Cluj rulz! - cap.91

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Dragi clujence poate ma ajutati si pe mine intr-o problema:

Donez unor iubitori de animale un catel de 7 luni, mascul,talie medie, "terrier de mall" (gasit la Iulius Mall) culoare sare si piper, NU ESTE DE RASA ! are rude din familia terrierilor, foarte iubaret, inclusiv cu copilul meu, se intelege bine cu pisicile, l-am vaccinat, deparazitat, spalat, acum il ingras ca sa arate bine pentru noua familie:). Rog sa ma contacteze doar cine doreste sa-i ofere un viitor prietenos, ca saracutul a avut parte de lovituri si de necazuri suficiente pana acuma!
Mentionez ca stau la bloc si am deja un catel si o pisica si mi-e ffffff greu cu inca un catel!:)

Daca la voi acasa nu are un locusor poate stiti vreun vecin care-si doreste un iubaret:)
Va multumesc si sa stiti ca va urmaresc din umbra! sunteti o gasca pe cinste, unite, frumoase si inimoase

poze

inspiratie si putere...pentru cine crede ca nu mai poate...NEVER, NEVER, GIVE UP !
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Raluca-kitzy multumesc mult.La fel va doresc si voua!!!Ai dreptate ...ce vremuri dom'le!

Deus imi pare rau dar nu te pot ajuta!

Gagici ,o seara placuta va doresc

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Salutici fete dragi!

Stanca, te cred, asa e cu noi femeile, e clar ca suntem de pe alta planeta si am aterizat aici sa-i umanizam pe semenii nostri barbatii

Ralu, Cristiana multumesc de gandurile bune.

Simo, m-am gandit la tine cu drag inainte sa vad mesajul tau si sper sa fie bine cu tot ce vrei sa faci zilele astea. Tragem cu prastia ++++ mai ales acum ca am si eu iarasi elan pozitiv si speranta de mai bine.

Incet incet mi-am mai revenit cu buna dispozitie, asa e, de mine depinde sa facem sa fie mai bine. Mi-a ajutat timpul petrecut cu mine insami, chiar daca nu mi-am facut planuri si nu am analizat chestii, am stat si nu m-am gandit la nimic, nu am facut niic, doar m-am odihniti si linistit.

Ne asteapta o saptamana ok, maine mergem intr-o mica excursie la Bruxelles, unde vom fi toti impreuna 4 zile, inclusiv de ziua in care implinim 9 ani de la nunta. Nu e in scop de aniversare, dar am facut noi sa coincida sa fim undeva deosebit atunci. Sper sa-i placa piciului, fiindca programul e 75% facut pentru el. Iar mie, tineti-mi pumnii sa ma abtin de la power shopping, ca-s in faliment de pe acum, inainte sa ma duc pe Rue 9!

Vin si dimi la cafea..ma rog, ceai sau cicoare, ce-o fi!

Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Va multumesc de urari! Ma bucur ca nu m-ati uitat. Acum cand s-a spart cheful, mi-am accidentat o unghie si s-a rupt pana la jumate. HOOOOOOROR!!! Nu numai ca jumate e rupta in carne, da dupa lupte seculare sa le cresc maaari si cu oja rosie, pac!

"Mami, eu cine sunt?" (Dani)
Dany boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

fetelor, poate stiti si un psiholog sau psihoterapeut bun.
multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Svety chiar e horrrrrrrror sa se rupa unghia din carne.Ca sa nu mai zic cat de dureros e.

Roxa las' ca nu o sa ai timp de shopping daca sunteti impreuna. Dragut program de aniversare.

Olim pentru copii sau adulti?

Haideti la cafea!!!!!!

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

buna dimineata gagici!!

vai tu fetelor, ce de aniversari (aniversate!!) felicitari si la multi ani fericiti impreunaDoamne ajuta!!

ma gandeam zilele trecute ca as asocia casnicia cu un fir de atza pe care daca nu-l intretii, se rupe/se poate rupe ingrozitor de repede... poate n-am facut analogia cea mai potrivita, dar asa am simtit atunci... uufff, greu mai e.... acum mi-am mai revenit in simtirisi as spune ca-i ceva "trainic", "solid", bla-bla-bla

ieri am avut un spor de numa; am facut de papa sarmalute si spanac cu chiftelute, +supa de fasole boabe -mi-era tare dor, asa ca sunt free cateva zile de la operatiunea "gatit"

ma duc sa-mi aduc la pupitru, poate azi ajung si mai dupa-masa sa va citesc

ce mai, la mine functioneaza urarea "o zi cu spor!!!" asa ca asta va doresc si azi

pozici Stefania si Luca-Mihai

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

salutare dragelor

tocmai mi-am savurat si eu cafeaua si am venit sa va citesc

Svety, esti tare. Imi pare rau de faza cu unghia, e rau, dar jur ca esti figura: lipsesti atata vreme si in loc sa bagi din top ce mai faci vii si ne zici ca ti-ai rupt unghia zi soro ce mai face pustiul, ce scheme noi are, tu ce mai carcotesti, alea alea

Ralu nu-s de acord cu tine la definitia aia cu firul de ata da'mai vorbim noi ioi cat ai gatit, io nu gatesc atata in o luna cat ai gatit tu intr-o zi

fetelor azi arata bine afara sper ca aveti buna dispozitie si energie pozitiva. eu sunt dependenta de soare si de-asta am inceput ziua cu bine. in plus, va rog sa-mi tineti si mie pumnii, ieri s-a hotarat daca am fost sau nu promovata si eu azi aflu si am emotii mari...

pe curand,
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

waw Roxaaa, trimitem energii bune, si mai ales tinem pumnii!! stiam ca nu-i ca ata, dar asa-mi veni mie atunci

pai am facut sarmale pt. ca trupa mea e-n stare sa pape o oala in doua zileasa ca mai nou le fac "program"

am fugit la bebestrumf, pupiiiici

pozici Stefania si Luca-Mihai

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

roxa tinem pumnii stransi
ralu, cam ai dreptate cu firul de atasarmaleeeeeeeeee
asi pentru adulti, adica pentru mine ca am cam luat-o razna
fetelor, poate puneti de-o intalnire in iunie

Mergi la inceput