Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (209)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Anul trecut cand am fost la munte, am stat 3 zile la Busteni, cazati la o pensiune, dar nu i-am facut baie acolo, a 3 a zi am ajuns la parinii Daneibv la Brasov si i-am facut la dansii, anul asta vom vedea cum vom proceda.

ALBUM
6 si 3 maselute
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

lala voi in ce perioada mergeti la flamingo? poate ne cuplam ..

eu am primit oferta de la eurotravel dar ptr studio executive, cred ca delux nu mai au .. o fi la fel de dotat ca cel delux??

"in Perioada 22.06-29.06.2009, tariful pentru un studio executive cu
reducere 10% ,daca achitati integral pana pe data de 30.04.2009 este:
781 euro(taxe statiune incluse in tarif)

in Perioada 29.06-06.07.2009, tariful pentru un studio executive cu
reducere 10% ,daca achitati integral pana pe data de 30.04.2009 este:
878 euro(taxe statiune incluse in tarif"

am incercat mai intai la kaliakra ca e pe malul marii, insa, nu mai au nimic disponibil decat in august ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 16+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Executivul e si mai "sus" decat deluxe, eu nu m-am prins de asta inainte de a face rezervarile
Camerele am inteles ca sunt la fel insa ai un pachet ce include si "spa" plus posibilitatea micului dejun separat de restul lumii .

Noi avem bilet de pe 4 iulie pe 11 iulie, daca imi place si mai am finante probabil voi mai prelungi 2 zile.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Rox si Elle inainte de mare plecati cu fetele macar 2-3 weekenduri in diverse locuri sa se obisnuiasca cu varianta iesitului din casa lor.
Pe bune.
Daca marea va fi prima iesire s-ar putea sa reactioneze ciudat macar in primele 2 zile.
Eu nu ii car patutul de campanie lui Andrei, am mers pe varianta oferita de hotel/pensiune deoarece el acasa are pat de lemn si oricum ar simti schimbarea.
Insa ii car paturica, cearceaful + jucariile din pat cu noi mereu.
In cel mai rau caz a comentat doar la primul culcat si atunci l-am luat cu mine in pat pana a atipit si l-am mutat ulterior.
In prima noapte il duc mereu super obosit la culcare special sa adoarma cat mai repede. Daca trece de prima noapte se convinge ca nu plecam fara el nicaieri si totul intra in rutina normala.
Oricum nu a mai facut scandal demult ca e copil de campanie.

La baie e bun covorasul, noi avem si acasa , Andrei se scandalizeaza un pic la cazi albe ( noi o avem neagra si ii par ciudate) dar dupa primele 2-3 minute se relaxeaza.
El face baie de la 6 luni in cada mare si nu protesteaza deloc la dus.

O zi excelenta !
Lala.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

lala aha, am inteles .. m-am uitat acum si ai acces la fitness, sauna, baie cu aburi .. hehe .. not 4 me .. poate la anu' .. deci nu ne potrivim la program .. nasol .. ar fi fost bine sa ne nimerim mai multi, nu?

inca trei intrebari te rog .. iti dau de la hotel patut de copil si daca da, de care .. lemn sau pliant, cu tot cu salteluta? camerele au usa intre ele sau arcade? gasim acolo sa cumparam iaurtele, branzica ptr copilasi? parca n-as vrea sa ma car cu ele de acasa .. fructe, cred ca gasim de toate natiile, nu?

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Hm, ce de discutii ati inceput pe-aici. Sa-mi mai dau si eu cu parerea?

Dupa ce l-am tuns pe B. parul care creste acuma e mai sarmos si la fel de des cum era si inainte. A explicat Lala bine ce si cum. Probabil nici nu vom mai avea zulufii dinainte pe motiv de par aspru.

La capitolul dinti noua ne-au iesit 8 buc (4 sus,4 jos) fara mare scandal. Acuma ies maselele si avem de tras. Nu vreau sa ma gandesc la canini! Pe usa de la bucatarie am o schema cu ordinea in care ar iesi dintii si pe care notez cum ii ies gazei. Suntem total in afara schemei.

Stancutza,
intrebarea pusa de tine "daca am gresit ceva in educatia de pana acuma" ma bantuie si pe mine fara incetare. Eu ma tem sa nu stric mai mult decat "ridic" in educatia gazei. Citim atatea, vedem atatea exemple in jur dar fiecare copil e singular, totusi. La noi tati e cam retras in prezenta. De aia admir taticii implicati din prima secunda, si scuza-ti-mi idea preconceputa, mai ales taticii de fetite implicati! Dl sot a dormit pana la 10 cand ne-am dus sa-i batem la usa, noi fiind trezi de la 6:45. Gaza s-a dus la el la pat cu un pa-pa strigat cu un asa mare entuziasm! S-a lipit de bratul lui, a iesit din camera strigand papa si l-a asteptat sa iasa de la dus tot cu pa-pa plin de exaltare. Acuma e la tati in brate, la masa unde isi bea sotul cafeaua. Pe mine nu m-a strigat niciodata cu atata entuziasm copilu! Probabil si de unde eu sar inainte sa strige el. Scriam pe blog ca incerc indiferenta de cateva zile. Sa nu mai sar de fiecare data. Nici cand plange pentru ca trebuie, cred eu, sa pot distinge cand e ceva grav si cand plange doar asa! Pe 5dec 2008 cand am facut controlul de 1 an ma plangeam dr ca nu face chiar atatea cate ar putea face la varsta lui. Si doar dupa 30 min state cu noi in cabinet cat la sucit pe fata si dos, mi-a spus la iesire sa ii acord mai mult spatiu! Sa nu sar ca o closca protectoare la orice nimic. Cam greu pentru mine!
Si s-a mai produs un fenomen. Acum vreo 2,5 luni a inceput copilul meu salbatic sa se alinte. Adica vine, imi pune capul in poala, cat e in brate isi aseaza capul pe umarul meu, se alinta, sta asa linistit la pieptul meu cateva minute. Nu facea asa inainte!!!!! Si de doua zile repeta dupa mine "bi-re!" El il strang la piept si ii spun "iu-bi-re". Nu il vreau un mama-kind legat de fusta mea dar ma bucur ca avem momentele astea.
Ma ingrijoreaza numai cand isi trage ceva moale pe jos dupa el, se intinde si ramane asa....parasit.

Cred ca Sofia are un fir invizibil care o tine legata de tine (bine se vede in comportament) dar sunteti speciale, cum zic toate zuzele. Daca reusesti sa ii dai libertate fara traume, incet, incet o sa se deschida spre lume. Important e sa stie ca mereu poate reveni la tine!

Anul trecut in vara la 7 luni am mers pana in Romania in masina si a fost foarte cuminte in maxi cosi. A dormit toata noaptea iar peste zi a fost un ingeras. Imi e groaza anul asta ca nu o sa reziste tot drumul sa stea in scaunul de masina cu toate opririle dese ce le vom face.
Gata placinta!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

I-am cumparat chestie d'aia de pus in cada, sa n-alunece (de 2 ori mi-a facut-o, pan-acum si a fost coshmar). Ma gandeam s-o iau si in concediu, sa i-o pun in cada - sa nu stea direct in cada; a popos, voi cum i-ati spalat pe piticuti?

(ma streseaza rau, concediul asta, dar pt ea mergem, ca-i recomandata marea).

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

In picioare cu dusul la hotel. Cand am avut curte, sau la Ranca, pe poiana din fata cabanei, in piscina gonflabila cu bidoane de 5 l la soare ca e amuzant.
Nu te mai stresa, e f frumos. Mie imi place mult cu ei la mare.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

lala aha, am inteles .. m-am uitat acum si ai acces la fitness, sauna, baie cu aburi .. hehe .. not 4 me .. poate la anu' .. deci nu ne potrivim la program .. nasol .. ar fi fost bine sa ne nimerim mai multi, nu?

inca trei intrebari te rog .. iti dau de la hotel patut de copil si daca da, de care .. lemn sau pliant? camerele au usa intre ele sau arcade? gasim acolo sa cumparam iaurtele, branzica ptr copilasi? parca n-as vrea sa ma car cu ele de acasa .. fructe, cred ca gasim de toate natiile, nu?

Eva creste mare
Eva

papa bun

Intai si intai : incearca o oferta la aatravel. Eu cu ei plec si oferta lor a fost ok.

- patut: eu m-am conversat pe mail cu unul din managerii hotelului, patutul este pliant, il ofera la cerere.Eu l-am cerut.

- daca nu vrei sa beneficiezi de spa cauta oferta pentru deluxe sa nu platesti pachetul de pomana.

- iaurtele, branzici, borcane , sucuri hipp, budinci gasesti la supermarketul din bazar la preturi ok.

- camera este stil garsoniera in ambele variante, nu apartament, dar este imensa = 50 mp

- fructe de toate natiile la taraba in fata hotelului sau la restaurant

- blender - eu il car de acasa.

- piscinele sunt de vis , in una apa incepe de la 10 cm si urca treptat pe o distanta de 8m pana la 60 cm si apoi mai mult.

Mai intreaba ca iti mai spun.

O zi excelenta !
Lala.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

'Neata!

Mersi de cafea Lala

Elle - mai mami mai, nu te-ai potolit pana n-ai facut-o lata? ufuff bine ca-i bb bine, lasa ca durerea de spate trece pana maine

Grati - nu esti inca ultimul mohican...si eu pe baricade cu alaptatul full... ghinda mea nu vrea neam sa puna gura pe alt lapte...am incercat deja 6 feluri de lapte si toate tetinele si sticlele si canile de pe piata ...esec total ciclul nu mi-a venit nici mie, asa ca suntem cam in aceeasi oala...

Stancutz - la prietena ta s-ar putea sa fie vorba de o gelozie manifestata altfel de copilul cel mare...si Ana a avut si inca mai are urme de mamo dependenta de la aparitia Stefaniei, bine, nu cu nu dorm singura, ci cu vin la tine in pat in miezul noptii ca am visat urat, sau - vreau sa-mi dai tu sa mananc; nu vreau sa ma speli tu, ci mami, etc. Sunt firesti aceste manifestari dupa aparitia unui nou membru in familie...e un fel de detronare in final

Iar despre mamo dependenta la varsta clopoteilor nostri...Stef e plimbata intr-una dintr-un loc in altul de la o luna, doarme oriunde incepand cu scaunul de masina, patul pliant sau alt pat, DAR in deplasare, de regula in prima seara, imi da semnale in timpul noptii sa verifice daca sunt acolo, imediat ce-mi aude vocea doarme din nou; daca lipsesc sa zicem ziua intreaga, spre seara cand i se face dor de mami incepe sa ma caute, sa ma strige si nu o mai potolesti decat foarte greu, iar mai nou de vreo 2 zile plange dupa mine tare rau timp de 5-10 min cand merge cu tanti in parc...deci nu stiu daca e neaparat din cauza schimbarii mediului, eu as zice ca e o perioada pana pe la 18 luni.

Nu mai stiu cine intreba de aparat de paine si storcator - eu, ca si Lala am aparat de paine Moulinex si storcator Jack LaLane si sunt multumita, cu o singura exceptie - nu-mi place cum se coace painea in aparat si de regula o pun in cuptorul de la aragaz, in vasul de la aparat

Laurici - canitele cu pai mi le-a luat mama din Oradea. Sunt bunicele intr-adevar; vezi in Carrefour, parca acolo am vazut de la Nuby say Disney.

Mamaaaa ce placinte scriu

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

LalaD, in pat pliant doarme fara probleme - la bloc, la ai mei, are pat pliant cu alte plushuri in el; ca, si-acolo i-am du s jucarii, patut (cu asternut si toate cele), ustensile de papa (numai scaun nu i-am dus).

Insa, la bloc, a stat max 1 zi. Acum, 'la distanta' cred ca o sa-i fie mai greu sa se-acomodeze.
Plus, ca ea, in scaun (in masina) sta max 10' dupa care incepe sa urle (cand mergem la cumparaturi, e un adevart scandal).

Multzu mult de idei

Roli, imi tot repet ca va fi bine - Dan zice ca o sa ne descurcam, ca suntem 2 adulti la 1 copil - dar, tot ma mai 'panichez' pe alocuri.
Oricum, m-astept la ceva 'show' in prima zi.

Ceska, nu te mai intrista ca-l striga pa tati, mai mult; buburuza mea, cel mai des, il striga pe taica'miu - poate si pt ca, desi il vede mai rar (cam la 2 zile), cand e cu ea, ii face toate pofetle. Nici pe mine, nici pe Dan nu ne striga; nu mai zic de maica'mea; desi sta cu ea cel mai mult, foarte rara aude "maie' - si atunci, e cu interes: a facut o prostioara sau vrea ceva.

Iar am vorbit numai de mine

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Chiar, ai vostri stiu sa bea din canite cu pai? Ca am luat una si ziceam sa mai astept....

Asa, baie in concediu a facut gaza la ai mei in cada mare desi acasa face inca si acuma in cadita lui. Si la hotel la Arpasu i-am facut dus in chiuveta in care am pus un prosopel de-al lui de molton dupa ce am dezinfectat bine chiuveta cu Sagrotan spray. Cada de la dus mi s-a parut mai greu de igienizat ca lumea.
Eu abia astept sa plecam in RO! Mai sunt 5-6 saptamani iar ieri am aflt ca probabil si masina noua va fi livrata la timp!

Elle,
ai grija mare, te rog, de samburel. Stiu ca uneori nici nu stii cum ti se intampla chestii.... mai faci o eco azi?

Madalina,
brrrr pneumonie?! Sper sa va faceti repede bine.

Eu iar am racit: ma dor capul, ochii. Sunt sfarsita, am nasul infundat si abia inghit. Asta pentru ca am iesit alataieri doar cu tricou pe un vanticel cam racoros, seara am furat din berea de la frigider a sotului, iar ieri am mancat inghetata!

Mai aveam de zis una alta dar am uitat. Asa ca ma apuc de treaba pe-aici, sotul al frizer bunicul si nepotul la plimbare, ma pot deci desfasura!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput