Cluj rulz! - cap.91

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nonna spune:

LA MULTI ANI, dragi mamici si tie Maria draga, sa cresti mare, frumoasa si cuminte

eu sunt coplesita de cald, epuizata chiar si stresata in continuare cu Vlad care calca stramb cu un piciorus. am fost la o clinica super faina de ortopedie (privata, normal), l-a vazut prof. dr. Hutan, i-a facut si radiografie si nu are nimic, doar o entorsa care va trece cu timpul, sper. Bine ca nu-l doare dar calca ca o rata cu stangul...si zici ca acum se impiedica. mai trebuie sa mergem la neurologie, desi nu pare a fii de natura neuro. oricat imi spun ca nu-i nimic tot ma stresez. si mai asteptam si varicela...si eu sunt cu nervii la pamant. Orice stranut si vaitat noaptea, sar sa verific copiii de bube
In rest suntem bine. va pup pe toate si hai sa bem un suc rece, macar virtual si poate in iunie ne vedem iar.
Nonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nonna spune:

mea culpa, Maria si Beatrice LA MULTI ANI si mamicilor din 18,20,21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

salutare fetelor,

Stanca sa iti traiasaca minunea de fetita
Maria LA MULTI ANI!!! sa fii sanatoasa si fericita

LA MULTI ANI!!! Gabi sa fii sanatoasa si mult noroc iti doresc

si nu in ultimul rand LA MULTI ANI BEATRICE!!! mami te iubeste foarte mult

pe noi ne-a chinuit o raceala tare nasoala
eu si Beatrice am bolit
amu' cica suntem mai bine si pe sambata sper ca suntem vindecate sa putem sufla in lumanari
fetelor care lucrati va tinem pumnii sa se imbunatateasca situatia

ma duc ca trage de mine asta mica...pun in functiune din nou wrapul ca altfel nu am nici o sansa numai lipita de mine sta

va pup
Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

La multi ani Maria, sa fii sanatoasa, voioasa si fericita, sa ai parte de tot ceea ce-ti poti dori de la viata si sa stai vesnic sub steluta norocoasa care te-a facut sa faci parte din familia asta!
La multi ani Beatrice! Si tu sa cresti sanatoasa, vesela, frumoasa in familia ta plina de iubire!
La multi ani Gabi Si tu sa fii sanatoasa si fericita, sa nu uiti sa te bucuri de tot ce esti si ai realizat pentru ca slava domnului ai de ce!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns squirrel spune:

Buna fetelor

Am scris vineri un mesaj asa kilometric .. si nu stiu ce s-a intamplat cu serverul ca s-a dus mesaju pe apa sambetei. M-a cuprins frustrarea ca am scris pentru fiecare in parte cate ceva.

Vad ca avem o groaza de sarbatoriti si ca sa nu uit pe cineva va doresc sa aveti o viata senina, plina de bucurii.

Despre noi,Paul a mucit /inca are un pic nas infundat iar cateodata ma speriu si ii ascult respiratia sa nu se fi oprit. Treaba mai nasoala e ca am luat si eu si parca ma strange ceva de gat plus ca am si o durere in piept iar cateodata parca si inima o ia razna. Iar maine sotu merge pentru 1sapt in tara. Nu-s panicoasa de felul meu dar de data aceasta nu stiu ce-i cu mine. Regula e la noi ca de fiecare data cand raman singura cu copii unul se imbolnaveste. Acum suntem 2 suntati , sper Vlad sa scape.

Revin cand sunt in mood mai bun.

Cu drag, Flavia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Va multumesc mult de urari si va poftesc la o felie de tort si o cupa de sampanie pentru pitici.
Am petrecut foarte dragut , dar doar noi 4 pentru .Ieri a fost prima iesire la restaurant in 4.Amandoi au fost tare cuminti si le-a placut tare.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Test la semnatura

Mergi la inceput

Buna dimineata doamnelor!!!!!!!
Trezirea si poftiti la cafea pentru toate gusturile si dorintele.Azi e cafea optmista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

buna dimineata! io ... prezent la
am toate sperantele puse intr-un weekend de relaxare la Garda , abia astept sa ... stau mult si bine si in liniste, sa citesc, sa ma uit la un fil, sa ma plimb si ... o sa si lucrez putin da' numai dupa ce adun niste flori de soc ca sa-i temperez panica zanului ca n-o sa apucam sa facem socata proaspata in primavara-vara asta.
va doresc si voua weekend placut!

P.S. - ieri am incaltat sandale prima oara in anul asta. mi-a placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Ciao gagiiiiici

La multi ani printesa Maria!!te pupam cu drag si-ti dorim o viata minunata!esti o fetita norocoasa si foarte foarte frumoasa!

La multi ani Beatrice!sa te vegheze si pe tine Doamne Doamne sis a-ti dea numai bucurii!

La multi ani Gabi!sa ai multa sanatate ca ai un copil minunat si o sa aveti o viata minunata impreuna, sunt sigura

Olim o sa-ti trimit nr doamnei sa va intelegeti.multumim de oferta da sper sa nu stam mai mult de un an in apartament pina ne mutam in casutza cea noua, am inchiriat deja in nici un caz nu as fi vrut sa cumpar.

Apropos de muculetzi, la Sofi de 3 luni ii curg cu unele pause…efectiv nu depistez de ce, alergica nu e…

Eu ma bucur ca s-a terminat sapt, acuma ne pregatim de petrecerea noastra duminica si maine de inca una, am fost ff aglomerata.

Ralu si Nonna io cred ca voi suferiti de sindromul mamei cu doi copii care sta acasa si e epuizata si demotivata.aveti nevoie de umpic de timp pt voi si sotii trebuie sa va ajute!

Eu sunt f bine dispusa, plina de enrgie, nu degeaba imi zice Mihai “Fata Soarelui”

va pup dragelor, un we plin de iubire va doresc

Mergi la inceput