FIV -DR LAURA DRACEA
Raspunsuri - Pagina 8
miki-miki spune:
Goldi
mult-mult-mult succes!!!! Tin pumnii.
Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!
sufletel_80 spune:
Goldi, suntem in aceeasi barcuta
.Am auzit eu galagie in rezerva alaturata, dar nu am indraznit sa va deranjez ...
. Sa iti ajute Dumnezeu sa va indeplineasca aceasta dorinta!
De la mine au recoltat 14 ovocite, insa nu stim inca daca toate au fost mature. Punctia s-a decalat cu aprox 1 h, deci am depasit termenul de 36 ore de la Gonasi. Este posibil ca, nerespectandu-se acest interval de timp, sa se mai fi pierdut cateva ovocite. La noi mai e si problema la sot...oligoastenoteratospermie severa ..adica vom merge pe FIV+ICSI. Am citit ca si voi faceti ICSI. Exista sanse la voi sa mergeti pe blastocisti? Stiu ca daca rezista pana in ziua 3 cel putin 6 embrioni, Dna dr prefera sa se merga pe blastocisti.
Sophie, clinica e superba...mult spatiu,foarte curat, totul e nou, personalul foarte amabil, am inteles ca procentul de reusita este foarte mare...nu stiu sa iti spun exact care e procentul
costul unui FIV simplu est e 2400, cu icsi 2800.
Intr-adevar, programarile se decaleaza. Poti astepta chiar si 1h - 1h,15. Plus ca traficul e infernal in Bucuresti, si poti sa faci chiar o ora de la gara de nord pana in Dorobanti. Sa iti iei o marja de timp de cel putin 2 ore, parerea mea.
maria08 spune:
Sufletel: Oauuuuuuuu, o "productie" frumoasa!!! Ne rugam ca toti sa evolueze bine, sa aveti embriono sanatosi si peste 9 luni sa fiti in 3!!!!!
Sa ne tii la curent!!
Goldi: Sa inteleg ca si tu ai facut punctia???
Despre noi...am decis sa nu mai facem Fiv-ul in iulie, ramane sa ne facem programare pentru septembrie, Doamne Ajuta !!
O zi buna tuturor!!
goldi spune:
Fetelor, am 10 ovocite, din care 8 grase care au fertilizat toate si doua mai silfide, care sunt rusinoase si nu vor chip sa se lase de cucerite de barbatei. Sa le fie rusine ! ![]()
Acum, asteptam ... asteptam ... sa vedem ce planuri are Doamne-Doamne cu noi .
Sufletel, mult succes, la o asa productie, trebuie sa iasa ceva fooaaaarte bun 
Coco, nu am retinut daca si tu faci tot in aceasta perioada, oricum tinem pumnii stransi !
Maria, ma bucur ca ati luat taurul de coarne, stiu ca erai tare deziluzionata data trecuta, am urmarit povestea ta
si voiai o pauza mai lunga. O sa fie bine, o sa vezi !
Multumesc pentru sustinere, va doresc la toate sa traiti bucuria privirii copilasului dorit si implinirea visului de a fi mamica .
Viata este compusa din suisuri si coborasuri, trebuie sa fim realiste si sa intelegem ca singura noastra sansa este de a nu ne da batute !

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
COCO2255 spune:
Am inceput stimularea cu gonal azi 150ui/zi,pe 16 merg la control iar pe 21 iulie am punctia.
maria08 spune:
Goldi, Sufletel: Asteptam vesti ??!!
Coco: Eu nu crd ca exist avreo reducere ...si eu trebuie sa fac al 2-lea FIV...
nusy spune:
Daca nu s-au schimbat cumva regulile acum,cu noua locatie, nu exista reducere pentru urmatoarele FIV-uri. Eu am facut 2 la Gynera si n-am avut nicio reducere,am platit integral si la al doilea.
Mami fericita de Ingrid Cristiana - 09.06.2009