Timisoara Impreuna(146) Purtam in suflete un inger
Raspunsuri - Pagina 19
a_alinta spune:
buna seara Timisoara!
noi serbam intotdeauna 1 mai!!!..nu de alta , dar acum 14 ani m-am invrednicit si l-am adus pe lume pe primul copil...andrei![]()
asa ca silvana, lasa vinul si vino la noi la o pizza ( comanda speciala pentru copii) si un gratar, noi astia mai tinerei un pic decat copiii![]()
ca sa vedeti ca sunt numai zambet , ca soarele la noi a cam uitat sa apara de multisor...dar si asa e bine, nu?!![]()
sanatosi sa fim si voiosi ca restul vin de la sine..
va tzuc pe toate!!!
p.s silvana , vezi ca iti trimit adresa pe PM..in caz ca nu aveti ce face diseara si s-a terminat vinul
...noi servim coniac, wiscky,visinata, bere, vin romanesc si sucuri...aperitivul e lejer, friptura la gratar si nelipsitii mici romanesti ( sper sa nu ploua ) urmeaza o prajitura care nu a iesit cum am sperat eu si tortul..totul facut in casa, bineinteles, ca de aia am bucatarit pana la 1 azi noapte![]()
v-as invita pe toate dar cu gripa asta porceasca care circula pe la noi, nu va recomand sa calatoriti![]()
fetele din Timisoara... si nu numai![]()
vickip spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ana68 vicki.....o sa incerc Am vazut pozele,foarte faine! Ana-Maria,mami deAlex&Luana Album pi casa Pi casa nou Amalgam de ganduri |
la tipul cu bluza rosie te referi?
http://picasaweb.google.com/pmhoria/Budapesta25042009MasiniRo#5329409989044497922
...e un prieten de a lu' Alex F1.
Doris-Alina spune:
Alinta, sa-ti triasca fecioru...si La multi ani!
Silva, ce zici? te bagi la o vizita? 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
silvana75 spune:
Alina, vinu s(m)-o terminat
si tu crezi ca eu pot sa conduc 13 mile in starea in care sunt ![]()
La multi ani pentru puiutu tau 
Silvana si Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
vickip spune:
| citat din mesajul lui Ana68 Fetele,hai sa vedeti ceva EXCEPTIONAL!!!!!Iata ce pot face oamenii si cum toti suntem,in adancul sufletului,de fapt...niste copii... Ana-Maria,mami deAlex&Luana Album pi casa Pi casa nou Amalgam de ganduri |
acum am apucat si eu sa vad videoclipul.....
si mi-am amintit de unul asemanator primit zilele trecute pe mail:
http://www.youtube.com/watch?v=exkfGhz-YsU&feature=related
si apoi am dat de
asta
a_alinta spune:
superb!!!!
ce-mi place!!!!
revin maine cred, ca ma apuc sa pun pe platouri...copiii bat mangea deja si eu bantaui pe aici![]()
silvana, am inteles, trebuia de ieri sa fac invitatia..sau de fapt inainte de a incepe sticla de vin![]()
Mariaa spune:
acum am apucat si eu sa vad videoclipul..... si mi-am amintit de unul asemanator primit zilele trecute pe mail: http://www.youtube.com/watch?v=exkfGhz-YsU&feature=related |
excelent! tot dau pe replay si nu ma satur.
dau eu prima
normala si vaza de cafea pentru Dana, o fi destul sau caut ceva mai mare Dano?! andanii, help, cand esti pe la comp, da un semn pls.
silvana, un vin te da gata pe tine??

alina, la multi ani lui Andrei si voua de asemenea sa va aduca numai bucurii!

restul de nebunele, sa aveti o zi faina!
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ******
un copil creste in inima mea
danitin spune:
Buna dimineata!
Lore, cu ceva intarziere, La multi ani fericiti! 
Maria, multumesc de vaza, asa ceva nu ai?
a venit sotiorul la calc, revin ca are treaba ....
Ana68 spune:
salutam boboru'
alina,la multi ani...!!!Banuiesc ca ai un fecioras de serbat...
vichi...da,de respectivul ziceam...am crezut ca-i din gashca...pe Alex cum de nu l-ati prins la pozat?
Omul ala zici ca-i argint viu...Mah,fain si clipul tau...imi place mult!
ce vreme bestiala ieri si azi...!
pupacim gashca...
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Pi casa nou
Amalgam de ganduri
danitin spune:
... da, deci revin, la o zi distanta de postarea anterioara
.
Alinta, La multi ani si din partea mea pentru Andreiul tau! 
Maria, deci de luni dimineata nu ma uiti, model de cafea ti-am trimis
. Da mey, spre rusinea mea, exact cu seful am reusit sa pun de-o contra. Sper sa treaca fara urmari majore. Mobila e comandata, negocieri, am mai renuntat noi la unele detalii, a mai lasat omu' din pretentii ... sper sa iasa si asta ok, timit poza de cum o am ... oricum, iti dai seama ce vrea sa fei, ca se inspira dintr-un "bufet provensal rustic de secol XVII" 
Silva, nu te doare capul? 
No, ceva rezultate de la concursul de caini, ati fost careva, ati aflat ceva?
La noi "minivacanta" s-a incheiat cum ar veni. Calin lucreaza maine iar eu trebuie sa pun casa la punct ca de luni iar mi-s in ... tura de dimineata
. Azi am fost la casutza, Calin a stropit via si cartofii, io am pus niste rasaduri de rosii si ardei ... dar cum ls udam o data pe sapatamana sau chiar mai rar, tare am impresia ca n-au prea mari sanse. In rest, am lenevit la soare, am facut gratare cu mujdei, am tras un somn tzeapan.
No, pai astept povesti si poze de la care pe unde ati fost ... hai mai, la o palavrageala din aia de miez de noapte, ca tare imi e dor de una ....