Moldovence aspirante sau gravidute(11)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza20 spune:

Fetelor, multumesc mult pentru sustinerea voastra.

Am o mare rugaminte,mama mea a trecut prin 3 operatii, una de fibrom, a doau rezectomie totala, a 3-a anul trecut un "chistulet" la sanul drept. De 2 saptamani se plange ca acum o doare in partea stanga si plange incontinuu ca trebuie sa ajunga iar la operatie. Mai inati vreau sa faca o eco mai performanta, la un dr bun sa vada ce are acolo, de ce o doare. Imi puteti recomanda pe cineva...eventual la Omini...nu stiu, cineva din domeniu.Cand a aparut problema la sanul drept am fost si la Omini la dr. Toma si i-a zis ca nu are nimic, insa pe ea o tot durea si cand a fost la cluj a zis ca are intr-adevar ceva, un chistulet micut care e bine sa scoata ca nu se stie natura lui.O mamografie nu prea vrea sa faca, deoarece stiu ca se fac la un interval de timp si daca Doamne fereste gaseste ceva la eco, atunci sa confirma cu mamo.Va rog recomandati-mi pe cineva la care sa merg cu dansa. Am si uitat de operatia mea...chiar nu mai conteaza, nu-mi mai pasa, doar sa stiu ca e bine ea. As lua-o cu mine la Iasi cand trebuie sa ma operez eu sa vina cu mine si sa faca si ea investigatiile.Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

sotul meu a luat din decembrie pana acum branca ursului si napraznic ultima luna, iar eu tot din decem beau ceut de napraznic si ceai de cretiosoara

HSG lam facutin spital dar tot la dct care ma monitoreazaza la cab lui privat, iam aratat analizele..si in mare e ok..doar o infectie care o voi starpi cu 10 zile de antibiotice

fetelor sunt atat de bucuroasa...Dzeu si sfantul meu necatrie si sf ioan rusul ..au facut minuni cu noi

deci cum va spuneam azi am fost la HSG....TROMPE PERMEABILE--deci nu a mai aparut hidrosalpinxul..nummi venea sa cred...imi venea sa urlu de bucurie..iam multumit domnului

numi pot reveni din bucurie....sincer nu ma asteptam ca eu si sotul meu sa fim ok, caci anul trecut eram dezastru amandoi..deci sunt minuni

de maine eu si sotul luam 10 zile niste antibiotice...si poate Dezeu trimite si noua luna viitoare un bebic in burtica,..ptr potrivit investigatiilor suntem ok....

iti multumesc doamne ptr toate

cei drept ca pret de 2 min mia fost rau pe masa de HSG...am ametit si
mau luat caldurile..ca de exista o mica durere..dar a trecut

doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amir10 spune:

Bitza, mamografie eco se face foarte bine la cab Catharsis (visavi de UMF langa reprezentanta Toyota - dr. Crumpei Felicia, care mai lucreaza si in spiridon la clinica I parca).. Doar ca iti tb programare in prealabil. E printre cele mai bune ecografiste din Iasi.
Pogonici, bravo pt HSG.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

BITZA si eu tot pe dr Crumpei o recomand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

neata fetele
azi avem control la urolog sa vedem cum stam dupa operatie. dr care i-a facut laser sotului i-a recomandat cateva sedinte de acupunctura. si a cerut sa vada si analizele mele. ma bucur nespus ca am scapat de metroanexita asta pacatoasa.
va las sau ceiuc dupa preferinte si va doresc o zi minunata

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa

Mergi la inceput

eu vreau ceut de napraznic..ca ala mia dat sperante si a facut minuni alaturi de Dzeu...

noi vom continua cu naturiste pana facem bebe

Mergi la inceput

,,desteptareaaaa

si haideti la o sau o

Mergi la inceput

neata...matinala mai esti in we...mai mai...
multumim de tratatie....o zi buna si tie

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

buna fetici.
multumim pentru

eu raportez mucus la greu... Doamne ajuta!

sa aveti un weekend placut.

Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea
Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie

Mergi la inceput

Sotia il loveste pe sot. Acesta se ascunde sub pat. Sotia incearca sa-l scoata:
- Iesi!
- Nu ies!
- Iesi!
- Nu ies!
- Iesi!
- Auzi, draga, cine e stapan in casa?! Daca am spus ca nu ies, inseamna ca nu ies!

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput