Aspirante optimiste >20 ani(401)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanarus spune:

Anca, ai mare dreptate, insa poate ca dupa ani si luni de incercari si calcule(nu e cazul meu), poate ca ar fi timpul sa ne lasam purtati de val, putin. Eu am scris doar parerea mea, raporatndu-ma strict la mine ca pt. mine simt ca devine o obsesie mult prea mare!

bebe drag mami si tati te asteapta

"There is nothing called impossible,because impossible itself says I M POSSIBLE"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Sincera sa fiu eu una nu prea ma mai puteam lasa purtata de val ,era singurul meu gand si singura mea dorinta dar respectele mele pentru cele care se pot detasa pentru cateva luni si sa nu calculeze nimic

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannyM spune:

Problema e ca atunci cand sunt intr-adevar probleme(de orice natura)mai trebuie intervenit,daca nu lupti putin pentru tine altul n-o va face...asta e sigur.Eu m-am decis sa merg pe mana destinului pentru ca mi-a spus medicul ca sunt ok,dar daca timpul trece si nu obtin nici un rezultat atunci o sa-mi iau sotiorul de manutza si o sa mergem la medic pentru controale amanuntite.Eu nu prea mai am asa mult timp de asteptat(37 ani)asa ca o sa apelez si la medicina cand o sa fie cazul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona_bm spune:

Happy nu-ti pierde speranta. Daca te ajuta poti linistita sa te descarci aici de toata supararea si stresul pe care il presupune astepatarea bebicului... noi suntem alaturi de tine atat pentru a te incuraja in momente ca asta cat si pentru a ne bucura cand apare .

Oana ai foarte mare dreptate....dar e cam greu sa acceptam ca bebele asta nu vine cand vrem noi...mai ales cand ne ferim ani la randul sa nu cumva sa apara inainte de a avea o casa, un servici sigur, etc. Eu am inceput de 4 luni sa lucrez la bebic cu toate ca mi-l doresc de ani buni si abia luna asta am inteles ca nu are rost sa tot bag pastile si teste ca asta nu face decat sa ne streseze pe mine si pe sotu Acuma sunt hotarata sa las lucrurile sa curga de la sine vre-o 4-6 luni dupa care sa revin la doctor pentru analize si orice alte tratamente ar avea el in program in cazul in care nu apare piticul pana atunci.

oare cand vine meu?
www.youtube.com/watch?v=goHYC6sfS2Q&feature=related" target="_blank"> Dust in the wind

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

la mine, asa a fost: O SURPRIZA... cand nu ma mai asteptam, am vazut minune de liniute in fata ochilor. aveam un puiut in mine, care crestea... aveam vise... urma sa am o viata noua...
si tot O SURPRIZA a fost cand in 4 luni puiul meu mi-a fost luat... nici atunci nu ma asteptam la asa ceva...

de aceea, la mine nu mai are efect chestia cu "atunci cand ne asteptam mai putin"...
niciodata, nu o sa ma mai pot bucura cu adevarat in caz de sarcina... oricat m-as incuraja, oricat as fi incurajata... gandul si frica sa nu mi se intample iar... nu ma va putea lasa sa traiesc fericita o eventuala sarcina. sa nu se inteleaga ca nu m-ar bucura sa fiu iar insarcinata. doar ca nicmic nu poate sa imi rupa din mine acea frica...
din pacate, multe dintre noi stim ce inseamna frica asta.

de mult nu ma mai oftic pe cele care fac copii si nu ii cinstesc...
de mult nu ma mai gandesc cu ciuda la astfel de femei...
de doctori, ce sa mai zic? zilele trecute am intalnit pe strada pe cea care ar fi putut sa faca mai multe pentru bebelusul meu... si primul gest a fost sa ma stramb la ea... si apoi sa ii doresc numai de "bine"... stiu ca am gresit... dar e ceva instinctiv... cand vad acum doctorii in fata, mi se pune un fel de ceata pe ochi si ma apuca pandaliile...

nici nu vreau sa manii pe Dumnezeu... dimpotriva, m-am apropiat mult mai mult de El si de biserica...
optimista sunt de felul meu... mereu am reusit sa ma rridic dupa o lovitura...
dar astazi, imi este mai greu un pic...
maine... va fi alta zi, nu?

Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie (dragele mele, va rog ca daca mai este cineva care doreste sa contribuie cu putin pentru clopotele despre care v-am spus, sa trimita banii pana miercuri cel tarziu. joi se va sfinti altarul si pomelnicul cu donatori va fi ingropat la unul din picioarele altarului.)
Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie---------Amintirea cea mai draga mie---------Poze noi cu maruta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dannyM

Happy,iubita,nu fii descurajata si nu-l maia pe DD,sigur ca meriti si tu un bebe,ca noi toate de altfel,dar e bine sa ne rugam,sa ne spovedim de pacate si sa plecam la drum cu optimism.Inca nu s-au epuizat toate inercarile si sperantele,haide sa gandim pozitiv,nu vrei sa incerci?si sa crezi ca urmatorul control la medic e un pas inainte si incurajeaza-te ca o sa faci tot posibilul ca sa devii mama.
Asa e,cate-o data ne gandim ca unele femei fac copii care-i abandoneaza apoi pe la orfelinate sau pe strazi si te gandesti ca noi care ne dorim cu ardoare copii nu avem parte de ei si ca poate aici DD nu e corect cu noi...ce ne ramane de facut e sa ne rugam si la Maicuta Domnului sa ne ajute sa avem si noi un bebe si trebuie sa credem cu tarie in acest lucru si ca nimic nu este in zadar.
Noi suntem altaturi de tine,si capul sus!!!Speranta moare ultima!!

dannyM

happymum

http://tt.lilypie.com/qXI4p3.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dannyM

Problema e ca atunci cand sunt intr-adevar probleme(de orice natura)mai trebuie intervenit,daca nu lupti putin pentru tine altul n-o va face...asta e sigur.Eu m-am decis sa merg pe mana destinului pentru ca mi-a spus medicul ca sunt ok,dar daca timpul trece si nu obtin nici un rezultat atunci o sa-mi iau sotiorul de manutza si o sa mergem la medic pentru controale amanuntite.Eu nu prea mai am asa mult timp de asteptat(37 ani)asa ca o sa apelez si la medicina cand o sa fie cazul.

danny, bineinteles,ca vizita la doctor cu investigatii amanuntite e obligatorie, insa eu ma refeream la perioada dupa ce doctorul iti spune ca totul e ok, si bebele refuza sa apara.....

"There is nothing called impossible,because impossible itself says I M POSSIBLE"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

oana draga, nu e motiv de suparare ceea ce ai spus tu.
fiecare, avem dreptatea noastra, tocmai pentru ca vorbim prin prisma experientei proprii. deci, nimeni nu poate fi judecat din aceasta cauza...
cand spun ca M-AM SATURAT, exact la asta ma refer si eu... ca imi traiesc fiecare clipa a vietii mele numai si numai cu acest gand - copilul meu...
si stiti de ce imi este teama, gandindu-ma la viitor, unde in ciuda tristetei mele de acum, ma vad totusi alaturi de copiii mei? ca, poate inevitabil, cand ei ma vor fi suparat cumva, iar eu prea obosita atunci de griji si atata treaba... voi spune fara sa gandesc... "of, cine m-a pus sa fac copii"... caci, de multe ori am auzit mamici spunand asta, chiar daca nu o gandesc cu adevarat. si o sa ma simt vinovata apoi, caci as fi uitat pentru o clipa cat mi i-am dorit... si ma mai gandesc cu groaza, la ce fel se vor purta ei cu mine si tati... in zilele noastre, e atata rebeliune din partea copiilor... si un parinte care face atatea sacrificii si sufera atat de mult pana isi vad copilul sanatos nascut... ajunge sa fie batjocorit de propriul copil...
of... atatea ganduri...
dar, bineinteles, ca nu putem trai asa, cu aceste ganduri lasandu-le sa ne conduca viata... asta e ordinea lucrurilor...

scuzati-ma daca vorbesc prostii.......

Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie (dragele mele, va rog ca daca mai este cineva care doreste sa contribuie cu putin pentru clopotele despre care v-am spus, sa trimita banii pana miercuri cel tarziu. joi se va sfinti altarul si pomelnicul cu donatori va fi ingropat la unul din picioarele altarului.)
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie---------Amintirea cea mai draga mie---------Poze noi cu maruta mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui happymum

la mine, asa a fost: O SURPRIZA... cand nu ma mai asteptam, am vazut minune de liniute in fata ochilor. aveam un puiut in mine, care crestea... aveam vise... urma sa am o viata noua...
si to O SURPRIZA a fost cand in 4 luni puiul meu mi-a fost luat... nici atunci nu ma asteptam la asa ceva...

de aceea, la mine nu mai are efect chestia cu "atunci cand ne asteptam mai putin"...
niciodata, nu o sa ma mai pot bucura cu adevarat in caz de sarcina... oricat m-as incuraja, oricat as fi incurajata... gandul si frica sa nu mi se intample iar... nu ma va putea lasa sa traiesc fericita o eventuala sarcina. sa nu se inteleaga ca nu m-ar bucura sa fiu iar insarcinata. doar ca nicmic nu poate sa imi rupa din mine acea frica...
din pacate, multe dintre noi stim ce inseamna frica asta.

de mult nu ma mai oftic pe cele care fac copii si nu ii cinstesc...
de mult nu ma mai gandesc cu ciuda la astfel de femei...
de doctori, ce sa mai zic? zilele trecute am intalnit pe strada pe cea care ar fi putut sa faca mai multe pentru bebelusul meu... si primul gest a fost sa ma stramb la ea... si apoi sa ii doresc numai de "bine"... stiu ca am gresit... dar e ceva instinctiv... cand vad acum doctorii in fata, mi se pune un fel de ceata pe ochi si ma apuca pandaliile...

nici nu vreau sa manii pe Dumnezeu... dimpotriva, m-am apropiat mult mai mult de El si de biserica...
optimista sunt de felul meu... mereu am reusit sa ma rridic dupa o lovitura...
dar astazi, imi este mai greu un pic...
maine... va fi alta zi, nu?

Au nevoie de ajutor ACUM

happy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona_bm spune:

happymum

oare cand vine meu?
www.youtube.com/watch?v=goHYC6sfS2Q&feature=related" target="_blank"> Dust in the wind

Mergi la inceput