Aspirante optimiste >20 ani(401)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui dorothy2009

sper sa nu ma bateti ca va scriu din nou, dar chiar nu am cu cine vb despre asa ceva. deci va spuneam ieri ca am facut dimineata un teste, am asteptat vro 1 minut 2 sa vad rezultatul, cand am vazut o linie nici nu m-am mai uitat, am aruncat inapoi in cutie si inapoi in geanta. dupa masa cand sa arunc, am mai aruncat o privire, ca nicodata nu am aruncat testul fara sa verific si a doua oara, am vazut si o a doua liniuta, si era semiintuneric! m-am dus la lumina si am vazut o dunga la fel de groasa ca prima, numai ca era mai slaba. so.. azi dimineata am refacut testul, a iesit tot o a doua linie slaba, vazuta doar la lumina puternica. acuma nu stiu ce este! am citit despre linia de evaporare, dar , ma rog, nu e ciudat sa apara exact in locul unde ar trebui sa fie a doua liniuta? am mai facut teste in viata mea care au iesit pozitive, deci stiu unde trebuie sa apara. intr-o luna am fazut vro 15 teste, toate negative, si nici urma de a doua liniuta, nici dupa 3 zile! chiar sunt pierduta, ma mai uit si acuma la test, se vede a doua liniuta! am mai facut aseara una, are ferm negativ. azi pe la amiaza am fazut ozone, ferm negativ! ce sa mai cred?

Din pacate am fost nu o data in aceeasi situatie,barza 2 linii,ozone,negativ,si nu era nici urma de sarcina.Nu stiu de ce barza la unele femei da doar rezultate fals pozitive.
Si stiti cele mai cu vechime,de cate ori am pus si poze si se vedea bine .
Deci tot cu parere de rau cred ca nu e bebe.Dar fa un betahcg si te vei lamuri cu certitudine.

Lumea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Mai fetelor care ati mai trecut prin dereglari uriase ,cu ce v-a venit ciclul?
Eu sunt z60,dupa brocriptin nu a venit,dupa 6 zile cu rigevidon nu a venit,doar n-oi fi intrat la menopauza precoce,ca ma ia cu groaza.

Lumea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

Anca, dar stiam ca testele Clear blue, dau rezultatele cele mai concludente. Am si eu unul pentru zile bune, care se lasa asteptat sa fie folosit. Eu am luat teapa pana acum cu Barza gold (fals pozitiv) si cu Surechek (fals negativ). De fiecare data am facut testul ca la carte!

www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">INIMA COPIILOR
May be Baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

anidaz - de ce iei bromocriptin?

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Anidaz ia 5 zile cate 2 utrogestan si o sa vina dupa ce intrerupi,la mine asta fost tratamentul.
Elleni ,clear blue este bun dupa ce ai o saptamana intarziere dar eu am facut test in Z12 DPO

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI

Mergi la inceput

Dar rigevidon nu e AC? Eu stiu ca e un AC foarte naspa. Mi-a zis medicul ca nu-l mai prescrie de foarte mult timp. Are o concentratie nasoala de hormoni, da in timp chisturi si in plus te si ingrasi foarte mult de la el. Cunosc persoane care au patit asta. SI eu am luat galeti de anticonceptionale si nu m-am ingrasat, dar rigevidon nu am luat niciodata.

Eu cand am fost foarte dereglata, am luat duphastone timp de 10 zile si dupa ce am terminat, peste inca 10 zile mi-a venit. In total acel CM a avut 82 de zile. Pe urma am continuat tratamentul cu duphastone inca doua luni si dupa 3-4 zile imi venea si CM.

May be Baby

Mergi la inceput

Anca m-am linistit! Ca altfel imi parea rau de banii dati! Deci o sa am de asteptat.

May be Baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Confirm ce spune Anca...graviduta cu acte in regula, toate testele pozitive (Barza, Sure-Check) numa Clear-Blue se incapatana sa ramana negativ.
Dupa ce am vazut pata in uter, l-am lasat in plata Domnului si n-am mai facut sa vad si eu la cate zile se pozitiva.

"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."

Atat e de mare burtica 30+ Robert Constantin
Asa arat eu acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Buna dimineata gagici!
Anidaz sa stii ca si sora mea a facut tratament cu brocriptin,s-a ingrasat tare de la acel tratament,la cateva luni a ramas insarcinata,dar din pacate a pierdut acea sarcina,insa la 2 luni a ramas din nou insarcinata si acum are o mandrete de fata de 3 ani jumate.Nu iti pierde speranta!
Ramona eu as cam bea un ceai verde.

http://tt.lilypie.com/Nv6lp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona_bm spune:

Citat:
citat din mesajul lui tanamera

Buna dimineata gagici!
Anidaz sa stii ca si sora mea a facut tratament cu brocriptin,s-a ingrasat tare de la acel tratament,la cateva luni a ramas insarcinata,dar din pacate a pierdut acea sarcina,insa la 2 luni a ramas din nou insarcinata si acum are o mandrete de fata de 3 ani jumate.Nu iti pierde speranta!
Ramona eu as cam bea un ceai verde.

http://tt.lilypie.com/Nv6lp3.png

Intradevar....astazi am uitat sa trec si ceaiul in meniu
Dar il pun acuma impreuna cu suc...

oare cand vine meu?
www.youtube.com/watch?v=goHYC6sfS2Q&feature=related" target="_blank"> Dust in the wind

Mergi la inceput