Cluj rulz! - cap.91

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns squirrel spune:

La Multi Ani Alex, sa ai o copilarie fericita alaturi de parintii tai.

Virusul care ne-a lovit pe noi se numeste Parvovirus B19, usor la pitici da la adulti neplacut, cautati va rog voi pe net ca eu m-am uitat doar la varianta engleza.

Ahh, intalnire, vin si eu la vara stiu ca am zis ca vin in primavara dar nu am reusit asa ca doar in iulie- va zic de acum ca vreau si eu la intalnire atunci.

Si pentru ca trebuie sa ma caut si prin interior sa vad ce mai am de uns pe unde scartie rog fetele care stiu niste ner de tel pentru urmatoare:

-un eco gine buuun
-un cabinet radiografie mamara/ pulmonara- nu stiu daca se pot face in acelasi loc..
- un eco abdominal bun
toate acestea in regim privat ca nu am asigurare.

La noi vremea e sa imi scuzati limbajul ca porcu, pe un geam te uiti e soare, pe celalalt zici ca acuma e potopu, pui copilu in masina pana te urci tu pe partea cealalta te-a udat. Aseara am avut grindina. Ne termina vremea. Pana si Paul zice 'sufla vantu taie'.

Si da fetelor, am baiat mare, aici la 9 ani fac prima impartasanie, insa si fizic e mare. Eu am 1.65 si Vlad mi-a depasit un pic umarul

Ma duc la calcat de camasi

Sa aveti un w-e placut

Flavia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Salut gagici!

Azi sunt rea si vreau sa dau bile negre celor care au abandonat forumul.Se stiu ele .

Cristiana nu stiu daca e deschisa si dupamasa.De ce nu incearca sa le duca ai tai cu ele dimineata?Eu asa o sa fac ii las dupa serbarea lui Razvan la bunici si ii duc ei.

Flavia parvovirus asta nu face parvoviroza la caini?Bine ca ati scapat.Pentru eco, mamografie, raze la plamani iti recomand Scandia , e o clinica de imagistica medicala foarte bine cotata.Pentru gine nu stiu ce sa zic ca si eu sunt in cautare.Musai sa-mi fac si eu un Pap.

Simona bun tortul si asa virtual

Kitzy nici lui Razvan nu-i placea laptele dar dupa ce am trecut pe lapte de vacuta a inceput sa bea mai bine.Daca treci pe lapte normal sa nu ii dai lapte degresat, de preferinta e laptele integral sau din cel gras.

Ieri am fost la niste cunostinte la Capus si copii au sta in curte.Am cam exagerat si la 10 erau asa de incantati de cantecul broastelor si de cei 7 pui de catel ca nu dadeau semne de somn.Cand am ajunsa acasa a inceput concertul ca erau rupti dar in 10 minute erau spalati si pregatiti de somn ca altfel ne faceau nervii permanent.
Saptamana viitoare ma pregatesc de operatiunea eliminarea scutecului.
Va doresc o duminica placuta.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

salutare dragelor. tocmai ce v-am scris un mesaj luung lung si l-am pierdut. mi-am pus in el toata energia de care am fost capabila acum. nu pot sa-l reiau, il urasc pe Murphy ca tocmai acest mesaj m-a facut sa-l pierd! dupa ce m-am adunat in el toate gandurile.

Spuneam ca imi asum cu drag bila neagra si stiu ca Stanca n-a fost rea si nici eu nu am parasit forumul. Ca joi nici la 6 jumate nu am acceptat ca nu ajung la intalneala si faceamusa la nenea dieteticianu-nutritionistu'ce-o fi, unde avusesem programare de la 5 jumate si niciodata nu m-a tinut mai mult de 30 de minute. Ca niciodata am intrat la 7 si m-a tinut o ora si jumatate. Adevarul ca eram vraiste...in fine, Mariana si Simo stiu cat de mult mi-am dorit sa ajung la intalneala si nici prin gand nu mi-a trecut sa nu vin. La 9 fara un sfert am sunat-o pe Mariana din masina si tot nu acceptam in creierul meu ca intalnirea era gata

Va mai scriam ca in creierul meu sunt perfectionista si in realitate sunt vraiste. Ca am nevoie de sprijin sa ma adun, de la anume persane si nu-l primesc, ca chestia asta ma dispera si atunci ma invart intr-un cerc vicios si acum nu am destule resurse sa ma organizez si atunci iau decizii gresite la nervi si disperare si ca tot singura trebuie sa-mi revin si parca nici nu mai vreau sa fac ceva singura! Deci, unde sunt? Habar nu am! Cu toate astea as fi venit la intalnire, jur, dar chiar nu am ajuns...omul ala care e singurul care mai are ceva solutii pentru mine vine in cluj odata la 6 saptamani, nu puteam sa plec asa fara sa intru la programare...

va las, afara e fain si din cauza asta am sanse mari sa avem o zi ok

Va
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

vreau sa ii urez si eu din suflet minunii mele mici, Sofia, La multi ani!sa-i spun ca o iubesc si pe ea si pe surioara ei de ma sufoc de dragul lor, ca sunt viata mea, ca-i doresc o viata linistita, placuta, plina de sanatate si acoperita de noroc.Te iubesc puiule!

Roxa,noua ne esti draga la maxim si desi ne-ai lipsit mai tare ne doare zbuciumul tau interior, adica sa vorbesc in numele meu.Razbate si din mesajul tau o neliniste si o agitatie interioara imensa.si clar ca daca intalnirea cu nutritionistu a fost de folos e important si nu e asa o tragedie ca doar noi ne mai putem vedea.un singur punct am :tu esti, asa cum ti-am mai spus toate, o femeie frumoasa, pasionala , puternica...!de ce spui ca acel dr care iti poate prescrie cel mult un regim alimentar adecvat e singurul care te mai poate ajuta?poate cauti solutiile unde nu sunt si asta creaza tfrustrare...te sun maine, ok?

va pup dragelor, ma pregatesc de un picnic in familie, Sofi a primit un catelus care lastra, se pliba, se gudura si papa un os ...si s-a culcat cu el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

buna fetelor,

LA MULTI ANI SOFIA!!! iti dorim sanatate si multe bucurii alaturi de familia ta

wow ce fericire pe ea- cred - cu catelul ...dar stai ca m-ai pus in dificultate acum catel adevarat sau de jucarie???

si noi am avut o perioada zbuciumata am avut in mai multe randuri musafiri apoi am fost noi plecati etc. nu prea am putut intra sa scriu....dar macar am petrecut timp cu cei dragi si fiindca simteam nevoia de o pauza si eu am lasat copii cu sotul si am evadat la cinema sa vad comedia "I love you man"...draguta dar ma asteptam la mai multe faze de ras :(
trebuie sa fac si eu planuri pt ziua de nastere a lui Beatrice...nu stiu sa tin o masa de duminica la pranz sau sa fac o cina sambata seara ???
azi am fost si noi la picnic si ne-a manat acasa ploaia asa am reusit si eu sa scriu

squirrel si noi am fost we trecut la impartasanie la fiica fratelui meu careia ii sunt nasa...a fost asa de frumos mai ales ca duminica trecuta a fost si ziua mamelor deci LA MULTI ANI TUTUROR MAMELOR ! si popa a citit o poezie asa de frumoasa ca si barbatii plangeau ...ii dorim fiului tau ca Dumnezeu sa-l ocroteasca mereu.

roxana imi pare rau ca ai probleme ...dar asa cum ai zis doar tu trebuie sa gasesti resurse sa iti revii

Cristiana multumim muuuuuuuuuuult de tot pt hainitze ...sper ca maine sa ne putem intalni cu Raluca si sa le iau

Stanca mult succes cu actiunea olita.
ca pomeneai de curte - voi parca trebuia sa terminati casa vara aceasta, nu?? atunci sa vezi zbenguiala

m-am laudat ca fiica mea umbla singura de vreo 2 saptamani??? e o scumpa ....doar ca acum incepe greul pt mine

ma duc sa caut ceva dulce
va pup
Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara spune:

La multi ani SOFIA scumpa, sa cresti mare, sanatoasa si frumoasa alaturi de familia ta!
Va pupam cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

La multi ani Sofia!!!!
Cristiana si Mihai sa va traiasca minunea si sa ii de Dumnezeu sanatate ca de restul stiu ca va ocupati voi.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

buna dimineata gagici!! ia poftiti la o cafea cu frisca, am lasat ieri o lingura de la tort, sa ne delectam cu toatele

si ff imp, La Multi Ani Sofi, sa cresti mare, sanatoasa si ff norocoasa, iar voi-parintilor, sa va aduca multe bucurii!!

acum v-as zice asa:

Roxanaaaa, am sperat din tot sufletul sa ne scrii ca te-ai linistit, ti-ai revenit...... dar eu cred ca cele mai mari probleme sunt cele de sanatate, in rest se cam pot rezolva intr-un fel sau altu... si cum spunea si Criss, te iubim asa de mult, incat ne e ff greu sa auzim ca nu esti bine...

Mariano, ducem lipsa postarilor tale, gaseste resurse de timp si energie si mai scrie-ne de copii, de tine, precis ai aduce mult pink in zona

Stanca, frumoasa initiativa, o sa fiu numai oki si ureki, ca o sa am nevoie de exemplu Luca nu sta nici pe olita, nu se lasa nici de tzitzi... ce ma fac..... asta e dilema mea in acest moment

Simona-arleena, ce bine suna ce-ati papat voi...mmmmm.... si auzi, ca sa facem un echilibru, data viitoare la intalneala venim si noi Ralucile apoi sa vedeti distractie

Erika, hai sa sfidam azi vremea si sa ne vedem kiar daca ploua... ce zici?? ca avem atatea de vorbiiiit....

va las cu drag, sa aveti o zi frumoasa de luni, sa treaca repede si cu spor!!!

pozici Stefania si Luca-Mihai

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nonna spune:

La multi ani, Sofia draga si un milion de !!!!

Noi am fost plecati ieri la gradina (de pa Fagului imediat la stanga) . Avem si casa acolo asa ca nu ne-am speriat de ploaie si am stat pana la 9 jumate cand Vlad a picat de somn ca nici baie nu am putut sa-i fac, asa ca acum miroase un pic a fum da nu-i o problema ca macar hainele sunt curate.... A fost tare fain si foarte cald deja...asa ca eu am un sentiment de vacanta si m-as tot duce....macar pana la mare.

astazi nu stiu ce fac, ca e stricata centrala si nu am apa calda....dar se repara dupa-masa sper, ca altfel ajung vasele pana in tavan

Va doresc o saptamana linistita,
Nonna, Vlad si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Neata dragelor

Multumim din suflet de urari , am petrecut ieri o dupa masa minunata cu familia.raluca s-a intercut pe ea cu un tortuletz de crema de zahar ars iar Sofi a fost super incantata sa sufle in lumanare.
Oricum mai urmeaza si un party largit pt mamarutze.

Erika de jucarie e catelu, cu mutarile nu ma incumet la unu real inca.tare dragutz si de success a fost.
Sapurtati sanatoase hainutele, si ti-am transmis prin Ralu ce sa faci cu cele mici:)

Stanca cum procedezi cu olita?noi incercam dar fara succes deocamdata.bine ca papa singura macar:)
La salina nu le pot duce ai mei pt ca tata inca lucreaza ....

Manu, am vrut sa-mi exprim si eu sprijinul meu.m-a socat putin si povestea bonei, ce are baietelul?

Mai viu, am mult de lucru si chef ioc

Va pup

Mergi la inceput