Cluj rulz! - cap.91

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fabiola73 spune:

Buna,
Am o rugaminte , desi sper sa nu va suparati ca intervin asa, imi puteti recomanda un medic stomatolog pentru copilul meu de 4 ani.
Nu am mai fost pana acum la stomatologie cu el si nu as vrea sa se sperie. Va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nonna spune:

Este un cabinet special de copii undeva in Manastur dar ma lasa rau memoria si nu mai stiu unde.......caut si revin.

Acum chiar e pericol de varicela, ca este in grupa la gradi dar deja sunt obisnuita cu gandul si ce-o fii o fii

In rest totul e Ok, maine la innot si azi la vaccin cu Diana, asa ca sunt ceva stresuri pt. mine da nu mari. Sanatosi sa fim si ne descurcam noi!

va pup si sper sa ne vedem joi,
Nonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nonna spune:

Am gasit :dr. Nicoleta Statov. cabinet special pt. copii, are adresa si tel, pe net.. Nu am fost dar am auzit ca e OK, numai ca-i particular dar mai bine decat la stat, parerea mea
numai bine,
Nonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Am zis ca vin ieri dar n-am mai apucat.Am reusit sa-mi fac dosarul de CIC si voi lua pe aprilie si 20 de zile din mai.Mai am de facut dosarul de alocatie si gata.
Asa...cum va spuneam am fost pe clisura Dunarii de 1mai.A fost tare fain, am ras atat ca am facut febra musculara.De ce sunt eu mai tare incantata e ca am reusit sa gasim o casa de vacanta , a unor prieteni din Timisoara ,la care pot merge si cu copii.Asa ca am rezolvat mai multe chestii in iesirea de 1 mai.Bogdan si-a facut damblaua si s-a dat cu sky-jetul cat a vrut el.La un moment dat s-au hotarat doi "voinici", din care unul era al meu minunat sot, sa mearga amandoi deodata dar n-au apucat ca au facut o baie necontrolata.Am ras toata lumea de ne-am prapadit de faza.Cred ca au aparut si pe youtube, ca era un grup care filma de zor si faceau poze la cei doi infierbantati.

Dana din pacare eu n-am peruca blonda.Nu gasesti la alea de inchiriat costume?

Nonna pentru Vlad nu e asa nasol ca face varicela , mai rau e pentru Diana.Cine stie poate scapati.

Fetelor cucuietelor va rog sa nu uitati ca joi la 18 ne vedem.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

ola gagici!!

Stanca, n-am uitat, dar ff bine ca ne amintesti, cine stieMa bucur ca v-ati distrat de 1 mai, si daca gasesti, da-ne sa vedem si noi nazdravaniile lui Bogdan...

Kitzy, cum rezisti la durerile Dianei?? io-s keauna, si obosita si "nervoasa" si de toate... dar ma uit la copilasi si-mi mai trece... azi am dormit un ceas jumate, c-am picat lata cu bb la amiaza... acum ma dor oasele, muschii, atata nevoie as avea de-un masaj... pe cand sa ne vedem si noi seara, plange Stefi ca: "are o ranitza si vrea sa doarma cu mine"... asta dupa ce abia il mut pe bb in patul lui...

deci daca aveti de dat ganduri roz, le primesc cu draga inima!!

Simona, tu cum te simti?? au mai trecut oboseala si framantarile??

Dana, si multumesc de ganduri!!

ma duc sa ma tolanesc pe-un fotoliu si sa sper ca nu ma "calareste" bebe agitatu

abia astept sa ne vedeeeeeeem

pozici Stefania si Luca-Mihai

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Raluca sper sa nu gasesc nimic pe youtube

Kitzy s-a intamplata ceva?Ma refer la semnatura....

Noapte buna gagici....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata!
Asi da, s-a dus intr-o lume mai buna.....

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

kitzy imi pare tare rau pt pierdere

cristiana vezi partea buna a lucrurilor, acum chiriile au scazut si materialele de constructie sunt si ele mai ieftine, deci numai de castigat aveti

raluca cheer up...peste ceva vreme uiti de etapele astea....evident ca vin altele dar....o sa vina si vremurile cand te vei putea odihni cat vrei.....la pensie

si io\s blue un pic....poate si vremea asta ma influenteaza...

simona ai gasit locul ala fara lume si fara semnal?

ne vedem maine gagici...la 18 in napoli?am inteles bine?

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Kitzy imi pare tare rau .In situatii din astea cuvintele sunt de prisos , mai bine face o imbratisare

Mergi la inceput

Maine la 18 , pe terasa la Napoli , sper sa ne lase vremea , ne vedem!!!!!

Ar fi bine sa stim cate ne adunam ca sa stim la ce masa ne punem.

Mergi la inceput