Aspirante optimiste >20 ani(401)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana2909 spune:

Neata va spun si eu. Ramona multumesc de cafea, foarte buna.

si astazi psihicul meu e in buda dar parca sunt mai bine ca ieri.

va pup pe toate si va doresc o zi minunata.

http://tt.lilypie.com/qXz6p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

buna gagici

http://tt.lilypie.com/qXI4p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannyM spune:

Buna dimineata tuturor!
Multumim Ramona pentru cafeluta,e delicioasa!!
Bun venit fetelor noi!
Irinuk,daca testul tau a avut o liniuta in 10 sec,si dupa cateva ore ai observat si a doua liniuta slaba nu prea e concludent.Majoritatea testelor se citesc in maximum 5 mimute dupa nu se mai ia in calcul.Dupa cum ti-au spus si fetele mai bine repeta testul maine dimineata la primul pipi si urmareste cu atentie instructiunile dupa ambalaj.Multa bafta!!!Sa fie cum iti doresti
Sorinake nu te mai stresaaaa ca faci rau la bebei,pana vineri nu mai e asa mult...mai bine vorbeste cu bebeii,spune-le ca-i iubesti,ca esti cea mai buna mama din lume,alinta-i,dezmiarda-i,adopta o pozitie cat se poate de optimista ca numai asa atragi de la sine energiile pozitive si le oferi celor mici numai ,,bunatati''Curaj si simte-te ca o mamica implinita pentru ca stii sigur ca inauntrul tau sunt roadele iubirii tale.
la toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

bun venit noilor aspirante si sedere cat mai scurta va doresc

http://tt.lilypie.com/qXI4p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

eu am facut un test iarasi. tot negativ.
azi trebuie sa merg sa imi fac o radiografie si de aceea am vrut sa fiu sigura de sunt gravi ori ba.
asta e. nici luna asta...
poate nici luna viitoare...
poate niciodata...
ce e de mirare...
cu ce sunt eu mai breaza ca altele ca sa imi dea DD mie un copil? cu nimic... poate El crede ca nu merit... poate... M-AM SATURAT...

azi nu sunt tocmai in apele mele.
azi e ziua cu DPN...

na, ca m-am descarcat putin...

Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie (dragele mele, va rog ca daca mai este cineva care doreste sa contribuie cu putin pentru clopotele despre care v-am spus, sa trimita banii pana miercuri cel tarziu. joi se va sfinti altarul si pomelnicul cu donatori va fi ingropat la unul din picioarele altarului.)
Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie---------Amintirea cea mai draga mie---------Poze noi cu maruta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

am crezut ca am reusit sa trec peste durere...
am crezut ca m-am resemnat...
dar azi, totul e parca mai dureros ca inainte.
simt ranchiuna, ura...
nervi, tristete... o mare tristete...
fir-ar......................

Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie (dragele mele, va rog ca daca mai este cineva care doreste sa contribuie cu putin pentru clopotele despre care v-am spus, sa trimita banii pana miercuri cel tarziu. joi se va sfinti altarul si pomelnicul cu donatori va fi ingropat la unul din picioarele altarului.)
Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie---------Amintirea cea mai draga mie---------Poze noi cu maruta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanarus spune:

buna fetelor,

Intru si eu sa va salut dupa o saptamana de pauza.
de intrat am intrat in fiecare zi si v-am citit, insa la mine nu e nimic nou.Vineri au venit si rusii mei, cu tot alaiul, dupa o intarziere de 7 ziele, dar din fericire au si plecat in 3 zile.
Eu m-am hotarat sa las lucrurile sa merga de la sine, adica, fara teste de ovulatie, fara grafice de temperatura, si fara numarat zile ale perioadei fertile.Cu riscul de-a fi dezprobata de multe dintre voi, parerea mea este ca ne agitam prea mult in conceperea unui copil.Devine pentru noi prioritatea nr.1 transformam procesul asta de aducere pe lume a unui copil, care ar trebui sa fie si este cel mai frumos si mai nobil cel mai frumos lucru din lume,intr-o ambitie personala de a avea copii atunci cand ii planificam noi .Stiu ca si societatea este in mare masura vinovata de aceasta, dar poate ca n-ar trebui sa uitam ca copiii nostrii ar trebui sa se nasca din dragoste si din pasiune, si nu planificati si calculati cu atata disperare cu cata o facem.
Sper ca n-am suparat pe nimeni cu mesajul meu,si eu imi doresc din tot sufletul un bebelus si probabil ca as face orice sa-l pot aduce pe lume, dar am impresia cateodata ca nu mai lasam loc si imprevizibilului.Precizez ca asta e doar parerea mea si ca ma raportez strict la mine, nu fac referire la nimeni.
va pup si va doresc o zi frumoasa.
daca mesajul meu supara pe cineva , va rog sa-mi spuneti si il sterg imediat!

bebe drag mami si tati te asteapta

"There is nothing called impossible,because impossible itself says I M POSSIBLE"

Mergi la inceput

Happy,iubita,nu fii descurajata si nu-l maia pe DD,sigur ca meriti si tu un bebe,ca noi toate de altfel,dar e bine sa ne rugam,sa ne spovedim de pacate si sa plecam la drum cu optimism.Inca nu s-au epuizat toate inercarile si sperantele,haide sa gandim pozitiv,nu vrei sa incerci?si sa crezi ca urmatorul control la medic e un pas inainte si incurajeaza-te ca o sa faci tot posibilul ca sa devii mama.
Asa e,cate-o data ne gandim ca unele femei fac copii care-i abandoneaza apoi pe la orfelinate sau pe strazi si te gandesti ca noi care ne dorim cu ardoare copii nu avem parte de ei si ca poate aici DD nu e corect cu noi...ce ne ramane de facut e sa ne rugam si la Maicuta Domnului sa ne ajute sa avem si noi un bebe si trebuie sa credem cu tarie in acest lucru si ca nimic nu este in zadar.
Noi suntem altaturi de tine,si capul sus!!!Speranta moare ultima!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

In mare parte tu ai dreptate ,dar atunci cand un copil se lasa asteptat ani de zile este inevitabil sa nu calculezi sau sa nu te imbuibi de informatii si intr-un final sa ajunga o obsesie ...dar asta nu inseamna ca el nu este facut din dragoste si pasiune.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI

Mergi la inceput

Oana,nu cred ca se supara nimeni pe tine
Poate ca e bine cate-o data sa lasam lucrurile sa mearga si pe mana destinului,si sa nu ne mai stresam la nesfarsit...si poate atunci cand nu ne asteptam DD o sa ne faca o surpriza

Mergi la inceput