Aspirante optimiste >20 ani(401)
Raspunsuri - Pagina 7
dorothy2009 spune:
buna aspirantelor!!!! poate nu am nimerit tocmai subiectl potrivit, insa sper ca cineva ma poate ajuta! saptamana trecuta am fost cu iubitul meu la un weak end de relaxare:P am fost la sfarsitul ciclului, am facut dragoste neprotejat, sa spun asa. azi, mai mult de curiozitatea mea am facut un test de sarcina barza gold. am facut repede, in graba, am vazut o linie in 10 secunde,, repede am bagat inapoi in pliculet, si apoi in geanta. azi pe la 5 cand sa ies de la servici, imi aduc aminte de testul meu, ca trebuie sa-l arunc. nu stiu ce mi-a venit si m-am uitat inca o data! si.... am vazut si a doua liniuta!! fetelor se poate?? o a doua liniuta foarte slaba, dar vizibila!! credeti ca e cu ochisori? credeti ca poate sa fie bebe?va rog, astept raspuns de la voi!! plssss trebuie sa va spun ca am avut o perioada cand mi-am dorit mult sa fie cu 2 liniute, am verificat testul non stop, si niciodata nu s-a vazut asa!
tanamera spune:
La ce ora ai facut testul?Si dupa cat timp l-ai scos din geanta?Eventual citeste instructiunile de folosire de pe cutie.
http://tt.lilypie.com/DXpHp2.png
tanamera spune:
Fetelor se pare ca avem o graviduta.Nu stiu daca o mai tineti minte pe Andreea_24,am vorbit acum cu ea pe mess si era necajita ca trebuia sa ii vina ciclu acum 3 saptamani,credea ca are o dereglare,si am intrebat-o daca are vreun test in casa sa isi faca,si surpriza II liniute.Ce bine ca incepem saptamana cu vesti bune.
Felicitari 

!!!
http://tt.lilypie.com/DXpHp2.png
ellenii spune:
Pai si nu da de baut?
Sa-i traiasca burticuta.
La mai mare si la mai multe!
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">INIMA COPIILOR 
May be Baby
ellenii spune:
Dorothy, eu iti sugerez sa repeti testul si sa te uiti la rezultat in intervalul precizat. Eu am avut o surpriza neplacuta cu un test barza gold cu doua liniute, din care ce-a de-a doua era mai slaba. Si nu era bebe.
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">INIMA COPIILOR 
May be Baby
irinukk spune:
buna fetelor!
sunt cam noua pe aici.....
incerc si eu de ceva vreme sa am un bebe dar din pacate intarzie sa apara.
vineri acum pe 24.04.2009 am facut laparoscopie.se pare ca am endometrioza...asa i-a spus medicul sotului meu pentru ca eu inca nu am apucat sa vb cu el.o sa vb abia vineri cand merg sa-mi scoata atele....
sa vedm ce tratament o sa-mi dea....
daca e cineva pe aici cu aceeasi problema....eu sunt la dr tutunaru
va pup
multa bafta tuturor
gabidaniela spune:
Dorothy, si eu la fel ca ellenii. Asa ca mai bine repeti.
My baby...to come
www.lingua-translations.com" target="_blank">and my job
Arbeite klug, nicht hart!
Ramona_bm spune:
irinukk bine ai venit
Sper sa-ti dea medicul numai vesti bune si sa poti trece la odisee cat mai curand.
Bun venit si tie dorothy2009
repeta testul maine dimineata si sa speram ca va iesi cum vrei tu.
oare cand vine
meu?
www.youtube.com/watch?v=goHYC6sfS2Q&feature=related" target="_blank"> Dust in the wind
Ramona_bm spune:
Neatza! Dupa cum am promis uite 

si ceiucurile 
oare cand vine
meu?
www.youtube.com/watch?v=goHYC6sfS2Q&feature=related" target="_blank"> Dust in the wind
happymum spune:
buna dimineata.
urez si eu bun venit noilor fete si sa dea DD sa vina bebe repede la toate.
o zi frumoasa.
Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie (dragele mele, va rog ca daca mai este cineva care doreste sa contribuie cu putin pentru clopotele despre care v-am spus, sa trimita banii pana miercuri cel tarziu. joi se va sfinti altarul si pomelnicul cu donatori va fi ingropat la unul din picioarele altarului.)
Alex, hai la mama! Cand sa vie...
? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie---------Amintirea cea mai draga mie---------Poze noi cu maruta mea