Moldovence aspirante sau gravidute(11)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oach spune:

arinaa, ce rezultate ai la analize??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

buna dim...........poftiti la o

eu acum vin de la dct, miam inceput dosarul de investigatii ptr FIV , nu stiu de ce dar ma simt fff stresata...o caruta de bani ne costa aceste analize eu si sotul....luni dim merg in spital sa fac HSG, doamne ajuta, sper sa nu fie probleme...si sa numi zica ca a reaparut hidrosalpinxul pe trompa stanga, ca lesin acolo cred...

nu stiu, dar imi vine sa plang...am obosit de 2 ani jum, investigatii, sperante, analize, stres....mia recolatat sangele o graviduta....va dati seama ce era in sufletul meu...

doar Dezeu poate face o minune....nu stiu dar simt ca sunt la capatul puterilor ....parca e un cosmar ce nu se mai termina

te rugam doamne fa o minune

Mergi la inceput

unde fugirati fetelor???????
ia sa va intep eu putin ca sa fiti active

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinaa spune:

salutare fetelor,declar z 3 :((.Hai sa va zic rezultatele la dozari:

ziua a 2:cortisol plasmatic 19,2 ug/dl (interval: 4,2-38,4)
estradiol 20 pg/ml (interval faza foliculara :0-160 pg/ml aici ma incadreaz eu)
LH 3,63 mlU/ml(interval faza foliculara 1-18.00mlU/ml)
FSH 4,75 mlU/ml(interval 4-13)
TSH 2,07 mlU/ml(interval 0,47-4,64)
prolactina 29,4 ng/ml(1.9- 25) aici va rog sa imi spuneti parerea voastra,pt ca e in afara limitelor
testeron 31,8 ng/dl(intevalul nu e dat decat pt premenopauza 0-81 si postmenopauza 0-74)

ziua a 13
estradiol 135 pg/ml (faza foliculara 39-189,faza ovulatorie 94-508,faza luteala 43-309)
LH 9,75mlU/ml(interval fazaa foliculara 1-18,faza ovulatorie 24-105,faza luteala 0.40-20)
ziua a 21
progesteron 8,64 ng/ml(faza foliculara 0,27-2,61,faza luteala 3,28-38,64,faza luteala medie 5,25-38,64)

la cerere am facut si toxmolpasmoza si e negativa

mai am de facut FCD,FCB,culturi,ag,clamydia cervical,si mai e ceva dar nu inteleg scrisul dr,
iar pt sot mi s-a recomandat sa fac spermograma,spermocultura si test MAR

Vrem si noi un bebe
http://tt.lilypie.com/z0OAp3.png

Mergi la inceput

arinaa, sfatul meu pt prolactina usor marita este sa astepti 3 2 sapt si sa repeti analizele. cel mai bine ar fi sa-ti faci prolactina dupa un weekend mai prelungit , fff relaxant. prolactina creste in stress, nu ai idee ce mult.

Mergi la inceput

pogonici 1977, multa bafta si putere
sa stii ca Dzeu te va ajuta sa treci prin asta. cred ca El are un plan in toate si ca acum prin toate procedurile astea te ajuta sa faci bebeul mult dorit. la cine faci hsg?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinaa spune:

oach,stiu ca trebuie repetata,problema e ca imi vine foarte greu sa ajung(neprogramat pt ca e in functie de cm) la iasi,pt ca tb repetata tot pe a 2 zi a cm si serviciul meu e de asa natura ,incat pot pleca foarte greu.in rest ce zici de celelalte valori?

Vrem si noi un bebe
http://tt.lilypie.com/z0OAp3.png

Mergi la inceput

neata poftiti la o cafeluta fetelorrrrrr

Mergi la inceput

arinaa
dupa analize cred ca ovulezi ceva mai tarziu decat ziua 14 a cm. ce durata are ciclul tau ? daca e normal 28-29 zile si ovulezi mai tarziu inseamna ca ai o faza luteala mai mica si poate de asta ovulul fecundat nu se implanteaza. dar spune-mi pana una alta ce durata are cm . partea cea mai buna e ca exista pt toate o rezolvare . si ca Doamne Doamne ne va ajuta pana la urma !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

OACH, cariotipul apare pe lista analizelor cerute pt FIV la dr Dracea, Bucuresti. Oricum analizele ma costa f mult si vreau sa incepem sa le facem. Trebuie sa le facem pe rand, caci nu avem de unde sa scoatem toti banii odata. Ai cumva un nr de tel de la genetica din policlinica 1? Orice informatie e binevenita.

Mergi la inceput