FIV -DR LAURA DRACEA
Raspunsuri - Pagina 7
balanta_tm spune:
Buna, fetelor
!
Intru si eu putin pe subiectul vostru, fiindca tin neparat sa ii urez succes lui Goldi. Te
,Goldi si iti tin pumnii. Mult noroc sa ai!
Va
pe toate si va doresc sa reusiti!
COCO2255 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vanessa80 COCO te rugam sa ne tii la curent cu tot ce se intampla cu tine? In ce zi tre sa faci punctia( data)? ![]() |
21-22 iulie ar trebui sa fie punctia,asta hotaraste pe 16 cand merg la control.
sophie76 spune:
Dragi fete, eu va citesc de mult dar nu am scris niciodat apina acum.
Eu lunea viitoare am o prima consultatie cu dr. Dracea.
Am o rugaminte la voi, eu nefiind din Bucuresti, imi puteti spune cum ajung la clinica Gynera , de ex de la Gara de Nord, cu ce mijloace de transport pot ajunge?
De asemeni mai am o mare rugaminte la fetele care au fost sau merg la aceasta clinica, sa ne impartaseasca din experineta lor, daca au fost multumite de medic, de embriologi de personalul medical in general, de conditiile de la clinica, daca se respecta programarile sau se asteapta. Eu am programare luni la ora 14 si as vrea sa estimez cind termin la clinica sa vad daca mai prind un tren spre casa.
Tin pumnii pentru goldi si coco!!Imi puteti spune cam cit costa FIV ul , e tot 2400 eur? platibili in lei ?Tratamentul cam cit va costa?
sophie
goldi spune:
Fete dragi, chiar ma coplesiti 

Mihaele, Balanta, Sophie, va multumesc mult-mult-mult
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
goldi spune:
Sophie, poti veni cu metroul pana la statia Aviatorilor si apoi un troleibus pana la Piata Dorobanti (acesta este reperul principal). Pe partea pe care cobori, te intorci f putin si o iei pe strada care se face pe langa cofetaria Ana si la prima straduta (mai mult un gang) faci dreapta si iesi in strada pe care este clinica. Este o cladire noua, de culoare crem, vis-a-vis de un santier in constructie.
Clinica este f noua, impecabila,personalul este dragut. Mai mult nu stiu ...
Din pacate, se asteapta, este f posibil sa intri la 14.30 sau 15.00 , sau cel putin, asa mi s-a intamplat mie de fiecare data.
Eu am platit deocamdata un partial, si dupa punctie voi plati restul, in functie de ce o sa trebuiasca .
Pretul incepe de la 2400 euro.
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
bytzi spune:
vanessa,cred ca coco zice de biopsie testiculara...
sophie,aici erai?
vei face fiv cu dr Dracea?mie mi-a placut de ea e f dragutza,eu am fost cind avea cab pe linga Arcul de Triunf,din pacate si eu am asteptat atunci 1,5 ora caci intirziase cu punctiile
poti lua si un taxi de la gara ,dar cred ca e mai scump
fiv -ul tot asa stiam si eu ca este 2400e si ICSI 2800e
tratamentul difera in functie de hormonale si cum raspunzi la stimulare ,de la 30mil-80 si am vazut si fete care le costa 100mil depinde de caz
iti urez succes
goldi,coco,mult noroc
bytzi
doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
sophie76 spune:
toate fetele si multumesc de informatii! Tin pumnii la fetele care sunt in plin FIV!
sophie