Timisoara Impreuna(146) Purtam in suflete un inger
Raspunsuri - Pagina 17
vickip spune:
http://picasaweb.google.com/pmhoria/Budapesta25042009MasiniRo#
si aici sunt poze facute de cei de la euroring:
http://www.euroring.hu/index.php?content=9&album=54&page=1
a...si pt identificare:
eu fara casca:
http://picasaweb.google.com/pmhoria/Budapesta25042009MasiniRo#5329409311666097298
Horia:http://picasaweb.google.com/pmhoria/Budapesta25042009MasiniRo#5329410120857216770
Ana68 spune:
Ba postasem si io pe undeva pe aici,dar nu apare....nah,cre' ca am clickat aiurea...puii mei...cine sa mai stie?!Nu mai conteaza,eniuei...1Mai cu veselie si week end mistoc la tot boboru'.
Aaaa,scrisesem ca azi am mers sa vizitam,cu serviciul,studioul TVR Timisoara...TVR-ul national,da?Sper ca nu gresesc....am fost,am vazut...si urmeaza sa desenez si io (ca Luana) ce am vazut la studiolul tv,nu????ca ea a fost ieri la Zoo si azi desena animalele vazute...si,nu,nu ne-a facut nici pionieri...
Pupici!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Pi casa nou
Amalgam de ganduri
geta_florina spune:
Mihi ai aparut ...
. mi-era dor sa mai aud de tine si de cei 3 ieduti. deci plecati la ai tai de 1 mai. distractie placuta sa aveti.
iedutii
Criss75 bine ai venit pe la noi
si merci de Kurtos colac, arata deliciosi ...
daca vii cu asa daruri te poftim mai des pe la noi ![]()
Copilul Deya ce ma bucur ca mai dai pe aici, chiar ma intrebam ce mai faci. 
Dana bine ca ai dat si tu niste cafea si praji aia minunata
ca deja incepeam sa ma impacientez ...
, noroc cu Doris ca a luat atitudine ![]()
Andanii hai ca maine ne relaxam ... mai uiti de munca si stres 
Aida un
dulce ...
noi maine dimineata plecam la arad, revenim duminica seara. nu stiu daca in seara asta mai apuc sa intru pe net, iar cum la arad lipsa, va urez de pe acuma o minivacanta faina, cu mult soare.
pe toate
Geta, mami de Alex
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici
"Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici cu multa dragoste"
poze
Criss75 spune:
Multumesc Geta.
Sunteti dragute toate. Va citesc din umbra de foarte mult timp si va admir.
Criss si Alex (11.05.2003)
EMMA, printesa primaverii
vickip spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ana68 Ba postasem si io pe undeva pe aici,dar nu apare....nah,cre' ca am clickat aiurea...puii mei...cine sa mai stie?!Nu mai conteaza,eniuei...1Mai cu veselie si week end mistoc la tot boboru'. Aaaa,scrisesem ca azi am mers sa vizitam,cu serviciul,studioul TVR Timisoara...TVR-ul national,da?Sper ca nu gresesc....am fost,am vazut...si urmeaza sa desenez si io (ca Luana) ce am vazut la studiolul tv,nu????ca ea a fost ieri la Zoo si azi desena animalele vazute...si,nu,nu ne-a facut nici pionieri... Pupici! ![]() Ana-Maria,mami deAlex&Luana Album pi casa Pi casa nou Amalgam de ganduri |
sa ne arati si noua sa vedem desenul cu ce ai vazut tu la tvr
Ana68 spune:
vicki.....o sa incerc
.
Am vazut pozele,foarte faine!
Spune-i lui Horia ca am comentat p-acolo....super fain v-ati distrat!Cine era tipul blond si slabut de la karturi?E intr-o poza acolo...![]()
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Pi casa nou
Amalgam de ganduri
silvana75 spune:
mai aveti cafa?
Maria, nu ala de la Bega Mica, ala din centru de la pesti, de langa Victoria, tin minte ca avea pulturi de care stateai sprijinit cu coatele si savurai inghetata si brifcoru ![]()
Ando, nu uita sa pui poze cu Tobita campion 
Geta, distractie faina la Arad ... de fapt va spun la toate distractie faina oriunde va aflati!
Va 
Silvana si Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
danitin spune:
Salutare de noapte tarzie ... si nu mai vreau cafea!
Maria, bucataria e inca in faza de proiect, facem calcule de zor ...
Nu mai stiu, sincer, si cu scuzele de rigoare, cine ce a scris ... is zombie si am facut o faza nasoala la serviciu, am atacat unul din putinii oameni foarte fair play. Seful meu direct se ofera mereu ca trambulina de salvare, ar fi avut neevoie de intelgerea mea si eu am reactionat ca .... asa ca acum e vag suparat...
Bey, nu mai sunt nici macar coerenta.... revin maine, la cafea
aidaciolac spune:
ok! lipseste omul o zi si dati lectura serioasa ...
va dau eu 

azi ca vad ca pana acum nimeni nu se arunca 
hai pupice la toate si sa aveti distractie placuta we asta
Aida ... 19+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
Doris-Alina spune:
Gagix, o cafea ca-i dimineata...

Va doresc si eu un we fain, un 1 Mai cu mici si gratare, daca vremea va tine cu noi...
Distractie la maxim...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories