FIV -DR LAURA DRACEA

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Fetelor povestiti-mi cum a decurs punctia? Cat dureaza? Ati facut anestezie? In a cata zi? Vreau sa stiu tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Punctia este f usoara, cu anestezie generala - medicul anestezist are o mana f usoara, si ma pricep, ma invinetesc foarte-foarte usor, iar d-na dr este delicata si recuperarea dupa punctie este rapida, practic imediata.
Ma aflu la sfarsitul FIV-ului, am avut ET cu doi blastocisti duminica si acum la sfarsit, va pot spune ca din punctul meu de vedere, d-na dr Dracea s-a comportat excelent, a fost cooperanta si rabdatoare, mai ales ca am pisat-o cu diverse nebunii care imi treceau prin cap .
Conditiile sunt bune, personalul amabil si atmosfera este placuta si destinsa.
Singurul lucru pe care nu l-am putut "verifica" este partea de embriologie, adica, cat sunt de performante mediile de cultura si cat profesioniste sunt procedurile.
Daca vreti un medic profesionist cu care sa te simti in largul tau si caruia sa ii poti pune intrebari fara sa se enerveze ca ii contesti auritatea, atunci v-o recomand pe d-n dr.
Oricum, nu este nevoie de recomandare mea, pt ca este full este aglomerat pana si sambata si duminica.
Sufletel, Coco, bafta multa !

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

goldi ,felicitari, 2 blastocisti !!!!! sa dea Domnul sa fie lipiciosi si sa stea 9 luni in burtica.Si eu am fost luni la dr. Dracea, teoretic de la sf lui august pot incepe si eu FIV ul, desi sincer dr. Dracea m a cam descurajat povestindu mi care sunt riscurile si sansele de reusita; a vrut sa ma pregateasca sa nu mi fac iluzii prea mari, probabil mi a citit disperarea in ochi Eu pina in prezent am fost diagnosticata cu infertiliate inexplicabila, si ca pot avea un esec in FIV la fel de inexplicabil, nimic nou sub soare , stiam toate astea, dar parca spuse din gura ei au sunat cam dur pentru mine care mersesem la ea pt o raza de speranta, stiu e vina mea
la toate fetele si tin pumnii cit pot de strins pt reusita tuturor!

sophie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

va rog sa imi spuneti si mie, din fetele care ati facut FIV la Gynera, cum se plateste in euro sau in lei la cursul BNR?
Multumesc.

sophie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Si eu vreau sa stiu cum e cu banii... Multumewsc fetelor care ne ajuta cu informatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalinasi spune:

Eu am platit in RON la cursul zilei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns COCO2255 spune:

Eu am platit in euro.
La consultatia de ieri am avut pe OD=7 foliculi si pe OS=12-15 foliculi,analizele pentru estradiol si progesteron au iesit bine,mi-au recoltat din nou sange pentru estradiol,duminica dimineata mai fac o ecografie si marti sau miercuri punctia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Iti tin pumnii sa iasa cum doresti !

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns COCO2255 spune:

In ce farmacii ati gasit pregnyl sau gonasi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalinasi spune:

eu am luat gonasi chiar de la gynera

Mergi la inceput