Aspirante optimiste >20 ani(401)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

buna dimineata!

bine ati venit, fetelor, si sedere cat mai scurta!

"Help my bunny take over the world!"
http://tt.lilypie.com/goNUp2.png

http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

Neata si de la mine!
Bine ai venit irinuk! Vezi ca sunt si subiecte in care fetele trateaza problema endometriozei. Si mai e unul si cu Tutu. Dar oricum, esti ca si noi o aspiranta optimista!
Ramona, e tare buna cafeaua!
Pupici

www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">INIMA COPIILOR
May be Baby

Mergi la inceput

Sorina, cum te mai simti?

Eu sunt cam deprimata. Nu stiu ce sa mai cred. Un lucru e clar. Sunt un stres ambulant! Imi trebuie un concediu. Am gresit cu temperatura asta. M-am trezit la 5 ca nu mai puteam de dorul toiletei si mi-am luat temperatura era 36.6. La 7, ora normala de test era 36.8. Care e cea buna? Ieri am patit la fel. Am luat-o la 6.45 si era 36.6. La 7.00 era 36.9. Atunci nu ma ridicasem din pat. Nu stiu nici eu ce sa mai cred. Eu ce mai inregistrez? Si mucusul asta a fost o zi. Iar o sa astept...
Cred ca deprimarea mi se trage si de la faptul ca am adormit aseara. si am ratat o zi.

May be Baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

ellenii, multumesc de intrebare. ma doare burta, dar nu ma mai dor titili. nu stiu ce sa mai cred...
cu cat ma apropii mai mult de ziua de vineri, cu atat mai mult ma apuca frica.

"Help my bunny take over the world!"
http://tt.lilypie.com/goNUp2.png

http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Eleni eu zic ca temperatura de la 7 e concludenta , stiu ca daca ai dormit doua ore iti poti lua iar temp si este ok.
Sorino vrei cafteala?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI

Mergi la inceput

Anca, iti multumesc de raspuns. Ce bine ar fi sa fie asa. Ar insemna ca am ovulat acum doua zile. Am simtit si intepaturi in ovarul stang, asa cum simt eu de obicei, am avut si mucusul - mama lui de mucus si nu am pierdut nici timpul. A si la testul ala de saliva am vazut ferigutele. Deci semne ar fi, dar doar temperatura imi da batai de cap.

Sorina, poate durerile de burta au o cauza ochioasa! Sanii pot sa te doara sau nu. Depinde. Am o prietena la care au inceput sa doara sanii cand era prin saptamana a 6-a. Iar pe mine m-au durut imediat dupa ovulatie si mi-a si venit. Asa ca... Numai organismul tau stie el ce face. Sa te ajute Dumnezeu sa fie bine!

May be Baby

Mergi la inceput

Pai atunci inseamna ca aia ovulat,acum incearca sa iei temp cam la aceasi ora sa vedem diferenta.
Sorina pe mine au inceput sa ma doara sanii la 7-8 saptamani

SA IL AJUTAM PE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

ce mai faci anca?
obraznicuta? tot asa temperamentala?

Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie (dragele mele, va rog ca daca mai este cineva care doreste sa contribuie cu putin pentru clopotele despre care v-am spus, sa trimita banii pana miercuri cel tarziu. joi se va sfinti altarul si pomelnicul cu donatori va fi ingropat la unul din picioarele altarului.)
Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie---------Amintirea cea mai draga mie---------Poze noi cu maruta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Buna dimineata!

http://tt.lilypie.com/DXpHp2.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui happymum

ce mai faci anca?
obraznicuta? tot asa temperamentala?

Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie (dragele mele, va rog ca daca mai este cineva care doreste sa contribuie cu putin pentru clopotele despre care v-am spus, sa trimita banii pana miercuri cel tarziu. joi se va sfinti altarul si pomelnicul cu donatori va fi ingropat la unul din picioarele altarului.)
Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie---------Amintirea cea mai draga mie---------Poze noi cu maruta mea

Uite sunt la birou fara niciun chef si caut locatii pentru concediu
Maria este din ce in ce mai obraznica,dar ma bucura ca nu mai bate copilasii in parc si se joaca din ce in ce mai frumos cu ei...ieri am prins-o cand tabarase pe un baietel si il pupa de mama focului

SA IL AJUTAM PE ANDREI

Mergi la inceput