Cluj rulz! - cap.91

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Roxa si eu tin pumnii!!!!!!!!!!! Sa fie intr-un ceas bun
Pe la 12 mi-a venit Diana de afara, a fost cu buni ca am avut de rezolvat ceva la primarie si-am tulit-o in oras si pe dupa-masa tot cu buni merge afara ca vreau sa dau un pic cu aspiratorul prin casa si sa fac niste clatite

Nu peste mult ma mut si o sa-mi fie dor de apartamentul meu pus la punct
In celalalt o sa tragem o zugraveala, schimbam geamuri, usi si cam atat anul asta, vrem sa ne gandim foarte bine la ce o sa facem in el, sa nu ne grabim si sa mai strangem si bani si abia de la anul o sa-l renovam, sper ca intr-un final o ma simt acasa si acolo.

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Roxa iti tin pumnii sa iasa bine.Inca nu ai vesti?Eu cred ca dai de baut azi

Olim am o prietena care merge la un psiholog si e foarte multumita.O sa o intreb pe ea cum o cheama si eventual cum o poti contacta.

Raluca-kitzy unde va mutati?Eu abia astept sa ma mut la casa mea.Am impresia ca nu mai trece timpul sa apuc si eu sa ma bucur de lucrurile mele.

Tocmai mi-am facut ceva de papa ca sunt moarta de foame.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Ma mut la vreo 50 de m de unde locuim acuma, intr-un ap cu 3 camere, deci nu departe

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

stiti voi de ce!
si ...

ca-i tare frumos si cantecul si doamna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

imi scot si eu capul dupa doua zile taaare zbuciumate la job(Roxa ma intelege f bine is convinsa)macinate de frustrari, tristeti, ridicari, reusite toate cumulate in cateva ore.a fost cam mult pina si pt mine, m-au pus in cap si m-am simtit rau+insomnie din cauza tiroidei.azi m-am adunat si am decis sa redevin cea coll si echilibrata

trebe sa va spun ca Sofi are in continuare mucideci nu am scapat de ei...nici de leganat...deci persevaram, pt ca partea buna e ca la culcare cand constientizeaza si ii explic se culca f cuminte.si spume asa multe cuvinte, e o dulceata.iar cu Theiuzta is in etapa cand ma super inteleg.

noi nu am definitivat inca tranzactia, suntem cu fundu in doua luntri...cu cutii etc, dar macar am gasit un apartament super o langa un parc de pici si verdeata.

vreau sa va scriu la fecare in parte dar simt ca efectiv pic de somn, asa ca doar o imbratisare si un gand ptr promovarea Roxanei si promit ca revin maine

Olim cred ca ti-am gasit bona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

cristiana, multumesc din suflet
cand poti astept detalii pe pm, pret, orar chestii de astea, ca io nu stiu cum e in Roamnia.
fetelor, sa nu ma uitati va rog cu un pediatru bun pt alexdaca ati avut experiente, ca ma termina mucii lui alex
am programare la simona nitu dar mai vreau o parere, oare sa icnerc la Miu
cristiana, vindeti casa vreti apartament, am eu unul de vanzare pe campului daca te intereseaza,doamne ajuta sa terminati cu bine tranzactia
roxa, cum o trecut ziua
gasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Cafea fierbinte si aromata pentru doamne frumoase si inimoase

urari de bine si ganduri bune pentru toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

LA MULTI ANI, maria ! sa fii sanatoasa vesela si fericita alaturi de familia ta frumoasa !!! te pupam cu mult drag !!!

la multi ani, beatrice !!! sa cresti si tu mare si sanatoasa !!!

la multi ani si tie, gabri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

ola si de la noi!!

ce de sarbatorite avem azi

La multi ani Maria!!, sa cresti mare sanatoasa si fericita mereu!!!Stanca, tie iti doresc sa ramai la fel de frumoasa fizic si sufletestesa te bucuri de familia minunata ce-o ai!!

La multi ani Beatrice!! Erika, sa te bucuri mereu de copii sanatosi si voiosi, ascultatori si norocosi

La multi ani Gabi!! iti doresc sanatate multa si putere de a trece peste toate hopurile cum e la noul job??

eu am o stare de kakao... Luca e superagitat... vreau sa ploua, sa-mi spele gandurile si oboseala...

pozici Stefania si Luca-Mihai

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

aaa, Simona, mersi de dedicatiesi de ...

pozici Stefania si Luca-Mihai

mama si sotie fericita

Mergi la inceput