Moldovence aspirante sau gravidute(11)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arinaa spune:

oach cm e ceas la 28 de zile,intradevar cand am fost la eco pe a 14 zi aveam foliculul de 14mm

Vrem si noi un bebe
http://tt.lilypie.com/z0OAp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oach spune:

vanessa 80 , am nr de telefon al Dr, Gorduza, suna-l in general dupa ora 14.00, stabileste o intalnire cu el si apoi te directioneaza el in policlinica si te si programeaza automat. Nr de telef este 0726307328.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

neata fetelor...vad ca ati fost foarte harnice in we.
o zi frumoasa si o saptamana minunata va doresc.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

OACH, multumesc frumos. Ti-ai facut si tu cariotip-ul? In cat timp vine rezultatul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

dragele mele,
ma adresez in special bacauancelor.
va rog frumos, daca se poate sa-mi dati ceva referinte despr Dr. Anca Neagu. O prietena de a mea trebuie sa faca operatie de fibrom si doreste sa stie aprecieri pro/contra referitore la acest medic.
daca ma puteti ajuta, va rog mult sa-mi scrieti PM.

va doresc tot binle din lume si minunea sa vi se intample cat mai curand.
Delphinas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

fetelor am avut astazi o experienta neplacuta in spital....nu am resit sa fac HSG ptr birocratia in spital sa schimbat, imi treb capot, pijama, papuci casa, adeverinta de salariat ptr internare ambulatoriu de zi...si uite asa am pierdut azi dim vreo 2 ore prin spital ptr ca apoi sa plec cu coada intre picioare..si dct meu sa enervat din cauza birocratiei de stat..iam zis sa vin joi, caci at pot eu..cu catel, purcel, si tot ce am eu..ca de asa e la stat..se schimba de pe azi pe maine...am ceva emotiii dar voi trece cu bine..mam ingrozit ce am vazut pe acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinaa spune:

pogonici nu te enerva....bine ca o faci joi si gata.sper ca rezultatul sa fie unul bun.
pupici

Vrem si noi un bebe
http://tt.lilypie.com/z0OAp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza20 spune:

Buna dimineata, pupici la toata lumea
Delphinas unde te ascunzi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

pogonici nu mai fii suparata. sigur joi va fi bine.
neata dragi moldovence
iepurila

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amir10 spune:

Pogonici, nu fi necajita. Se mai schimba regulile. Nu uita sa iti pui un supozitor cu diclofenac sau ketoprofen inainte, ca sa nu te doara. Sper sa nu iti fi reaparut hidrosalpinxul.
Bitza, cand faci laparo?
Delphinas, gata cu AC? De luna asta te apuci de treaba sau mai astepti?
Vanessa si Oach, cat costa cariotip si unde faceti?
Arinaa, analizele tale nu cred ca sunt concludente, esti sigura ca le-ai facut in ziua ovulatiei? dar cele de ziua 2 si 3 le-ai facut? Sunt mult mai sugestive pt profilul tau hormonal.

Va pup pe toate.

Mergi la inceput