Cluj rulz! - cap.91

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns squirrel spune:

Buna fetelor

Cu capul din nisip urez cu tare mare intarziere LA MULTI ANI sarbatoritilor lunii mai.

tuturor fetelor cu ganduri numai bune.

Despre noi mare lucru nu am ce spune, copii au luat ceva virus cu o eruptie rosiatica pe fata , fara alt simptom dar care pe mine m-a pus in pioneze in sensul ca mi s-au umflat articulatiile si ma dureau de pana si o cana de apa mi se parea un efort sa o deplasez. Multumes celui de sus ca a tinut doar 4 zile si ma pot deplasa acum iar. Acum stam cu ochii pe swine flu sa vedem vine si la noi ori ba.

Noi ne pregatim sambata de Prima Impartasanie, am avut un examen de pian vedem peste 4 saptamani rezultetele si suntem tot in limbo cu vechea noastra hotarare. Incercam sa fim optimisti si sa speram ca la momentul potrivit vom sti exact ce avem de facut.

Cam atat de pe frontul de vest.

Svety, da macar un semn sa stim ca esti ok, mi-ai venit in minte zilelea astea.

Va pup si numa bine

Flavia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Asi, Arleena
E mai bine asa, nu prea era momentul acuma, Diana e o fire mai dificila, e cam rea, m-as fi descurcat tare greu cu 2 copii mici. N-a fost sa fie acuma si DD sigur stie ca e mai bine asa.

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nonna spune:

Raluca imi pare tare rau dar sigur o sa fie bine data viitoare

Eu vin maine, da nu stiu cum va recunosc? Nu prea am memoria fetelor dar ma mai uit la poze si tot ne intalnim noi. E pe Dobrogeanu Gherea? Nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara spune:

Buna, fetelor!

Vai ce-as fi venit si eu la intalnire... Dar tocmai acum am o vizita de la Bucuresti a unui furnizor plus o colega care il insoteste si dupa program trebuie sa fac pe gazda... Colega e prietena mea si imi face mare placere ca vine dar ... daca venea vineri era perfect.

Asa ca iar nu vin (nu ca as fi fost eu vreo prezenta permanenta, am fost doar o data :D )

Vreau sa va intreb: a dus vreuna dintre voi copilasul la psiholog? Mie mi s-a recomandat de la gradi sa fac asta legat de mersul la scoala, sa-mi spuna si medicul daca Daria e pregatita pentru a merge la scoala pentru ca educatoarele din cate am inteles eu m-ar sfatui sa o mai las un an la gradi. O sa merg saptamana viitoare cu ea, sper sa ma scoata din dilema in care sunt.

Daria e nascuta in decembrie, deci la inceputul scolii ar avea 6ani si 9 luni...

Mi-au spus de la gradi ca e foarte nerabdatoare si extrem de sensibila (nu ca eu n-as fi stiut asta) si ca ii va fi foarte greu sa se adapteze... Nu stiu. Eu am inscris-o deja la scoala, sincer nici nu ma gandeam sa nu o duc.

Vom vedea.

Stanca, sa-mi fie rusine, nici pana in ziua de azi nu am gatat de calculat adezivii... Restul am comandat, te tin la curent.

Cris, ma bucur ca am vorbit azi, mi-era tare dor.

Mariana, n-am aflat ce-au facut cunostintele mele la medic, poate afli tu inaintea mea, ca sotul e mereu plecat si n-a sunat sa vada ce si cum.

Pupam toata gasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Buna dimineata!
Haideti la o cafeluta firbinte si aromata....numai cum trebuie.

Nonna nu-ti face probleme ca ne vei recuonoaste.Chiar langa clubul CFR e Napoli centrale.

Dara foarte bine ti-a recomandat sa mergi la psiholog.Din pacate scoala nu mai e ca pe vremea noastra, relaxant si placut in clasele 1-4.Acum clasa 1-a e la nivelul de clasa 3-4 cum faceam noi.Daca e sensibila e mai bine sa mai astepti putin sa se maturizeze pentru ca e greu sa-i arunci in "groapa cu lei de mici".Aceiasi dilema am avut si noi.

Flavia deja prima impartasanie?Vai ce baiat mare ai.Ce fel de viroza a fost aia cu dureri de incheieturi?Bine ca ati scapat si ca sunteti bine.Si eu am niste fini care au aceiasi dilema ca voi.Vin sau nu vin intara.Initial au fost in Irlanda dar au incheiat si acum sunt la Southampton in Anglia si inca mai au contract pe 3-4 ani.Nici ei nu stiu ce sa faca ar si veni acasa dar ar si ramane.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

buna dimineata si de la noi!!! sper sa fie buna, ca dimineata e cam mohorata; la noi e si cu plansete, ca bb face pe prapaditu a iesit azi noapte inca un dinte, iar acum ne resimtim amandoi...

sunt si eu cu cafeaua in fata, tare buna e!!

Kitzy, imi pare nespus de rau, dar cum spui tu, Dumnezeu stie cel mai bine cand e momentu...

hai sa va zic o faza: azi e ziua socrului meu, Dumnezeu sa-l tina multi ani sanatos si in putere, ca mi-e tare drag!! dar ne-au chemat la ei, kiar daca e acolo nepoata mea ff racita, cu tuse si nas infundat... eu kiar nu i-as duce pe copii sa-mi raceasca... oare m-am tampit eu?? sau reactionez normal... daca nu mergem azi la ei, ceea ce tare as vrea, vin la 6, 6 si ceva ajung.

va pup cu drag, mai vb.

pozici Stefania si Luca-Mihai

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

buna dimineata... vin si eu repede la cafea ca am mare nevoie....
imi pare tare rau ca nu pot ajunge la intalnire.. eu abia dupa 19.00 ajung in oras, iar cu luca mi-e tare greu sa vin, mai ales acum cand nu ne intelegem prea bine.. e tare agitat si din pacate agresiv... mi-e si teama sa mai ies in parc cu el.. bate toti copii, asa din senin, nici macar ptr o jucarie ceva... ; sper sa fie doar o perioada ca daca nu sint decisa sa merg la psiholog sau sa incerc un tratament homeopat.. piticii mei imi tot spun ca are legatura cu stresul care l-a resimtit in burtica, cu lipsa tatalui, cu lipsa mea etc, etc
Kitzy, imi pare tare rau de pierderea suferita...
pentru delectare - cine are timp si chef sa vada mucosul si muntele
Intalnire faina diseara

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

dragelor!

desi n-am prea multe vesti bune, de fapt niciuna, azi parca as pune ceva la depozitul de ganduri bune

Manu nu-ti dau voie sa gandesti asa despre tine, stiu ca stii lucrurile astea, dar mai ai nevoie sa-ti spuna cineva din cand in cand si o fac eu cu drag acum - te-ai descurcat si te descurci foarte bine cu Luca, stresul face parte din viata noastra si n-ai cum sa-l eviti asa, iar daca puiul de om creste in dragoste, inseamna ca are absolut tot ce-i trebuie. eu am mai spus si raman la parerea mea, ca decat un model prost mai bine deloc. nu da voie nimanui sa te judece, iar Luca va primi explicatiile cuvenite cand va fi cazul, pana atunci ai grija de tine ca sa inteleaga si el de ce a venit pe lume. din partea mea si Sunt sigura ca e doar o perioada la Luca, cea de agresiivitate, absolut toti finii mei au trecut prin asta si probabil ca si fetele mamici pot sa spuna cate ceva despre subiect (Mariana?), iar sa nu-l mai scoti in lume din cazua asta cred ca e gresit, pentru ca il inraiesti.

Kitzy imi pare rau pentru pierdere si imi pare bine pentru ca poti sa adopti atitudinea asta care mi se pare cea mai inteleapta. O sa vina urmatorul cand se aseaza toate stelele si energiile si tu o sa stii ca atunci e momentul.

Raluca mi-e drag de tine ca ai in fiecare noapte somnul facut tandari si in fiecare zi ai putere sa te bucuri de o cafea si de toate celelalte. Iti doresc sa te tina echilibrul pe vecie! La multi ani socrului, nu te duce daca simti ca nu e ok, sau lasa copiii acasa si mergeti voi scurt, insa nu uita sa-i spui ca ti-e drag de el daca chiar simti asta. noi chiar n-avem in cultura nationala impartasirea sentimentelor si ... e pacat sa lipsim oamenii de placerea de a se sti apreciati si iubiti. zic si io!

Stanca inimoasa

Flavia nu stiu cum e la voi dar nu-s vremuri de venit acasa. Te stiu inteleapta si stiu ca te vei gandi de doua ori inainte de a lua decizii.

Cristiana, Nonna, Dara si tot restul gastii si va doresc vremuri bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

am culcat bebeul obosit dupa o ora si ceva de alergatura prin parc (am iesit fara carucior) iar acum ma duc sa pap si eu si sa strang iar casa...

Simona, ai mare dreptate in muuulte privintesi-mi place harul cu care povestesti la noi in familie, mama era cea care ne arata ca ne iubeste, cum ne iubeste, si-si exterioriza sentimentele, iar acum e randul meu s-o fac; dar o fac de la natura, sunt ff expresiva (nu intotd. e bine asta) si spun lucrurilor pe nume

Manu draga, sa nu te culpabilizezi nici macar cu gandul!! Simona spune mai bine decat mine, dar eu am sa-ti zic asa: toti, dar kiar toti copiii trec prin faze de violente, mai mici sau mai mari!! adica sunt incapatanati, imping, trag, lovesc, etc-etc. dar aceste faze, cu mult tact si rabdare, trec ca si cum n-au fost! La noi in familie, nepoata mea e mai mare decat Stefania cu exact un an: cand Miruna avea doi ani, o batea pe Stefi cu atata repeziciune de n-apucai sa reactionezi; in urmatorul an, ea s-a potolit si a inceput fie-mea sa-i dea, exact ca-n anul precedent; si-s fete-si tot se bateau dar apoi au trecut aceste faze si s-au calmat deci fruntea sus, aici ai un sprijin moral de nadejde

pup gashca pestritza

pozici Stefania si Luca-Mihai

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Manu e clar ca ii lipsesti , mai ales ca acum ai avut timp mai mult sa stai cu el.Fii sigura ca e doar o perioada si iti spun ca dupa 2 ani pana pe la 4 ani -4 ani si un pic e destul de greu cu ei.Incep sa stie ce vor si le e greu sa inteleaga de ce ceilati nu fac ca si ei si chiar ii contrazic.Nu e rau ca mergi la un psiholog , aflii lucruri utile dar nu e cazul sa te invinovatesti.

No gagici veniti la intalnire?

O sa fiu eu , Mariana , Roxa-boxa care vine mai tarziu, Nonna , Raluca probabil restul trupei?

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput