Cluj rulz! - cap.91
Raspunsuri - Pagina 7
Yagmur spune:
nici nu va puteti inchipui ce bine mi-au prins sfaturile si vorbele voastre ... adevarul este ca nici nu am cu cine sa vorbesc, prietenii de la servici nu au copii si nici macar nu gasesc timp sa ma descarc... doar cu dadaca olimpia ce mai apuc sa vorbesc/sfatuiesc, dar ea trece acum printr-o problema foarte mare si dureroasa (primul nepot de 3 sapt este grav bolnav si nu se stie daca va supravietui); chiar m-am gandit ca si acest lucru influenteaza starea lui luca...
ce bine mi-ar fi prins sa fiu alaturi de voi la intalnire....
va multumesc din suflet si ma bucur nespus ca imi sinteti prietene...Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
carrie spune:
salutare fetelor
am raspunsuri lungi si frumoase pt fiecare dintre voi da n-am timp de nimik...da sa stiti ca v-am citit.
Stanca viu si eu si incerc sa o tarasc si pe Oana care nu se lasa ca a avut o zi tare proasta aici:(
I-am facut la Sofi toate analizele including secretii, alergii si e beton de bine.dar cu muci de 3 luni...
pun si eu niste pink azi, pentru voi
kitzi
ne vedem fetelor
asi spune:
Ei si iata-ne intr-o noua zi.Bine ca e soare...cica se si incalzeste
.Ieri am avut o intalnire foarte reusita si celor care nu ati venit chiar sa va para rau.
Cristiana m-am gandit la Sofia cu muculetii ei care nu mai trec ar fi o varianta sa faceti tratament 10 zile la salina la Turda.Eu vreau foarte tare ca in iunie sa ii trimit 10 zile pe copii la salina cat sunt eu in sesiune si mai vreau sa merg si eu o tura in august ca si mie mi-ar prinde bine.Sunt extrem de benefice curele la salina.Stiu ca este si in cluj una creata artificial dar nu am incredere.
Manu noi suntem aici ca sa ne sprijinim una pe alta.E posibil ca starea lui sa fie influentat de situatia bonei.O sa vezi ca trece.Noi am trecut cu Maria in faza de incapatanare sfidatoare.A capatat incredere in ea si in noi si e tare incapatanata.E atat de fixa pe pozitia ca nici daca ia o palma la fund de atentionare nu cedeaza.uneori am rabdare si ma apuca rasul cand o vad atat de hotarata pe ale ei alteori ma enervez si nu rezolv nimic
.Asta e dupa 2 ani e o perioada nasoala.Ma bucur ca Razvan are atitudine deja de copil mai mare
e mare figura.
Azi nu dau cafeaua , o astept pe Simona-arlena sa o dea poate ne da si un pic de tort
pentru ca.....
La multi ani Alex!!!!!! 

Simona sa va traiasca puiul, sa fie sanatos ,bucuros si voinic si sa vina fratiorul sau surioara cand e cel mai potrivit.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
ralucames spune:
buna dimineata!!
Stanca draga, nu invarti cutitul rau, ca sincer-doare
adica atat de rau imi pare ca nu m-am putut sincroniza cu voi, dar asta e, sper la o data viitoare. Stii ca mi-as fi incarcat bine bateriile cu voi
Simona, La multi ani lui Alex, sa creasca mare, sanatos si voios, iar voua sa va dea DD sanatate si bucurie multa!!
Criss, sper sa vorbim azi sau maine (daca ai timp)
p.s. eu am avut niste schetciuri ieri cu sotu, se pare ca tot ce zic intra pe-o ureche si iese rapiiid pe cealalta... dar ce sa-i fac, asa a fost de mic
m-am mai destins cand am vazut cat de fericit a fost socrul meu ca i-am dus copiii sa-i sufle-n tort; merita asta, dar eu am avut o stare de kakao... multumesc de urari, dragelor!!
o zi frumoasa 
pozici Stefania si Luca-Mihai
mama si sotie fericita
carrie spune:
neata buna sa va fie fetelor,
in primul rand La multi ani Alex!!!!

sa cresti mare , sanatos si fericit!!!
confirm ce zice Stanca fara sa vreau sa rasucesc cutitul dar tare bine ne-am simtit si am fost multe din fericire!
Manu, Roxa, Raluca, special guest absenti motivati da ne-o parut rau ca nu ati venit.scuze daca am uitat pe cineva.Kitzy te asteptam si pe tine next time!
Nonna bine ai venit prima oara la intalneala!
Gabi a fost marea surpriza placuta
Stanca multumesc, de sugestie, e f buna si vreau sa fac asta, nu stiu doar cum sa fac cu timpul , e deschisa si dupa masa salina?Thea a fost cu tata anul trecut si tare bine i-a prins.ma bucur ca analizele sunt bune si , cum zice dr ca am un copil ca un tanculetz de sanatos![]()
Ralu, duminica se arata o zi frumoasa numa buna de zbenguiala in curte, cat o mai avem
.totusi trebe sa-tyi marturisesc ca am fost cam contrariata ieri
de ce a fost musai sa duci copchii langa copchilu bolnav cand puteati merge si azi, sau de ce nu a mers Miruna in alta zi.adica mi se pare o doza de egoism din partea lor desi sunt convinsa ca tu ai vrut sa faci un gest frumos.
va doresc o zi buna si usoara, ca doar e vineri
nonna spune:
LA MULTI ANI,Alex!!!!!! 
Multumesc de intalnirea de ieri, m-am simtit bine cu voi si sper sa ne revedem curand!
ca plange Diana in tarc si ma streseaza,
pe curand,
Nonna
kitzy spune:
Yellow!
Data viitoare sper sa ajung si eu sa va cunosc, zilele astea nu prea am fost in apele mele si sigur nu eram o companie prea placuta.
Acuma astept sa se trezeasca Diana si sa iesim un pic pe afara, cel mai probabil la groapa cu nisip de care nicicum n-o pot dezlipi, nimic altceva n-o intereseaza din tot parcul
si cand o schimb si in scutec ii gasesc nisip ![]()
Am o maaaare problmea: iar nu mai vrea sa bea laptic de ieri, cred ca s-a saturat de el, a mai avut ea perioade din astea de cand era mica, durau cam o saptamana, doua si dupa-aia isi revenea, da mi ciuda ca nu bea laptic, doar cu cereale il accepta, acuma oricum vreau sa trec pe Nestle junior ca am ramas tot pe Nan 2, poate ala o sa-i placa, sper sa nu renunte de tot la laptic.
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca
de
Diana (24.04.2008)
carrie spune:
Kitzi nu-ti vine sa crezi cate din fete erau mai cu fundicu in sus ieri dar s-au binedispus:)
tu unde ziceai ca stai?
eu zic sa incerci cu Junior , la a mea tare i-a placut dar ea e fan lapte oricum.acum vreau sa o trec pe lapte normal(eu le dau LadyMilk de la LaDorna)
vreau sa va zic ca siropul Noni i-a facut o pofta de mancare
kitzy spune:
Stau in Gheorgheni la capatul lui 3. E o zona tare linistita si verde si plina de parcuri.
Cu lapticul, acuma tot pandesc la Auchan sa bage iar marfa, ca vad ca a scos tot laptele praf Nan si Nestle, cred ca iar schimba ambalajul sau Dumnezeu stie ce fac.
In rest cu pofta de mancare stam foarte bine, mananca bine si cam orice ii dau si nici nu stam mult la masa ![]()
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca
de
Diana (24.04.2008)
arleena spune:
stanca, cris, nonna, ralu
si multumim de urari!!
serios ca v-as da o felie de tort si un pahar de vin cu care ma delectez io acuma....a facut soacra un ditamai tortul diplomat plin de fructe...delicios..
...si special pt alex desenat un escavator ....a fost super incantat. cel mai asteptat si apreciat cadou a fost un cort...ne-a batut atat la cap cu cortul si azi mai mult a stat in cort.
intalnirea de ieri a fost super... cred ca toate care eram cam blue ne-am revenit
...mariana pe langa ca e blonda a fost ca o raza de soare....pacat ca a fost cam galagios localul si nu auzem chiar pana in celalalt capat de masa....asa ca am mai stat cu gabi la povesti cand am ajuns in manastur. m-am distrat cand am descoperit ca nonna e defapt o simona....asa ca juma de masa eram simone
, ba, ne-am si pus toate intr-un colt![]()
va pup si va doresc noapte buna
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea