Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (209)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

HiHi!!! Cretzule deabia acum am vazut "folderul narcisist"...alpinism??? retusez atunci: "...la puterea n la n"...si dragutzo, esti frumoasa rau...da rau...

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Emma, caninii nu dau semne sa iasa...La Ozi nici nu am stiut cand ii ies dintii, maselele...

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

apropo de bloguri, Silvia iubita mi era dor de voi si noroc cu blogul, link de la al Lalei, asa am mai aflat si eu de voi. Welcome back fetele!

Stankut ce vroiam sa zic e ca- parerea mea- schimbarea de locatie ii afecteaza un pic pe bebei, mai ales pe cei care nu calatoresc prea des- cum e cazul nostru.
Speaking of gender, cred si eu ca fetitele sunt mai dulci si mamoase, adik doar observ si banuiesc

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Ce imi place aici la scutece cand suntem toate si se intreaba si se raspunde la o gramada de chestii care ma framanta si pe mine.

Despre tunsul parului stiam multe, dar explicatia a dat-o mai devreme Lala asa ca jos palaria si multi icei ... dar tot o sa-l tund de tot dupa ce ii iau motul ...

Vroiam sa-i spun Emei ca si eu l-am scos pe Luca afara chiar daca avea stare subfebrila si mie mi s-a parut ca i-a facut chiar bine aerul curat inspirat si ca l-a mai invigorat putin. Si il scoteam chiar daca tusea moderat ... iar Stodalul pt noi era super, dupa 4-5 zile de tratament se simteau imbunatatiri in evolutia tusei ... mmmmmmmmmmmmmmm ... si mai vroiam sa zic ca v-am vazut pozele si sunteti o familie super, cele de la munte m-au facut sa planuiesc cat de curand o escapada din Bucurestiul asta infect ... si ce sexy esti pentru o burtica de iulie ...

Elle m-am speriat citind mesajul tau si parca tresarea inima in mine cand parcurgeam randurile ... poate ar trebui sa ai mai multe grija de tine, dar tare ma bucur ca sunteti bine si ca ati facut si eco pentru mai multa siguranta, iar data viitoare te rog asteapta liftul ...

Stancutza chiar vroiam sa stiu ce mai face Sofia si vroiam sa iti arat o parte din evolutia noastra ca sa zic asa ... deci noi mergem in fiecare we la curte la parintii mei in Voluntari si i-am creat si puiului acolo niste obiceiuri legate de somn, de baitaza, etc dar in timp si cu f multa rabdare, asa ca oricui ii tb timp sa se acomodeze cu un anumit loc ...
Si mie mi se parea super ideea de a creste intr-un mediu familial unde si tati si mami se implica, dar am observat ca aveam un copil super mamos, super tatos cu care nu mai puteam face nimic, nimic, iar cand mergeam undeva in vizita statea numai dupa mine sau tati .... si at am hotarat ca ar tb sa schimbam foaia. Cum??????? In primul rand cu nervi de otel, si in al doilea rand cu putina indiferenta. Cu toate ca ma durea sufletul cand incepea sa planga nu il mai luam in brate de fiecare data, ii ziceam sa se ridice singur, il mai lasam singur in camera ca sa se obisnuiasca, etc .... si usor usor baietelul meu super mamos a devenit independent si am ajuns la stadiul de a-mi da drumul la mana si a incepe sa fuga singur singurel ... Si chiar de a sta cateva ore cu cineva ... poate pentru altii nu inseamna mare lucru dar pt noi a fost un pas urias.

Mai vroiam sa spun in placinta asta uriasa ca noi avem doar 3 dinti, 2 jos si unul sus abia ivit si ca inca nu ne spalam pe dinti pt ca nu ne place deloc, deloc ....

Pup si noapte buna ca-mi pica ochii de somn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Grati, Lala, Miky, Ema,

Nu ma asteptam sa fie chiar asa de data asta deoarece la toate iesirile noastre la bunici s-a comportat super bine. Dar se pare ca pe masura ce creste si isi da seama mai bine cum stau lucrurile, devine si mai prudenta si eventual reticenta la schimbari. Cred ca e normal asa, pe undeva.

Eu aveam planuri marete sa o trimit la ai mei vara asta, cat are mama vacanta (mama e profesoara). Daca imi fac curaj, poate o trimit. Problema nr 2 e ca si mama a fost cam descurajata de comportamentul Sofiei, ea oricum e mai tematoare si decat sa o stiu si pe ea nesigura...

Am citit cred undeva: daca vrei sa schimbi ceva la copilul tau, incepe schimbarea cu tine. E posibil ca ea sa se comporte ok si fara mine (asa cum e in timpul zilei cu bona,n-are nici o treaba) dar mi-e mie teama sa o las. Recunosc.

O sa concep un plan de actiune si o sa-l pun in aplicare.

Pana una alta, v-am zis ca in iunie plecam in concediu aproape 2 saptamani? Abia astept, visez deja cu ochii deschisi...

Lala, am cam rosit cand am citit ce ai spus. Sincer mi-as dori sa ma iubeasca Sofia asa de mult pe cat e dependenta de mine :-) dar asta cred ca o sa aflu mai tarziu :-) Iar eu o iubesc la fel de mult cum va iubiti si voi copiii, si ma face fericita la fel cum si ai vostri o fac.

Puii nostri micuti, cata fericire ne aduc! Dar si cate griji! :-)

Ma duc la nani, sunt singura cu Sofia in noaptea asta si de cand am culcat-o a plans deja de cateva ori. In afara de incisivul nr 8 care tocmai a spart gingia sunt "pe vine" cel putin 4 maselute si probabil si un canin. Deci ma culc acum, in caz va fi (inca) o noapte nasoala.

Noapte usoara, zuzici dragi!

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Seara buna,

'Arunc un oki':

Multumesc fetelor pt urari (Alina-ct si Ramo - urari intoarse inzecit catre tatal tau).

Am admirat-o pe Biancutza bulinutza - foarte eleganta si moderna!

Am admirat si pozele de vacanta ale Verei - cred c-a fost distractie pe cinste.

Stancutza, eu mi-as dori sa fie 'lipita' de mine, Adela, cum e Sofia; dar ea 'ma gaseste' doar cand strainii din preajma incearca sa puna mana pe ea (atunci mai are putin si se catzara pe mine); in rest este destul de distanta.
Cred ca si asta tot de la mine a luat-o - nici eu n-am fost o "iubareatza".

Helene, eu intelesesem ca si dimineata ai dat cu fundu' de podea; off, ai grija; lasa pantofii cu toc, treci la balerini (nu-s eleganti stiu, dar sunt safe).
Sunt sigura ca bb e ok, dat 'tine un oki pe el'

Mada, sa stii ca nici buburuza mea nu-i prea vorbareata, dar n-am adunat pitici pe chestia asta . . . inca
Ma mai gandesc ca eu, la 1an juma'te spuneam povesti (cu "a fot otata..."), dar ma abtin s-o compar cu mine.

Ema, pe Adela am scos-o afara, cand a avut odata, stare subfebrila . M-am gandit (ca si LalaD ) dak e vioaie si cu chef de joaca, de ce sa n-o scot?!

A apropos de schimbarea locului, eu ma gandesc cu graza, cum va reactiona Adela, in concediu la mare; cred ca se va lasa cu show.

Nah, ca iar incepe; off!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Am vazut ca vorbiti de dinti,Bia nu respecta tiparele...i-au iesit prima data 8 dinti,apoi 4 masele si abia de 2 saptamani i-au spart caninii de sus...iar jos(la canini) are gingia umflata de mai bine de o luna...
Cu vorbitu nici ea nu e as...eu sunt multumita de cuvintele care le stie:mama,tata,mami,tati(care uneori e si caga),caca,pa,papa,bebe,bia,pui,nchi(lucky,catelul),bughica(bunica),buicu(bunicu) si uneori o striga pe prietena mea nico...plus chinezesca care o vorbeste fara incetare,nu-i tace gurita cat e ziua de mare...a si mai are uneori momente in care repeta ce zic eu...
Stancuta...si Bia e mamo-dependenta...nu sta fara mine,decat foarte rar,daca ceva nu-i convine...nici macar la tati nu vrea.Cand fac treaba se baga in picioarele mele si se alinta ca o pisicuta.Orice vrea stiga MA-MA,dar un mama hotarat si poruncitor(poate reusesc s-o filmez o data s-o vedeti cat e de haioasa.Iar daca schimbam locul,nu se mai dezlipeste de mine si daca o las sa planga nu se opreste pana nu cedez si o iau in brate.Numai in pat cu mine nu vrea sa doarma...ca in rest nu poate fara mine.EU nu am de gand sa fac nimic sa-i schimb comportamentul,cel putin nu inca.
Na ca am scris si eu o placinta.

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
POZE
Video
Ma fac mare
Povestea nasterii

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Lala 20 ok..nu am zis ca asta ar fi motivul..eu am zis de Ioana, ca as vrea sa o tund..dar m-a lamurit Lala D . Dar daca ii i-au din varfuri, nu are nimic, nu?(intrebare adresata Lalei D)

ALBUM
6 si 3 maselute
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Nu stiu cum nimeresc eu de fiecare data, imediat dupa ce arunca Ginnetel un ochi pe aici. Tocmai la timp sa ii trimit un . Tu n'o cumpara cu tine care spuneai povesti la un an si jumatate, ca sa nu o compar si eu cu mine, care la 11 luni alergam toata curtea. Dar imi spune mama ca ea e de 10 ori sau mai bine zis incomparabil, mult mai cuminte decat mine, care nu mancam nimic toata ziua, decat tzitzi si nu dormeam noptile.In plus eram si mamo-dependenta ceva de speriat. ( V'am mai spus ca am dormit cu mama in pat pana m-am mutat cu iubitu' )

Ema cu mucisori am scos'o si eu afara din casa, dar cu febra nu, ca nu a fost cazul. Cand a facut febra a facut direct 39+.
Storcator, il am pe asta http://www.cauti.ro/electrocasnice/aparate_de_bucatarie/storcatoare_de_fructe/compara_preturi--Philips~~Storcator_de_fructe_HR_1861.html
E aproape identic cu cel de care zice Lala numai ca asta e Philips si iti spun sincer ca inebunesc cand il curatz. Se curata foarte greu sita aia din interior. In rest functioneaza bine.

Elle sa treaca sperietura. Ai grija, mare grija si in plus...nu ar fi rau s amai faci maine un eco. Poate ne aduci si confirmarea cu sexul fratiorului.

Stancutza mamica iubitoare, intre tine si So', Lala a zis cel mai bine, e chimie. Si eu citesc printre randuri o dragoste ca in povesti.
Si crede'ma, cu toate schimbarile pe care ai vrea sa le aduci nu stiu daca o poti schimba pe piticutza. Eu o las de cand s'a nascut cu mama, o plimb de la 2 saptamani pe la ai mei, pe la bunici, i'am luat 3 patuturi: la noi, la mama, la bunici. Trei scaune de masa, jucarii in toate cele 3 case...si degeaba. La inceput parea ca se adapteaza oriunde, dar de vre'o luna poate si mai bine, o las, toate bune si frumoase si intr'o ora ma suna mama: 'vino ca plange si te striga de nu stiu ce sa'i mai fac'.
Asa ca... nici eu nu mai stiu pe unde o s'o scot la capat.
Si crede'ma ca nu am invatat'o asa. E in firea lor sa se ataseze de noi (si invers). Poate o sa treaca odata cu varsta. Iar cei care sunt mai independentzi poate asa le e firea sau poate la ei va urma toata nebuia asta. Cine stie.
si daca ai de gand sa incerci 'vacanta la bunici' vara asta, incearca. Daca nu se poate, nu se poate, dar macar ai incercat.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Despre reactia copiilor la schimbari de peisaj eu cred ca e fireasca, mai devreme, sau mai tarziu, mai slaba sau mai puternica, in functie de opil. Dar cred ca si obisnuirea lor cat mai des cu schimbari de peisaj ajuta.
Andrei deocamdata nu a plans niciodata cand a fost lasat la bunici, iar cand am fost plecati in calatorii s-a comportat la fel ca acasa, dar i-am respectat cu strictete programul si intotdeauna a dormit in patul lui pliant, cu ursuletul favorit.
Marc, a fost la fel ca frate-sau cand era bebe, si acum la fel. A avut insa o perioada, in jurul varstei de 1 an jumate cand plangea pret de vreo 5 minute cand il lasam si plecam.
Si sunt convinsa ca si intrarea in colectivitate are un rol important. Dupa ce s-a obisnuit cu gradi si nu a mai plans acolo dimineata la sosire, a renuntat si la plansul cand era lasat la bunici.
Sfatul meu pentru cele care aveti ajutor in bunici este sa insistati, caci e numai chestie de obisnuinta.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput