Aspirante optimiste >20 ani(401)
Raspunsuri - Pagina 12
happymum spune:
oana mersi.
Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie (dragele mele, va rog ca daca mai este cineva care doreste sa contribuie cu putin pentru clopotele despre care v-am spus, sa trimita banii pana miercuri cel tarziu. joi se va sfinti altarul si pomelnicul cu donatori va fi ingropat la unul din picioarele altarului.)
Alex, hai la mama! Cand sa vie...
? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie---------Amintirea cea mai draga mie---------Poze noi cu maruta mea
miapop83 spune:
Salutare fetele,
sunt noua pe forum...
si eu doresc sa am un bebe. Dorinta mi s-a implinit mai repede decat m-am asteptat, si anume in prima luna de incercari....dar
acum 2 saptamani am aflat atat ca sunt insarcinata si si ca am pierdut sarcina. Am facut un chiuretaj... dureros mai mult psihic decat fizic.
Ce analize sa fac? Mi-au fost sugerate analizele hormonale
Medicul mi-a spus ca nu are rost sa fac analize pana nu mai pierd inca 2 sarcini... nu mai vreau sa trec prin ce am trecut...fara sa incerc macar sa gasesc o cauza...
multa sanatate va doresc
mia
tanamera spune:
Mia bine ai venit alaturi de noi
.Imi pare rau pentru pierderea sarcinii,totusi ce explicatie ti-a dat medicul?Fruntea sus si fii optimista
.
http://tt.lilypie.com/Nv6lp3.png
dannyM spune:
Buna,Mia si bine ai venit!Speram sa stai cat mai putin pe la noi
Sincer ne pare rau ca ai fost nevoita sa treci prin astfel de momente nefericite.
Ca un sfat:ar fi bine sa-ti faci analizele hormonale sa se depisteze cauza pentru care nu ai putut tine sarcina ca dupa aceea sa ti se recomande medicatia necesara mentinerii sarcinii.O prietena de-a mea a avut aceiasi problema si dupa analizele hormonale i-au dat niste injectii care au intarit sarcina si astfel a putut duce la bun sfarsit bebeul.Acum faci cum crezi tu ca e mai bine.
miapop83 spune:
Multumesc de primire,
zilele urmatoare ma duc la control si am sa cer analize.
Mi se pare putin ciudata conceptia medicilor....ai pierdut o sarcina? mare lucru pana nu mai pierzi 2 nu prezinti factor de risc.
Sa vedem ce analize primesc si apoi ce ies.
Ramona_bm spune:
miapop83 Bine ai venit 
Imi pare rau ca a trebuit sa treci printr-o experienta atat de dureroasa... nu inteleg de ce zice medicul tau ca trebuie sa mai pierzi doua sarcini pentru a incepe investigatiile
Eu cred ca l-as fi sugrumat sa-mi sugereze asa ceva 
oare cand vine
meu?
www.youtube.com/watch?v=goHYC6sfS2Q&feature=related" target="_blank"> Dust in the wind
miapop83 spune:
Ce-i drept mi-a spus acest lucru dupa chiuretaj,
poate era bine intentionat sa nu ma sperie, si am judecat eu gresit.
oricum sper sa pana pe 1 mai am lista cu analize in mana, stiu ca se fac in anumite zile ale lunii
. Si acum chiar nu stiu cand imi va veni din nou menstruatia. Vedem.
dorothy2009 spune:
sper sa nu ma bateti ca va scriu din nou, dar chiar nu am cu cine vb despre asa ceva. deci va spuneam ieri ca am facut dimineata un teste, am asteptat vro 1 minut 2 sa vad rezultatul, cand am vazut o linie nici nu m-am mai uitat, am aruncat inapoi in cutie si inapoi in geanta. dupa masa cand sa arunc, am mai aruncat o privire, ca nicodata nu am aruncat testul fara sa verific si a doua oara, am vazut si o a doua liniuta, si era semiintuneric! m-am dus la lumina si am vazut o dunga la fel de groasa ca prima, numai ca era mai slaba. so.. azi dimineata am refacut testul, a iesit tot o a doua linie slaba, vazuta doar la lumina puternica. acuma nu stiu ce este! am citit despre linia de evaporare, dar , ma rog, nu e ciudat sa apara exact in locul unde ar trebui sa fie a doua liniuta? am mai facut teste in viata mea care au iesit pozitive, deci stiu unde trebuie sa apara. intr-o luna am fazut vro 15 teste, toate negative, si nici urma de a doua liniuta, nici dupa 3 zile! chiar sunt pierduta, ma mai uit si acuma la test, se vede a doua liniuta! am mai facut aseara una, are ferm negativ. azi pe la amiaza am fazut ozone, ferm negativ! ce sa mai cred?
sorinake spune:
ancuto, cafteala sau nu, dar simt ca imi fuge pamantul de sub picioare. azi m-au mancat palmele si am facut un test care a iesit negativ, dar negativ-negativ. nu a aparut a doua liniuta nici macar dupa o ora, nici dupa trei!!!!!!! oare sa fie prea devreme? nu mai vine vinerea asta odata!!!

"Help my bunny take over the world!"
http://tt.lilypie.com/goNUp2.png
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html
sorinake spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dorothy2009 sper sa nu ma bateti ca va scriu din nou, dar chiar nu am cu cine vb despre asa ceva. deci va spuneam ieri ca am facut dimineata un teste, am asteptat vro 1 minut 2 sa vad rezultatul, cand am vazut o linie nici nu m-am mai uitat, am aruncat inapoi in cutie si inapoi in geanta. dupa masa cand sa arunc, am mai aruncat o privire, ca nicodata nu am aruncat testul fara sa verific si a doua oara, am vazut si o a doua liniuta, si era semiintuneric! m-am dus la lumina si am vazut o dunga la fel de groasa ca prima, numai ca era mai slaba. so.. azi dimineata am refacut testul, a iesit tot o a doua linie slaba, vazuta doar la lumina puternica. acuma nu stiu ce este! am citit despre linia de evaporare, dar , ma rog, nu e ciudat sa apara exact in locul unde ar trebui sa fie a doua liniuta? am mai facut teste in viata mea care au iesit pozitive, deci stiu unde trebuie sa apara. intr-o luna am fazut vro 15 teste, toate negative, si nici urma de a doua liniuta, nici dupa 3 zile! chiar sunt pierduta, ma mai uit si acuma la test, se vede a doua liniuta! am mai facut aseara una, are ferm negativ. azi pe la amiaza am fazut ozone, ferm negativ! ce sa mai cred? |
dorothy, au fost cateva fete pe aici care au avut teste fals pozitive. se intampla rar, dar se intampla, imi pare rau sa spun asta. ca a fii sigura, fa un test de sange si vei elimina orice dubiu, iar rezutatul ti se da in aceesi zi. dar, daca toate celelalt teste au iesit negative, inclin sa cred cu parere de rau ca nu esti insarcinata.

"Help my bunny take over the world!"
http://tt.lilypie.com/goNUp2.png
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html