Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (209)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

Lala 20 ok..nu am zis ca asta ar fi motivul..eu am zis de Ioana, ca as vrea sa o tund..dar m-a lamurit Lala D . Dar daca ii i-au din varfuri, nu are nimic, nu?(intrebare adresata Lalei D)

ALBUM
6 si 3 maselute
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Nu are nimic nici daca o tunzi de tot.
Eu doar spuneam ca indesitul parului prin tuns repetat este de fapt o iluzie optica

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Si buna dimineata , poftiti la o cafeluta

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata,

lala multumim de cafelutza!

dau si eu o .. cine pofteste, am mai multa disponibila!

eu-s anchilozata .. durerea de la cazatura s-a urcat pe coloana, ma dor omoplatul drept si ceafa .. sunt ca lupu' .. ma intorc cu totul. si eu sunt super atenta de obicei dar ieri nu stiu ce naibii s-a intamplat ..

multumesc fetelor pentru incurajare .. o pentru fiecare de la mine!

am vazut pozici cu bia .. ce frumoasa e piticuta si ce sic o imbraca mami ei .. s-o papi nu alta!

alinus condoleante prietenei tale ..

taman ce mi-am varsat un pahar de apa pe pantaloni, birou, tastatura .. .. e clar sunt varza si trebuie sa plec acasa ..

vera pupam calareata mica! cat de dulcica e! dar poze din vacanta voastra nu pui?

codruta ce puiuta isteata ai tu acolo!

ema, mada multa sanatate la puiuti!

ramo cum e razvi? a mai facut febra?

ceska offf iara cu popo rosu .. imi pare rau .. sper totusi sa nu mai ajungeti la situatia de data trecuta! pupam frumosul!

stancutza unde plecati in concediu? cat despre adaptare .. nu stiu ce sa-ti spun .. din pacate, noi nu am plecat cu eva decat o si si o noapte .. si a fost horror .. avea 4 luni si toata ziua a urlat .. noroc ca de oboseala a dormit toata noaptea .. acum a mai crescut si sper sa fie cuminte cand vom merge in concediu si cand o voi lasa la bunici la tara ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 16+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

neata!

Elle, doamne ce ai putut pati! mare grija!!

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata si multzu de

Azi noapte a fost mai bine: s-a trezit doar de 3 ori!

Shose , te-nteleg perfect!

Roli, sa stii ca mie imi place cum ii 'formezi' pe piticuti; urmaresc pas cu pas 'planul'tau de dezvoltare.
Imi place cu cata naturalete tratezi totul: si pb de sanatate, si plecarile in vacanta, si pb de adaptabilitate ale lor.
(in general, pe mamicile cu doi copii LalaD, LauraD, Vera, Nati, Ven le urmaresc cum trateaza problemele - cu calm)

Cate-un pt Benji, Milan, Razvi si Sofia; sper ca azi, sunt mai bine.

Despre tuns, eu am zis c=o tund din motive de igiena; o sa-si puna destul nisip, la vara plus ca ea transpira si acum; deci, va fi perfect.

I-am cumparat chestie d'aia de pus in cada, sa n-alunece (de 2 ori mi-a facut-o, pan-acum si a fost coshmar). Ma gandeam s-o iau si in concediu, sa i-o pun in cada - sa nu stea direct in cada; a popos, voi cum i-ati spalat pe piticuti?

(ma streseaza rau, concediul asta, dar pt ea mergem, ca-i recomandata marea).

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

roxanici eu o sa-i iau un covoras din acela antiderapant ptr baita .. si daca nu o sa-mi placa cum arata cada, o s-o spal in cada, dar in piscinuta gonflabila ..

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

lala voi in ce perioada mergeti la flamingo? poate ne cuplam ..

eu am primit oferta de la eurotravel dar ptr studio executive, cred ca delux nu mai au .. o fi la fel de dotat ca cel delux??

"in Perioada 22.06-29.06.2009, tariful pentru un studio executive cu
reducere 10% ,daca achitati integral pana pe data de 30.04.2009 este:
781 euro(taxe statiune incluse in tarif)

in Perioada 29.06-06.07.2009, tariful pentru un studio executive cu
reducere 10% ,daca achitati integral pana pe data de 30.04.2009 este:
878 euro(taxe statiune incluse in tarif"

am incercat mai intai la kaliakra ca e pe malul marii, insa, nu mai au nimic disponibil decat in august ..

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Neata!

Elle, of pana la urma ai reusit sa cazi.Bine ca nu ai patit nimic tu si bebele.Tare periculoase sunt cazaturile.
Aduna-te un pic, du-te acasa si relaxeaza-te putin.

Vera vazut calareata.Foarte frumosi si caii. Ador caii!

Apropo de copii mamosi, vreau sa va spun ca al meu ma sperie cat e de independent de mine.
Acum intr-o zi la plimbare vine o doamna la el si ii zice:Vii cu mine? si ii intinde mana.Si ce credeti ca face piciu?Ii da mana si se duce cu tanti Na, ii bun asa?Asta se duce cu oricine, il pot lasa cu absolut oricine il cunoaste sau nu.Nu are nici o treaba cu noi.
Si e si foarte adabtabil oriunde mergem.Nu-l deranjeaza schimbarea de aceea nu am nici o teama cand mergem la mare.Trebuie doar sa ii gasesc un patut pliabil.

Febra i-a crescut ieri pana la 38.6 asa ca i-am dat un pic de panadol, 4ml si de atunci nu a ma facut febra.Acum e bine.
Multumim de grija

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

roxanici eu o sa-i iau un covoras din acela antiderapant ptr baita .. si daca nu o sa-mi placa cum arata cada, o s-o spal in cada, dar in piscinuta gonflabila ..

Eva creste mare
Eva

papa bun

Buna ideea cu piscina - desi e cam panarama mare!
pt pont.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna dimineata si de la mine.

Multumim de Lala D(si pt rasp) si Ellenuta, tare buna e.

Am vazut ca ati vb de concediu, cum se va adapta copilul..noi am fost anul trecut cu Ioana in concediu, avea 7 luni si a fost f bine,de la 7 luni si pana acum, am mers cu ea m tot timpul cand faceam cumparaturile sau alte treburi in CT (dist de 80 km si zic eu ca s-a obisnuit) ..1-2 x/luna mergem la bunici, dar tb sa ajungem ziua sau sa nu fie prea obosita, ca simte imediat ca a schimbat locul..dupa ce se obisnuieste nu m avem tb cu ea..aa doar daca e liniste (bunicii stand la bloc..m sunt vecini care fac zgomot, noi stand la casa, e m liniste)..pana acum a fost bine sa speram ca si de acum incolo..Aaa am fost si la o nunta, anul trecut, iar Ioana a stat la mama, a fost bine, pana inainte de culcare (somnul de noapte), m-a strigat de cateva ori, a m marait un pic dar pana la urma a adormit..noi cand am sunat ea dormea..deci se acomodeaza.

ALBUM
6 si 3 maselute
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput