Timisoara Impreuna(146) Purtam in suflete un inger
Raspunsuri - Pagina 18
Doris-Alina spune:
La multi ani, Lore!

Daca ne citesti...sa stii ca ne gandim la tine...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
emag spune:
`neata!
Aida, Doris, saru` mana pentru cafea! Bine ca ati facut amandoua, asa pot sa beau mai multa. Raman datoare!
Mariaa, da un semn cand/ daca ai o pauza in program.
We frumos la toata lumea!
Mariaa spune:
tks de cofeee, mey da' dulce e somnu de dimineata, parca-i cu miere uns patu', abia ma trezesc.
Criss, daca imi zici ca aia sunt facuti de tine si mor...ca la alte bunaciuni facute de tine am salivat pe dincolo...rogu-te mult baga reteta! 
Aidule uelcam back, ati vazut ceva deosebit pentru puiut? 
Doris, multzamim de urare, la fel si voua, distratie maxima in wk!
Getutule, wk fain la Arad 
Silvana, mai era o covrigarie pe langa Catedrala, mama ce covrigi faceau acoloooo!
Viki faine, faine poze si cred ca experienta si mai faina! super!
Dana, spor la calculat, sa nu dea cu virgula. ce ai avut cu shef mei, bash de shef te iei?! ![]()
Anooo o dai cotita? cum ii cu fluturii?! ![]()
Lore, inca odata LA MULTI ANI!, sa ramai la fel de frumoasa la suflet si sa fiti sanatoase amandoua 

sa aveti o zi faina 
edit:
monica, 'nteles, sa traiti! 
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ******
un copil creste in inima mea
****** am un inger pazitor 
Ana68 spune:
salve....nu ma dau cotita,bre
....io dudui ca tractoru' de cu dimineata...fluturii tot acolo-s,numai ca incep sa se transforme in d-aia carnivori acuma,ca sti tu,orice minune tine trei zile....mama lor de fluide si de hormoni!Dar per total e de ghinii...inca(pana o sa se enerveze piticii din cerebel si-o sa inceapa sa urle de plictiseala)![]()
Lore,honey...un big
si un sincer LA MULTI ANI!Sa traiesti,sa infloresti si sa-ti dea Al de Sus ce-ti pohteste imioara...!!!!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Pi casa nou
Amalgam de ganduri
silvana75 spune:
uit' la ea io vorbesc de brifcor si ea vorbeste de covrigi
...
Lore, la multi ani!
Distractie faina in we 
Silvana si Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
Criss75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mariaa tks de cofeee, mey da' dulce e somnu de dimineata, parca-i cu miere uns patu', abia ma trezesc. Criss, daca imi zici ca aia sunt facuti de tine si mor...ca la alte bunaciuni facute de tine am salivat pe dincolo...rogu-te mult baga reteta! ![]() |
Multumesc Mariaa.
Uite aici reteta si imagini din timpul prepararii.kurtos
Criss si Alex (11.05.2003)
EMMA, printesa primaverii
Doris-Alina spune:
Criss, cand vii cu noi la intalnire...musai sa aduci si-un secuiesc din ala,
asa...de botez cum se zice...![]()
Noi am sosit de la mici si bere...

pregatim totul pe maine, dis de dimineata via Orsova...sa vada Inesuca Portile de Fier.
Cu tot familionul, sa vedem ce facem cu cainii...grea problema...nu de alta da tocmai am spalat si aspirat masina.
Voi? v-ati afumat azi?
pe unde?![]()
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
silvana75 spune:
io m-am afumat 
... mai am o dusca si termin si vinu ... asa de ciuda ca azi ii 1 Mai si io stau acasa 
Silvana si Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
Criss75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Doris-Alina Criss, cand vii cu noi la intalnire...musai sa aduci si-un secuiesc din ala, asa...de botez cum se zice... |
Promit solemn.

Criss si Alex (11.05.2003)
EMMA, printesa primaverii
lore03 spune:
Va multumesc la toate pentru urari . Si eu va doresc voua numai bine .
Eu azi nu am facut nimic .....am stat acasa singura cu Laura , am gatit si am spalat .
Nu am mai scris demult si nu mai stiu cum se posteaza cate ceva ....dar va dau virtual tot ce va doreste sufletelul ........si eu va multumesc ca nu m-ati uitat si ca inca ma mai tineti minte.Sunteti minunate ca intotdeauna.
Va pup si va multumesc pentru acum si pentru atunci cand v-am cunoscut si poate eram cea mai trista din lume iar voi m-ati ajutat sa vad viata altfel .........