstitut de seismologie nu are o valoare stiintifica mai mare decat blogul lui Istrate sau formula de predictie a Luminitei Caescu, doi dintre milioanele de romani care se pricep la politica, la fotbal si, de ceva timp, la cutremure.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

In sustinerea celor spuse de capcaun, cititi acest www.ziare.com/OTV_amendata_cu_10_000_de_lei_pentru_dezinformare_la_cutremur-733625.html" target="_blank">articol unde se spune foarte clar cat e de competenta INSA in ceea ce priveste seismele.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Am simtit cutremurul si sper sa nu mai am parte de altele ca se tot vorbeste ca luna mai este o luna cu rism seismic crescut....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cl

A, si nu mai stiu cine spunea ca a iesit sotul cu cainele afara ca era agitat, intrebare: ce caine ai?
Pana la urma cred ca o sa-mi cumpar si eu pesti. In acvariu, nu de mancare. Am auzit ca si serpii reactioneaza inainte de cutremur, dar cu astia chiar nu vreau sa ma incurc .

eu. am fox terrier sarmos, are doi ani jumate si nu am mai "petrecut" vreun cutremur impreuna. Nu bag mana in foc ca a presimtit, dar il scosesem pe la 18 si de pe la 19,30 a inceput sa faca ca trenul
De obicei nu este disperat sa iasa afara, acum el sta pe o terasa, nu are acces in casa din cauza de bebe, asa ca mai tranteste un pipi acolo daca este musai si nu putem sa-l scoatem exact cand ii trebuie lui
Afara a fost agitat, mi-a zis sotul ca nu a avut curaj sa-i dea drumul din lesa (cine cunoaste rasa stie cam ce le poate pielea, cand ii apuca...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Rall, Capcaun, Miki, multam fain de lamuriri!

Ce snapani, dom'le, ce snapani!! Institutul Roman de... este un SRL! Numai la noi se poate asa ceva.

PS. Si eu lucrez intr-o cladire cu grad I de risc seismic. Asa ca daca se intampla vreun cutremur mare in timpul zilei...sa stiti de ce nu mai scriu pe forum.

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Alina, si eu lucrez tot intr-o cladire cu bulina rosie, la nivelul 6. Sunt convinsa ca pica toata sandramaua in caz de cutremur. Dar nu pot sa spun ca nu vin la birou din cauza bulinei..

Baietzii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Eunice, si eu vin la birou, ce sa fac? Tocmai de-asta spuneam ca daca nu mai scriu pe forum dupa un cutremur mare...stiti unde ma gasiti. Dar sa stiti ca aveti ceva de sapat. Eu am biroul la etajul 1 din 5.

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrieladum spune:

Da, si eu stau la etajul 1, si prima faza am simtit-o ca si cand ar trece metroul pe dedesubt dar a doua faza s-a simtit destul de tare, s-a miscat lustra, o oglinda...Multumesc lui Dumnezeu ca a fost scurt:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramoneloo spune:

n-am simtit nimic,am aflat cand am ajuns acasa ca a fost cutremur si ma intrebau toti cunoscutii cum s-a simtit la mine.acum,nu stiu...ori eram in masina si nu mi-am dat seama ca merg in zig-zag pe strada,ori eram la finu' si-i udam florile si fiind atat de acaparata de operatiune nu am sesizat ghivecele miscandu-se sau alte de-astea.
eram curioasa cum au reactionat animalutele de acasa,ca am 2 caini(momentan) si 2 matze(rezidente);stiu ca cea mai in varsta la ultimul cutremur serios a disparut din raza mea vizuala cu muult timp inainte sa inceapa scuturatul(atunci stateam la etj 10 si s-a simtit bine de tot),era ascunsa undeva la bucatarie sub chiuveta.pe de-o parte,e bine si ca n-am fost acasa,ca dc incepeau sa urle de nebuni ma bagau in sperieti,ca asociez latratul si maraitul cu hotii care incercau sa-mi faca o vizita(intre timp ne-am mutat la etj 1) si cainele rezident i-a deconspirat la timp...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ieri am primit aparatul foto castigat, multumesc Mirela si

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput