Moldovence aspirante sau gravidute(11)
Raspunsuri - Pagina 16
Delphinas spune:
bitza bafta la operatie...fruntea sus si cu mult curaj. nu are ce sa fie rau.
uite aici un link despre cariotip. sper sa te lamuresti.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
dymomo77 spune:
Buna dragele mele moldovence. Eu trag zilnic cu ochiul pe la voi si acu ma hotarai sa va scriu. De incurajare. Multa bafta pogonici la HSG si fetelor care se pregatesc de FIV. Sarutari Delphinas si astept vestea cea mare.
15+
Delphinas spune:
dymomo
multumim ca mai treci pe la noi...tu cum mai esti? mai zi-ne cate ceva despre bb. stiti ce e?
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
poze, Just Me
ambitioasa
pogonici1977 spune:
noutati am sa va zic
spermograma >45 mil,viabilitate buna, mobilitate 90%, la exam direct se obs leucocite, rarae hematii si foarte rare celule epiteliale, concluzii normospermie ( in 2007 avea oligospermie)....
dumnezeu a facut minuni cu sotul meu, sa lasat de fumat..si a luat 5 luni naturiste
restul analizelor sotului meu sunt ca la carte ( respectiv testeronul, HIV, VDRL, anticorpi absent)
eu in schimb nu sunt ok, mereu mereu infecti....cand am auzit ca am iar infectii imi venea sa urlu de suparare....
eu-analize
myclopasma-absent
ureoplasma- prezent
cultura secretii- sa izolat candida famata, nu sau izolat sterptococ hemolitic
anticorpi- absent
antigen HBs-absent
testare HIV- negativ
VDRL-negativ
clamydia-anticorpi Ig M-2DU
Ig G-9DU
toxoplasma gondii anticorpi Ig G- absent
Ig M-absent
citomegalovirus anticorpi Ig M-6 DU
Ig G-17 DU
Rubeola anticorpi Ig M-absent
Ig G-prezent
anticorpi antispermatozoizi-51
dymomo77 spune:
Pai e f bine pogonici mult succes. Noi suntem bine, crestem. M-am ingrasat deja cu vreo 6 kg dar la cat eram eu de slaba chiar ma bucur. Inca nu stim ce e sper la urmatoarea ecografie desi eu imi doresc fetita dar simt ca e baietel asa ca ce o vrea Doamne Doamne e binevenit. Saptamana trecuta am fost putin racita dar intre timp e mai bine. va astept si pe voi cu vesti bune. 
15+
bitza20 spune:
Buna dimineata, azi cred ca e prima zi de cm (la mine e f greu sa-mi dau seama din cauza ca tine f mult si in primele zile vine f putin), deci ar trebui sa sun sa ma programez sa operatie.
Pogonici, ce naturiste a luat sotul tau 5 luni. Sotul meu ia branca ursului si vreau sa mai cumpar ceva de la Forever.Ti-am trimis un PM.
Va pup pe toate si multumesc ca ma incurajati si sunteti langa mine 

Delphinas spune:
neata dragi moldovence.
pogonici analizele ti le-a vazut vreun dr?? nu stiu ce sa zic...intr-adevar o infectie e, dar cel mai bine mergi cu ele la dr si mai degraba si la un infectionist. multa bafta iti doresc
poze, Just Me
ambitioasa
amir10 spune:
Pogonici, sunt bune analizele tale, nu ai nici o infectie, doar ca ai avut rubeola (probabil cand erai mica) - de asta e pozitiv Ig G. Candida au cred ca peste 50% din femei, ca si gardnerella traieste in mod normal in flora bacteriana din vagin, devine patologica in urmatoarele cazuri:
- modificare a ph-ului florei (ii place ph acid) care poate interveni in caz de trat cu antibiotice - de asta se asociaza un antimicotic (Nistatina sau Ketoconazol sau Fluconazol) la trat cu antibiotice prelungite sau de soc sau in caz de consum exagerat de dulciuri, igiena precara (se poate lua si de pe clanta toaletelor), purtare de lenjerie intima din matase sau supraelastis, spalari interne repetate (distruge flora normala care e protectoare), etc...
Tratament: local cu ovule (Meclon, ca are metronidazol antibiotic si clotrimazol antimicotic), Lomexin crema sau ovule (se poate folosi si in sarcina), spalaturi interne cu irigator - apa fiarta cu bicarbonat, sau ceai de galbenele, apa fiarta cu vagisept..., etc. Trat sistemic cu pastile (Ketoconazol - nizoral, fluconazol, orice alt micotic activ pe candida spp.).
Dar daca nu ai semne de candidoza (mancarimi locale, secretie alba branzoasa, urat mirositoare), nu te chinui. Consuma frecvent iaurt, evita consumul exagerat de dulciuri, poarta lenjerie de bumbac, nu te aseza pe colacul toaletelor publice, nu fa spalaturi interne decat ca tratament si vei reusi sa controlezi candidoza.
Nu te speria, este fff frecventa, dar daca se inmulteste prea mult, poate afecta ph-ul glerei si ucide spermatozoizii. Sper sa iti iasa azi bine HSG.
Ufff, ce mult am scris.
Bitza, multa bafta la laparoscopie, ai sa vezi ca e floare la ureche.
Pupici.