Aspirante optimiste >20 ani(401)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

da..se intampla..dar depinde ce test ai facut...barza da rateuri...

iar...si eu care te laudam sorina..ce cauti cu testul asa devreme??? bataita ..usurel...stiu ca e greu...dar mai ai putina rabdare

uite iti dau un maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaare

my somebody....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona_bm spune:

Neatza tuturor! Poftiti la cefelutza de dimineata

Sorinake mai ai putina rabdare ca imediat e vineri si faci testul de sange. Ieri poate era prea devreme ca sa iasa vre-un test pozitiv

oare cand vine meu?
www.youtube.com/watch?v=goHYC6sfS2Q&feature=related" target="_blank"> Dust in the wind

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana2909 spune:

Neata.
Sorinake ai rabdare ca doar maine nu-i poimaine. Te cred ca ti-e greu dar gandeste ca nu mai e asa mult. Daca poti, ar fi ideal sa-ti gasesti activitati care sa-ti ocupe timpul si astfel asteptarea sa fie mai usoara.

Ramona multumesc de cafea.

In alta ordine de ideii la mine cred ca rusii isi arunca buzduganul. Asta e, nici luna asta nu e norocoasa.

http://tt.lilypie.com/qXz6p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannyM spune:

Buna dimineata!!!
Ramona,multumim de cafeluta!
Sorinake,de ce nu mai ai tu putintica rabdare?Testul de sange pe care o sa-l faci vineri e cel mai concludent,poate organismul tau nu are suficienti hormoni ca sa iasa la testul de urina fiind prea devrene,mergi macar pe ideea asta ca sa nu-ti mai faci griji.Nu e usor,stiu asta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui miapop83

Salutare fetele,

sunt noua pe forum...
si eu doresc sa am un bebe. Dorinta mi s-a implinit mai repede decat m-am asteptat, si anume in prima luna de incercari....dar
acum 2 saptamani am aflat atat ca sunt insarcinata si si ca am pierdut sarcina. Am facut un chiuretaj... dureros mai mult psihic decat fizic.
Ce analize sa fac? Mi-au fost sugerate analizele hormonale
Medicul mi-a spus ca nu are rost sa fac analize pana nu mai pierd inca 2 sarcini... nu mai vreau sa trec prin ce am trecut...fara sa incerc macar sa gasesc o cauza...

multa sanatate va doresc

mia

primul sfat este sa schimbi medicul,cum adica sa mai pierzi doua sarcini?????
Imi pare rau ca ai trecut prin asta si poate ca este bine sa faci niste DH sa nu cumva sa ai progesteronul mic.
Curaj

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

Neata fetelor! De-abia am reusit sa citesc tot ce ati scris ieri!
Ati fost tare harnicute!

Happymum, tu te numesti Happy. Nu te puteai numi asa daca nu credeai asta! Pupici multi de incurajare! Si eu am momentele mele de disperare!Cand se prabuseste cerul pe mine si privesc cu ciuda gravidele si mamicile cu copii. Si mi se pare mie ca nu merit si ca nu sunt vrednica sa am copii. Dar in acelasi timp stiu bine ca nu este asa. O sa am copii pe care am sa-i iubesc cu toata fiinta mea! Dar poate nu a fost momentul ala, sau poate am de platit niste polite. Foarte multi ani m-am ferit sa am copii. De ce i-as avea cand imi doresc eu? Poate trebuie sa ii astept asa cum m-au asteptat si ei pe mine pana sa ma hotarasc.

Sorinake, nu dispera ca nu e bine! Stiii dea asta! Eu eram insarcinata si am facut test in prma zi si in a treia zi de intarziere si mi-a iesit negativ. Clar negativ. Nicio urma nimic. Nici nu credeam ca am bebe. Deja ma obisnuisem cu gandul ca iar e o dereglare!
Am repetat testul dupa o luna jumatate, fiindca imi fusese rau. Un rau cu care nu eram obisnuita. Ameteala si greata. Si trebuia sa fiu in 9 saptamani, dar sarcina se oprise in evolutie la 4w3d. Nu am sa uit niciodata grupul asta fatidic de cifre si litere.

www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">INIMA COPIILOR
May be Baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanarus spune:

Buna dimineata,

Ramona, multumim de ,
Sorinake cu rabdarea treci marea, doamne ajuta sa fie bine
Dorothy, am auzit si eu de testele barza ca dau rateuri,daca ti-e la indemana maine fa un surecheck, sau un test de sange, multa bafta sa fie cum vrei tu!

Va pup si va doresc o zi frumoasa ca si voi!

bebe drag mami si tati te asteapta

"There is nothing called impossible,because impossible itself says I M POSSIBLE"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanarus spune:

inca ceva, chiar daca e cu intarziere vreau sa urez bun venit fetelor noi si sedere scurta la noi !

bebe drag mami si tati te asteapta

"There is nothing called impossible,because impossible itself says I M POSSIBLE"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Eu cand am ramas gravi cu Maria toate testele barza pe care le-am facut au fost poz in schimb clear blue a fost neg

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

Miapod, bine ai venit la noi! Si mie primul medic mi-a zis ca de abia dupa 2-3 pierderi se recomanda analize mai complexe pentru ca e posibil sa fi fost o anormalitate cromozomiala. Dar nu am fost mutumita si m-am dus la altcineva si bine am facut. Am avut un pomelnic de analize de facut. Mi-au iesit toate bune, mai putin progesteronul care este mic. Si cum spunea si Anca, este una din cauzele pierderii de sarcina. Eu in aceeasi zi in care mi s-a confirmat sarcina de catre medic am primit si vestea ca e oprita din evolutie.
Sunt si alte analize pe care din pacate medicii nu prea le recomanda, si anume care verifica problemele de coagulare ale sangelui, trombofilii (anticorpi anticardiolipinici, antifosfolipidici, proteina C, proteina S). Eu am facut doar analiza pentru anticorpii antifosfolipidici.

Ramona, multumim de cafeluta! O savurez.

Oana, m-a distrat maxim postarea ta cu perlele copilasilor. Ai dreptate cu calculele astea, dar cred ca e valabil pentru cine poate sa se abtina. Pentru cine nu poate, cazul meu, se pare ca lucraza alte conspiratii. Mi-am uitat testerul de saliva la serviciu, m-am trezit tot la 5 si pe urma la 8 fara ceva, deci am ratat ora cu pricina si tot asa.... De-acu, poate luna viitoare!

www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">INIMA COPIILOR
May be Baby

Mergi la inceput