Moldovence aspirante sau gravidute(11)
Raspunsuri - Pagina 15
Delphinas spune:
Amir gata AC. bine ca am scapat de ele caci imi stateau pe creier. eu cred ca m-am blocat psihic in privinta AC. nu mai suport sa le iau. cel putin nu imi ating scopul: 2
nu cred ca o sa mai iau AC. mai bine fara
decat AC.
ma intereseaza si pe mine cat costa analiza la cariotip.
cine a facut ne poate informa si pe noi?
bitza chiar asa, tu cand faci interventia? nu ti-ai gasit curajul inca? vrei sa scot
sa mergi cu forta?
as face si eu o hsg sa vad si eu cum sunt trompele. cred ca o sa-i propun dnei dr. dar daca o sa zica ca eu ma caut de boli inchipuite? 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
vanessa80 spune:
Inca nu am reusit sa dau telefoane ca sa aflu mai multe informatii despre cariotip. Am inteles ca se poate face la Sp Cuza Voda, in Policlinica 1 si la Sp Sf Maria.
Stie cineva daca VDRL SI HIV, se mai fac gratuit la sanepid?
happymum spune:
Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie

Alex, hai la mama! Cand sa vie...
? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie---------Amintirea cea mai draga mie---------Poze noi cu maruta mea
amir10 spune:
Delphinas, asa te vreau. AC chiar ca nu iti fac bine. Am luat si eu ani buni de zile... Nici abstinenta nu e asa buna, ca se supara sotiorul..., dar poti programa. Si chiar, daca se prinde acum bebe, e asa rau?
Vanessa, se fac gratuit cele 2 analize daca donezi sange. Se mai fac si altele (hepatita, grupul RH, nu mai tin minte exact). SI mai faci si un bine cuiva daca donezi sange. Doar sa nu fii bolnava... sau anemica, ca nu iti da voie sa donezi. In rest, nu stiu daca se fac gratuit. De deschiderea clinicii am auzit si eu pe forum de la fete, dar tot am zis ca ma interesez, promit sa iti dau raspuns.
Va pupic cu drag.
amir10 spune:
M-am interesat, este vorba chiar de vestita omini clinic, probabil ca au primit autorizarea pentru FIV. Tot este un lucru bun. Acum sa vedem ce reusite au.
Si pana in toamna se mai face un centru FIV , vin niste investitori israelieni, la Tudor Office Center (cred ca pe Sf. Lazar, cladirea aia noua de birouri).
arinaa spune:
amir10 dupa cum vezi analizele au fost facute in ziua 2 ,in ziua a 13 si in ziua a 21(la recomandarea dr.Dumitrascu)
ziua a 2:cortisol plasmatic 19,2 ug/dl (interval: 4,2-38,4)
estradiol 20 pg/ml (interval faza foliculara :0-160 pg/ml aici ma incadreaz eu)
LH 3,63 mlU/ml(interval faza foliculara 1-18.00mlU/ml)
FSH 4,75 mlU/ml(interval 4-13)
TSH 2,07 mlU/ml(interval 0,47-4,64)
prolactina 29,4 ng/ml(1.9- 25) aici va rog sa imi spuneti parerea voastra,pt ca e in afara limitelor
testeron 31,8 ng/dl(intevalul nu e dat decat pt premenopauza 0-81 si postmenopauza 0-74)
ziua a 13
estradiol 135 pg/ml (faza foliculara 39-189,faza ovulatorie 94-508,faza luteala 43-309)
LH 9,75mlU/ml(interval fazaa foliculara 1-18,faza ovulatorie 24-105,faza luteala 0.40-20)
ziua a 21
progesteron 8,64 ng/ml(faza foliculara 0,27-2,61,faza luteala 3,28-38,64,faza luteala medie 5,25-38,64)
la cerere am facut si toxmolpasmoza si e negativa
Vrem si noi un bebe
http://tt.lilypie.com/z0OAp3.png
amir10 spune:
Arinuta, analizele de ziua 2 arata superb. Nu ai facut si FSH in ziua 13? Si progesteronul e bun. Mai noi, medicii de la omini cer si progesteron in ziua 2,3, cica daca e mai mare de 1, ar impiedica instalarea unei sarcini, povestea si sophie chestia asta intr-un capitol anterior.
Repeta prolactina, ca s-ar putea sa fi fost rezultatul influentat de altceva (poate ai facut luna anterioara trat cu clomifen sau poate erai stresata). Eu de 3 ori am facut prolactina, de fiecare data cu alt rezultat (prima data 24, a doua oara 5, a treia oara 10). Daca iti iese tot crescuta, incearca trat cu bromocriptina sau dostinex (atentie, se ia gradat, se incepe cu doza mica pt ca e greu de tolerat - da greturi, ameteli), dar intreaba mai bine dr. ta. Foarte buna dr. dumitrascu, am auzit ca e pasionata de infertilitati.
Delphinas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui amir10 Delphinas, asa te vreau. AC chiar ca nu iti fac bine. Am luat si eu ani buni de zile... Nici abstinenta nu e asa buna, ca se supara sotiorul..., dar poti programa. Si chiar, daca se prinde acum bebe, e asa rau? |
si eu am luat in tineretea mea ani buni AC dar atunci chiar era nevoie. dar acum...nu mai este nevoie de ele. Cat despre sot, nu se supara, intelege. e un sot intelegator. daca s-ar prinde acum nu cred ca ar fi vreu problema.
va las
sau ceiuc sau ce vrea fiecare...o zi buna sa aveti. 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
bitza20 spune:
Buna dimineata dragele mele,va tin si eu companie azi la
![]()
amir10, Delphinas.. operatia se apropie cu pasi repezi, trebuie sa astept prima zi de cm, in mod normal trebuie sa-mi vina pe 15, dar la mine intarzie de fiecare data si cred ca va fi pe la inceputul sapt viitoare, apoi sun sa ma programez, imi este frica dar DD imi va da putere sa trec peste toata frica si emotiile.Noutati nu mai am sunt doar in asteptare.Am vazut ca vorbiti de cariotip, ce e aia, in ce consta,pt ce se face?....credeti-ma sunt pe dinafara
O zi buna la toate fetele